Doğuma Hazırlık Beğendiğiniz kız isimleri??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde bir kızım olacak inşallah adını "elif su" koymak istiyorum ama eşim "özgür" olsun diyor napcaz bakalım?

beren,bennu,neva,ipek,ceyla,lara,lal,nevra,derin,doğa,beliz,cemre,ceren,selin,melis,sim,ışıl,güneş,ışık,yasmin,firdevs,nilüfer,aylin,duygu,başak,burcu,ılım.....

Merhaba arkadasim.. ben henüz evli degilim ama nisanlimla kizimiza Elâ ismini koymaya karar verdik .. zemuszemus Diger bi önerimde Beren..

Benden size ;
Adela,
Yeta
Dea
Klea
Debora
Reinolda
Ancela
Briselada daha çoook var hiç birini de türkiyede bulamasınız,Buarda Su isimDen böööö geldi artık,,,,

Benden size ;
Adela,
Yeta
Dea
Klea
Debora
Reinolda
Ancela
Briselada daha çoook var hiç birini de türkiyede bulamasınız,Buarda Su isimDen böööö geldi artık,,,,

hep duyulmamış ve modern isim olsun diyenlerle dalgamı geçiyorsunuz anlamadım????

okyanus, siren, beren, mehveş, nil, aylin ya daha beğendiğim çok var ama aklıma gelmiyor. geldikçe yazarım.........

hep duyulmamış ve modern isim olsun diyenlerle dalgamı geçiyorsunuz anlamadım????

Dalga geçtim gibi bir hali mı geldi sana,etrafındaki zeynep,ayşe,elif,su,gibilerinden mı daha duymamış sence,bunları çok mu duydun evet şimdi dalga geçiyorum
buarada modernlik anlayışına merak ettim, hata vaz geçtim merak etmiyorum boş ver,,,,

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun bebişin...
ben de hamileyim,dr.erkek olabilir ama emin olamayız şuanda dedi..dolayısıyla kız olursa diye benim kız isimlerim hazır:)

bilge,begüm... bunlardan biri ,ablasının adı beren çünkü,uysun die
yada elif, oldum olası çok severim bu ismi.
abidik gubidik isim koymam ben..benimkiler bayağı sade...

slm kizlar benim bebegimin cinsiyeti daha belli degil ama simdiden kiz olursa: RANYA, ELA, TUANA, TANEM, SILA, AZRA
erkek olursada: KAAN, EMRE, PARS, CEM, MIKAIL, ANIL bu isimlerden birini secicem

slm kizlar benim bebegimin cinsiyeti daha belli degil ama simdiden kiz olursa: RANYA, ELA, TUANA, TANEM, SILA, AZRA
erkek olursada: KAAN, EMRE, PARS, CEM, MIKAIL, ANIL bu isimlerden birini secicem

Tanem ismine bayılıyorum bende...
Bu arada Ecem,Buse,Doğa,Elvin,Elçin gibi isimler olabilir...
Erkek bebek için İlk paşamın ismi Gökdeniz,Gökay....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…