Doğuma Hazırlık Beğendiğiniz kız isimleri??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
En sevdiğim isim Sare. Ben okulda çalışıyorum. Öğrencilerden güzel isim söylüleyeyim sana Gülfem,Melis, Nursena, Yağmur, Yaren,Seray, Cemre, ...

bennu, ecrin şakkıdı

Bennu adı çok güzel,kulağa çok hoş geliyor bende bu ismi koymak istiyorum fakat anlamını pek beğenmedim mısır mitolojisinde hayali bir kuşun adıymış,anka kuşuymuş.
ama gerçekten kulağa çok hoş geliyor güzel isim,
benimde Allah nasip ederse kızım olacak adını BELİNAY koymak istiyorum anlamı Ayın gölün yüzeyine yansıması, Peygamber Çiçeği demek.sizce nasıl bu isim?
Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...a.s.

kızlar bulduğunuz isimlerin hepsi de çok güzel isimleriyle
yaşasın bebeklerimiz inşallah

Lorin-ağit Demek
Ağıt mı demek ? Pek güzel bir anlam değilmiş açıkcası :dilcikar:

Güzelmiş canım anlamı.

Bende Ceren düşünüyorum.
İkinci bir isim daha düşünüyorum ama sevdiğim çok isim var ya kafamçokkarıştı

Eskiden Damla isterdim hep,Eltim kızının adını koydu.Sonra favorim Yağmur oldu.
Şimdi en son ise Ceren.Bakalım kısmet.

dakcım bende DAMLA VE YAĞMUR isimlerini çok beğenirim.
şimdi ise (bugünkü kontrolde belli olacak inşalla..)
erkek olursa ÖMER KAAN
kız olursa BERRA (Özü sözü doğru, hayırsever, cömert kadın)
isimlerini düşünüyorum..

Benim ismimde suyla ilgili ondan heralde :) sulu isimler beğeniyorum:)

İnşallah gönlüne göre bir bebeğin olur canım.İlk bebek olunca gerçi farketmez pek de.
Berra da çok güzel anlamlıymış.

kızlar ya bu isim seçmekte çok zormuş CEREN,BERRA güzel isimler.ben Belinaydan vazgeçtim şimdilik BENNU :))

Azo Berra ismi gerçekten çok güzelmiş. Ama doktor sana erkek olabilir demişti dimi. Olsun Ömer Kaan da çok güzel. Bu arada Seyra bence de sen Belinay'dan vazgeç Bennu çok çok daha güzel bir isim.

Ben de kız ismi olarak Çiçek i çok beğeniyorum ama eğer kızım olacaksa koyar mıyım bilmiyorum İsim işini ciddi ciddi hiç düşünmedim.

ben pek beğenmedim ama ilgisini çeken olabilir."buğlem" diye bir isim duydum.cenneti müjdeleyen melek miş.

ben kzıımın adını idil koyucam inşallah üçlü testimde risk çıktı amniyosentez sonucunu bekliyorum inşallah sağ salim dünyaya getirirm bebişimi de bu ismi koyarım idil kırdaki karşılıksız duyulan aşkı anlatan şiir demek

kızlar ya ecrin ismini kimse beğenmedi o ne öle cin gibi diolar

Anlamı güzelde cidden söylenişi zor biraz.Bir de bu yorumu duyunca cidden söylerken biraz andırıyor.
Benim arkadaşın kıznının adı Ecren,söylenişi de daha güzel.Anlamı da aynı düşünürsen canım.Ben bunu da çok beğendim ama Ceren daha baskın geldi bende.
Zaten Ceren le Ecren nerdeyse aynı gibi

Canım Ecrin ismi gerçekten de güzel ama bu dönemde bayağı sıkça kullanılıyor gibi. Tabii ki bunu en iyi bilecek olan sensin. Sen ve eşin beğendiyse kimsenin lafına bakmayın.

Kızlar beni de eğer kızım olursa zor günler bekliyor vallahi. Çünkü eşim tutturdu, senin adını koyacağız diye. Nasıl ikna edip onu kandıracağım bilmiyorum

Son düzenleme:
Wayy Aşka bakarmısın Çok şanslısın gerçekten.
Tek isim koymazsanız olur aslında.Bizim tanıdıklarda Ali ismini mutlaka koyarlar erkek çocuklarına.
Yanına mehmet ali,Ali eren,Ali irfan gibi.
Sizde böyle bir gelenek başlatabilirsiniz.Bir de çok var daha değişebilir düşüncesi.

Bende bugünlerde Yağmur Ceren e yoğunlaştım sanki.

Senin dediğin gibi Ecrin çok var şimdi ya.Eskinin ayşe Fatması gibi oldu.Efe,ege,Ada da öyle.

Gerçekten Dark öyle mi düşünüyorsun. Yani şanslı mıyım acaba eşim böyle düşünüyor diye... Mesela sen ister miydin, kızının senin adında olmasını?

bi arkadaşım var esra.kızının adı esra gökçe.bence çok hoş.eşin böyle düşünüyorsa bu fırsat kaçmaz.

bende bi liste yapıp eşime verdim.çok güzel isimler vardı.elif sena yı beğendi.nasıl kızlar.:asigim::asigim:
elif i eşim çok sever.bende yanına sena koydumCADIARZU

ayşe 28 merhaba canım amniyosentezin sonucu ne oldu merak ettim bilgiledirsensevinirim.inşallah hayırlı haberini alırız öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…