- Emoji Skoru
- 79
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi lesmerisss
Sınıfta beğendiğim bi çocuk var, hani çok çok hoşlandığım değil konuşmayı ilerletmek istiyorum sadece. Ama biraz fazla utangacım. İlk tanışmamızda onun grubuna ve ona ders anlatmıştım ondan sonra adım ‘hocam’ diye kaldı. Beni nerede görse hocam diyo, ve özellikle selam vermeye çalışıyor hani o da. Memlekete gidecektim bi yerden hocam diye ses duydum baktım yine o. El sallıyor sjsjsnd. Etrafında olan kız arkadaşları da özellikle bana iyi davranmaya başladılar, benim de kız grubum var onlara selam verme gereği duymuyorlar ama bana özellikle veriyorlar gibi. Arkadaşlarım da acaba senin konun açılıyor diye mi sadece sana özel muamele çekiyorlar diyorlar, birkaç kez daha yaşanmıştı çünkü. Bilmiyorum kızlar aklıma sokmadan önce öyle çok da ilerletme ihtiyacı hissetmiyordum iletişimi, sanırım fark etmemiştim de ama şimdi aslında olabilir diyorum. Etrafındakiler onun etrafında abi abi diye geziyorlar o ise bana hocam hocam diyo komik geliyor bazen shdjsdkdk ben böyle utanırım da hani hoşlandığım kişinin olduğu tarafa bakamam, zaten sosyal anksiyetem var. İletişimi ilerletme konusunda da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Akışına mı bırakayım? Öyle hemen umutlanmayayım dimi?