beğenilme(me)k..

Jane87

Boşver görme duyma düşünme...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
122
60
98
38
Kızlar bunca derdin arasında benimki dertmidir bilmiyorum ama bi akıl verin bana. Küçüklüğümden beri hep zayıftım evlendiğimizde de 47 kiloydum boyum 167. Kısa zaman önce doğum yaptım hamile kaldığımda 52kiloydum 66 ile doğuma girdim şimdi 55 civarındayım. Konuya gireyim eşim çok zayıfladın eski güzelliğin kalmadı 60 a çık diyor halbuki daha eski kiloma bile düşmedim. Ben 50 ye düşmeyi planlarken bana böyle söylemesi ağrıma gidiyo. Bana eskisi gibi bakmadığını hissediyorum.Ben şimdi ne yapayım onun için kilo alayım mı

Evlendiginizde daha da zayifmissiniz, begenmiyorsa evlenmeseymis o zaman...

Kilo alsaniz bu sefer de 'kilolusun' der, bakmayin siz ona.

Benzer konular ne kadar artti, ne bicim adamlar var.

Her biri birer Brad Pitt cunku.

Allh akil fikir versin ne diyelim.

Biri zayıfla der, biri şişmanla der, bizim hatunlarda bu oduncukların söylediklerini dert edinir. Yapmayın allah aşkına.. Siz kendinizi nasıl güzel hissediyor, nasıl mutlu oluyorsanız öyle olun.

Bu erkeklerin ne istediği de belli olmuyor valla
Siz onun sözüne, bakmayın nasıl iyi hissediyorsaniz öyle olun derim..

sağlığınız yerindeyse sakın kilo almaya çalışmayın.bakın ben ve benim gibi bir çok bayan kilo vermek için uğraşıyoruz kilo iyi bir şey değil bence.

1.67 ye 50 kilo bence az niye daha cok zayiflamayi dusunuyorsunki..

1.67 ye 55 60 arasi guzel olur bence.

Yuzunden zayifladigini belli ediyorsan belki esin oyuzen oyle demistir..

Birde kemiklerin iriyse hakkaten zayiflik gitmiyor olabilir

Eşimle karşılıklı isteklerimize önem veririz genelde. Mesela o da balık etli ama aynı zamanda sporunu da yapar ben de onu öyle seviyorum aynı kilosunu korumasını söylüyorum yapıyo da. Şimdi ben de onun isteğini yapmam lazım. Evlendiğimizde de çok zayıfsın derdi 5 kiloyu da o yüzden almıştım zorla yediriyodu.

sana gaz veriyordur aklınca kilo vermemeye dikkat et diye. ya da odundur.ki bi çok erkek aslında odundur.
alırken görmedin mi ben böyleyim yapım bu diye bi kaç atar yaparsan tamamdır bence.

Bende 170 boyundayim. Evlendigimde 48dim. Bayaa zayiftim yani.sonra nasil olduysa kilom 56 ya cikti ve 68 ile dogum yaptim.simdi yine 56 kiloyum.( matematik problemi gibi oldu sanki :) )
Evlendigim zamanda cok zayifsin diyorlardi esimde dahil, simdi de zayifsin diyorlar. Bana bunu soyleyenlerin icinde cok kilolu insanlar da var. Normal olan benim siz anormaliniz bence siz biraz kilo verin diyorum susuyorlar.
ben kimseyi takmiyorum sizde bence takmayin zayiflik herzaman en guzelidir.
baskalarina kanipta kilo almaya da calismayin sakin.

Kilolu olup napacaksin? Ha zayif oldugun.icin halsizlik kansizlik rahatsizlik oluyordur tabi o zaman bisey denmez.ama sirf baskalari ole diyor diye kiloda almayin bence.

Kendini nasil rahat ozguvenli hissediyorsan oyle olmalisin.

Sağlık konusunda maşallahım var. Hiç kansızlık yaşamadım çok şükür. Ben en iyisi kilomda kalayım zaten emzirrirken ister istemez zayıflıyo insan. Havalar ısınsın spora da tekrar başlıcam alışmışım yapmayınca rahat edemiyorum. Eşime de kilo alırsam yeni elbiseler lazım olcak diye atar yapıyım bari

167 ye 50 kilo az, 55 iyidir. 60 da olabilir. Şu erkekleri anlamıyorum sanki kendileri bradd pit

Onemli olan sizi herhakiyyle begenmesi onun icin bisey yapmayin kendinizi nasil mutlu hissediyosaniz onu yaoin asla kendinizden taviz vermeyin..

ablacım kilo vermeden bakım yap sen kendine şöyle hergün duşlar kremler rujlar evin içinde makyajlı gez ojeler parfumler saçlarına biraz değişiklik yap kendine de biraz uzak davran umursamaz ol kıvama gelir

kimse için bir şey yapma,nasıl mutluysan öyle yaşa ..Zaten bir süre sonra hiçbir şeyin anlamı kalmıyor ...

kendi dediğini yapınca yani zayıflayıncamı mutlu olacaksın ? eşinin dediğini yapınca mı ? mesela bende eşimin kilo almasını istiyorum biraz.. evlendiğimizde zayıftı. ama bu benim için çook büyük bi sorun değil. tabikide istediğimiz şeyleri söyleyebiliriz eşlerimize . bence eşin seni kırmadan söylemişse problem yoktur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…