Doğuma Hazırlık Beğendiğiniz kız isimleri??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam arkadaşlar. Bende 19 haftalık hamişim Allah nasip ederse bir kızımız olacak. Favori ismimiz şimdilik İLAYDA sizce nasıl ? yorumlarınızı bekliyorum.

Bence de kötü bir şey değil bu.. Benim kuzenimin adı Önder, oğlunun ismini
Ömer Önder koydu. Kimisi "ay ne megolamanlık" filan dedi ama bence hiç de değil.. Tek isim olarak kendi ismini koymak biraz öyle olabilir belki ama iki isimle bence güzel oluyor.. Tabii iki ismin birlikte kulağa hoş gelmesi de önemli..

Ne olursa olsun çok zor bir iş bu isim meselesi ama.. Ben de hayatının her alanında gururla taşıyabileceği bir ismi olsun istiyorum bebeğimin.. Bana göre; seçilen isim bebekliğe de yakışmalı, yaşlılığa da, iş hayatına da.. Siyasi bir mesaj içermemeli ve güzel bir anlamı olmalı.. Eee tabii bu kadar çok şeyi bir arada isteyince de bir türlü karar veremiyor insan.. Ama en kötüsü kendi bazı duygularını tatmin etmek için çocuğuna abuk subuk isim koymak.. Belki inanmayacaksınız ama geçen gün bir müşterimizi oğlunun adının "Kovboy Ege" olduğunu söyledi.. Bakar mısınız yaa, ne kadar kötü.. O çocuğun psikolojisini hiç düşünmeden kovboy filmlerini çok sevdiği için bu ismi koymuş adamklava:

kovboy mu bu ne yaa..

benimde eski patronumun oğlu ofset kızıda otriş inanılmaz ama gerçek şirkete gelirlerdi isimleriyle hitap edemezdim..gülecem diyee..

bu arada benim çok uzun zamandır beğendiğim isim berfin nazlı..kızıma çok yakışacak eminim ayrıca soyismine de çok uygun...

EfdaL -1. Çok faziletli, yüksek derecede. 2. Tercihe şayan, müreccah. Hem Erkeğe Hem Kıza Konulabileceği Rivayet Ediliyo Ama Erkeğe Daha Çok yakışır Bence
EfsA - cennet ırmaklarından birinin adı (Benim En beğendiğim)
CeyLiN - Cennetin kapısı , cennete açılan kapı

sevgili hamişler,
isim bulmak ne zormuş cinsiyetini öğrendiğimden beri hiçbir isim bana güzel gelmiyor, şaşırdım kaldım. ama size tavsiye ederim iki isim koymayın. benim 2 adım var hep çok zorluk çektim. bazıları sadece birini kullanıyor, olmadık yerde öbürüyle sesleniyorlar insan yadırgıyor, valla iki kişilikli gibi oldum :1rolleyes: bir de kızlarımız evlendiğinde düşünün eşinin soyadını kendininkinin ardına ekletirse 2 isimli 2 soyadlı kalabalık bir kimlik olacak. ben sırf bu yüzden ekletmedim. eşimin ve benim soyadım uzundu. valla biri adımı sorsa vaktin var mı diycektim :roflol:

Hahahahaaa, çok alemsin morcadı :) Haklısın iki isim çoğu zaman sorun çıkarıyor. Ben de iki isimliyim, aslında bitişik ama herkes iki isim sanıyor o yüzden zor oluyor. Ama isimlerden biri kısa olduğu için hem eşimin hem de kendimin soyismini kullanabiliyorum.

kızlar ya isim bulmak ne zormuş
benim favori ismim bennu ama şu isimler nasıl sizce
pelin
melike
sude

banada yardim edinya hangi iism güzel sizce esim balim diyor
bende sunlarda kararsizim
balim
efsa
ecrin
ceylin
dilay
betül yaren
zülal

Biz de kızımıza Bengisu adını vermek istiyoruz... Anlamı: İçene sonsuz hayat veren su demek.
Nasıl sizce? şakkıdı
Güzel isim canım bence.

banada yardim edinya hangi iism güzel sizce esim balim diyor
bende sunlarda kararsizim
balim
efsa
ecrin
ceylin
dilay
betül yaren
zülal
Balım ne ya öyle ((
Beğenmedim ben açıkcası.eski kadınların birbirine taktığı lakap gibi
Dilay ve Yaren çooook hoş bence. İkisinide önceden beri severim.Düşündüğüm isimler arasındaydı bunlarda.

Anatolya: Türkiye'nin Asya kıt'asında bulunan topraklarına verilen ad,Anadolu.
Yunanca-Anatolia, güneşin doğduğu yön .
Tümay: Bütünlenmiş Ay, dolunay
Verda: Gül
Elçim: Deste, demet, tutam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…