Doğuma Hazırlık Beğendiğiniz kız isimleri??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim favorilerim; elifnaz, elifsu, eylül, şirin, sude, naz, eliflal, lal, bade....
aklıma gelenler şimdilik bunlar , elif ismini çok severim ondan türetme fazla bende

çok güzel bence .......
benim sevdigim kız isimleri........
RUMEYSA İLKNUR....:asigim:

önemli degil ......
ben 2 tane söyledım ama neyse........

eger nasip olurda oğlum olursa kesinlikle adı ya Han ya da Şan olacak bayılıyorum bu iki isme kız olursada MİNA :)

Ben kızımın adını bian once koymak istiyorum bana isim önerirsenız sevinirim Lara nasıl sızce?

canım benim ikiz ve cinsiyet belli değil henüz ama tek yumurta oldukları aynı cinsiyette olacaklar kız olurlarsa berre,sude,ecrin,naz,ela,nisa olabilir diyorum.bu arada en favorim ecrin çünkü anlamı Allah'ın hediyesi....

kızımız olursa MELEKNİSA olacak

diğer düşündüğümüz isimler ise:

ECEMSUDE--------ELA--------EBRAR-------TUANNA---------NİSANUR

benimde kızım olacağına göre bende ya duru ya ecrin olabilir gerçekten anlamı
da çok güzel eylül ebrar hangisi olursa artık

Benim de kızım olacak inşallah..

Bizdeki alternatifler arasında; bahar, irem, melis, ipek, eylül, ılgın ve ceylin var..

kizim olursa insallah RAVZANUR yada CEMRE erkek olursa FERZAN yada FETIH FURKAN insallah hayirlisiyla hamis olurum yarabim bu isimlerden koyarim cocuklarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…