Doğuma Hazırlık Beğendiğimiz İsimleri Paylaşalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba benimde 21 haftalık inşaallah.kız dedi doktorum ama ben hiç kız ismi düşünmemiştim.bir kaç seçenek yazayım size

livza:cennette baş tacı
reyyan:cenette yalnız oruçluların girecegi bir kapı
ebrar:
sebla:uzun kirpikli

ama ben bunların hiç birini koymak istemiyorum:bbo:

bizimde aklımızda birkaç isim var ancak tam karar veremiyoruz.oğlumuzun adı:

yağız:esmer,yiğit
yiğit:güçlü ve yürekli
berk:sert,sağlam
berke:Altınordu hükümdarı
egemen:gücü yeter olup buyruğunu yürüten

bunlardan biri olacak.ben yağız olmasını çok istiyorum.belki babasıda yanına 2.bir ismi koyar.2 isimli olması daha cazip geliyor bana.

ben de aynı aklında isim olup ama o ismi koymak istemeyenlerdenim kızlar.Yinede yazim belki fikir verirsiniz

eylül
elif
ada
lina (bunu kimse sevmedi ama ben çok sevmiştim beni soğuttular)
naz

aaa biz de elifnaz yada bugün sabah aklımıza elif nisa yada nisa elif mi olsa yoksa başka mı bulsak diye düşünüyoz gerçi eşim elfnaz diye seviyo ama benim de sanki içime sinmiyo gibi

bizim bi kızımız olucak allah izin verirse..adınıda öörendiğimiz gün koydukyerimseniben "cemre" kızımız evine geldiğinde cemreler düşecek çünkü:asigim:bizim cemremiz olucak o:asigim::1hug:

canım hevesını kırmak ıstemem ama ben bunu cok kısıden duydum cemrenın anlamı ates sıkaklık oldıgu için cocuga agır gelırmıs kaldıramazmıs.ve atese meyıllı olurlarmıs ben bı akrabamın cocugundan bılıyorum cocuk sureklı bı sekılde yanıyodu.bu yuzden mahkeme kararıyla ısmını degıstırdıler.ıstersen arastır sende.umarım kızmamıssındır sadece bıldıklerı aktarmak ıstedım

yaaaaaaa arkadaşlar ben hala nisanın yanına 2.ismi bulamadım.annem nur koy diyo bizim de kapı komşunun kızı oldu nisanur koydular.ben de hiç başka bişey uyduramıyom yanına.babası ahsen nisa olsun diyo.güzelden de daha güzel,en güzel kadın anlamında ama bence bu da uymuyo siz ne dersiniz.ya da ben bu aralar herşeye olumsuz bakıyorum

merhaba bendeniz de isim konusuna takılanlar arasındayım malesef.Ben de hep erkek isimleri bulmuştum kızlarımla ama bebişimin kız olacağını öğrenince kız isimlerini araştırmaktayım.kızımıza elifnur ismini koymak istiyoruz tabi son anda değişiklik olmazsa.Birkaç kız isimleri arasındaa.s.a.s.
betül
hilal (büyük kızımın ismi) şevval (2.kızımın ismi)
zeynep
ilkay
bera
berat
ahsen
erkek isimleri de
abdullah emir veya muhammet emir (ki bunlar benim düşündüğüm isimlerdi)
enes
kerim
kerem

ßen erkek beklerken hıc kız ısmı dusunmedım nasıl olsa kolay bulunur demıstım ama ıkıncı bebegımde kızmıs ve suan hıc ısım bulamıyorum (

Canım yaa buldummmm kızıma ısım buldummmmmmmmmm isu ve alıs harıkasın benım kızımın adı denız bennu =)) Ikıncısıde berfu harıka yakısır ama degıl mı bu ısmı cok dusunmem lazım coookkkk Saoll

burada isimler paylaşılıyomuş çok güzel valla bu aralar kafamda başka bişey yok çünkü
ben hamileliğin başından beri erkek olursa eray dedim şimdi erkek olacağı da kesinleşti eşim de beğendi tam karar verdik derken eray ı kızlara da kullanıyorlar kız ismi dediler
kızlar siz hiç duydunuz mu eray ı kız ismi olarak
ben internetten anlamını araştırdım ay gibi yiğit erkek diyor anlamı bile erkek ken kız ismi olabilir mi??
yardım

maşallah ne güzel isimle varmış burda...
aklında kararlaştıranların bile aklını bulandırıyor o mu olsa yoksa bu mu diye..
biz en başından daha kız olursa ... erkek olursa diye 2 ismi de düşünmüştük!!
ben birsürü alternatif sundum eşime birlikte arsından seçmiştik hem kız hem erkek ismimiz hazırdı yanii.. ilk kız olduğu söylendiğinde bebeğimizi SİMA EZEL diye evmeye balamıştık.. ama son kontrolde erkek denince SARP EREN diyemiyoruz hala erkek fikrine alışamadık!! inanamıyoruz sanırım biz yeniden bi ultrasona girelim o zman netleşir heralde:)))

bu arada eray erkek ismi bence!! kız hiç duymadım???
cemre de çok güzel... bence sen nasıl düşünürsen öyle olur .. biz erkek adını sarp düşünüyoruz diye zor aşılmaz bi çocuk mu olacak yani????

kızlar birde ben de alltaki çizelgeyi yapamıyordum
buraya tıklayıp söylenenleri yaparsanız yapabilirsiniz ben yaptım oldu.. sadece due date yazan kısma muhtemel doğum tarihini yazmalısınız:))
oluşan kodlardan sadece belirtilen teri profilinizde en alt satıra yapıştırırsanız oluyor!!!
çok mutlu oldum:)))

Son düzenleme:
laelaelaelaelaebende oğluma sımdılık dedesının ısmıyle bırlıkte TUNCER BARAN koymayı dusunuyoruz ama ben bırde KAYRA ve TALHA dıe dusunmuyor deılım yanı kararsızım
:sm_cool:

arkadaşlar ben ilkay(hilal demek) ismini çok kibar buluyorum son günlerde.Hem kız hem erkek ismi olarak.Ayrıca nazenin bir kız için çok güzel.Aklımda bu isimde çok sempatik mini mini bir kız geçiyor benim.Ay ne güzel Allah nasip etsin benim gibi isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…