• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmek Hoşuma gidiyor

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.695
6.568
158
İş yerinde işim gereği biriyle tanıştım.
bir araya geldiğimizde iş konuşuyoruz.
Bana olan ilgisini farkettim, bu aralar da mesaj atıp çaya kahveye davet ediyor. İş haricinde de sohbet etmek istiyor. Henüz gitmedim, korkmuyor da değilim, yüz göz olursam iş yerinde huzursuz olmak istemem.
Buarada asla tip olarak beğendiğim biri değil, hiçbir duygum kendisine, ki zaten 3 yıllık evliyim ve eşimi seviyorum. Durun kızmayın :)
ama bu ilgi hoşuma gidiyor, karşılık verilebilecek bir durum olursa kesin bir dille reddederim.
Fakat ilgi hoşuma gidiyor. İlgi her insanın hoşua gider mi? Yoksa ben ilgi manyağı mıyım, lütfen sövmeyin dövmeyin :KK53:

Bana olan ilgisini farkettim, bu aralar da mesaj atıp çaya kahveye davet ediyor. İş haricinde de sohbet etmek istiyor. Henüz gitmedim, korkmuyor da değilim, yüz göz olursam iş yerinde huzursuz olmak istemem.
Buarada asla tip olarak beğendiğim biri değil, hiçbir duygum kendisine, ki zaten 3 yıllık evliyim ve eşimi seviyorum. Durun kızmayın :)
ama bu ilgi hoşuma gidiyor, karşılık verilebilecek bir durum olursa kesin bir dille reddederim.
Fakat ilgi hoşuma gidiyor. İlgi her insanın hoşua gider mi? Yoksa ben ilgi manyağı mıyım, lütfen sövmeyin dövmeyin :KK53:
Canım beni yanlış anlama zamanla tehlikeli bi hal alabilir.

Eşinizi gerçekten sevseniz başkasının gösterdiği ilgi bu denli hoşunuza gitmezdi.
İlgi diyorum ama bu iş ilgilenmekten çıkmış, sohbete, çaya kahveye kadar gitmiş, yol yakınken mesafe koymak iyi olur diyeceğim ama gülerek anlattığınıza göre pek mesafe koymak da istemiyorsunuz

Eşini gerçekten sevsen başkasının gösterdiği ilgi bu denli hoşunuza gitmezdi.
İlgi diyorum ama bu iş ilgilenmekten çıkmış, sohbete, çaya kahveye kadar gitmiş, yol yakınken mesafe koymak iyi olur diyeceğim ama gülerek anlattığınıza göre pek mesafe koymak da istemiyorsunuz.

Sizlerin önerilerinize açığım mesafe koymak doğru olabilir haklısınız

Evet ilgi herkesin hoşuna gider ama evli olman durumu biraz değiştiriyor bence. Erkek bunu yapsa adı aldatma olur ki bence hayatında biri varken kocan, sevgilin hiç farkermez senin yaptığında aldatma bence. Aynı yatağa girmek değil bi tek aldatmak yada aldatılmak.Ve bencede çok diklatli ol tehlikeli duygular yaşıyorsun

Kesin bir dille reddedeceğinizi söylüyorsunuz ve bir şeyler hissetmiyorum diyorsunuz bu duygular eğer gerçekten böyle ve netse ilgi hoşunuza gidiyor. Tabi kendinizden eminseniz eşinizi seviyorsanız. Benimde beğenilmek hoşuma gider tabi ama bakımlı veyahut güzel olduğumu söyledikleri zaman. Öncesinde kahve olayı olmaksınız ve sonrasında herhangi bir şey olmaksızın

Hepinize çok teşekkür ederim, bu sitenin bu sert yanını da seviyorum. İnsanı kendine getiriyor. Dikkat edeceğim.

Acınacak haliniz var Allah eşinize kolaylık versin. Adam da bu kadın çalışıyor diye düşünüyor. Bilmiyor ki kadın boynuz takmanın derdinde. Bence aldatma hep temaslı olacak diye bir şey yok. Bu sizin tavırlarınız zaten aldatmaya giriyor farkına varın artık .

Acınacak haliniz var Allah eşinize kolaylık versin. Adam da bu kadın çalışıyor diye düşünüyor. Bilmiyor ki kadın boynuz takmanın derdinde. Bence aldatma hep temaslı olacak diye bir şey yok. Bu sizin tavırlarınız zaten aldatmaya giriyor farkına varın artık .

Yok valla boynuz takmanın derdinde değilim :( hiçbir belirti de vermedim karşıya çay davetine felan da gitmedim ama her insan beğenilmekten hoşlanmaz mı ya ne bileyim bana öyle geldi :KK53:

Itin kuyruğu kalıba konmakla donmuyor malesef. Evli çocuklu kadin ilgiye açım derse ve bu çay kahve boyutuna gelmişse, siz farkında misiniz ama inanin boynuz yerden göğün yarısına gelmiş.
konu çaya kahveye kadar niye geldi asıl soru bu bence. Tamam beğenilmek hoşuna gider ama ne bileyim iş yerinde bir erkek bana çay kahve içelim diyemez ben yüz vermedikten sonra. Tehlikeli duygular cidden. Güzel olduğumu söylerse teşekkür eder çekilirim. Yazılan ve yapılan aynı değil gibi

Yok valla boynuz takmanın derdinde değilim :KK43: hiçbir belirti de vermedim karşıya çay davetine felan da gitmedim ama her insan beğenilmekten hoşlanmaz mı ya ne bileyim bana öyle geldi :KK53:
Baska bir erkeğin ilgisi benim midemi bulandirir ve ona haddini net bir şekilde bildiririm. Ayrica gercekten kendinizi begeniyor ve guveniyor olsanız tanımadığınız insanlarin beğenisi sizin aklinizi almaz egonuzu tatmin etmez sizde oralarda bir eksiklik var.
Ya da eşinizden gerekli ilgi görmüyorsunuz eger öyleyse cift terapisti öneririm.

konu çaya kahveye kadar niye geldi asıl soru bu bence. Tamam beğenilmek hoşuna gider ama ne bileyim iş yerinde bir erkek bana çay kahve içelim diyemez ben yüz vermedikten sonra. Tehlikeli duygular cidden. Güzel olduğumu söylerse teşekkür eder çekilirim. Yazılan ve yapılan aynı değil gibi

Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibinin bazı yerleri kendine saklandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Gerçekten birşey saklamıyorum ki. Bu arada çay kahve derken dışarıda değil, iş yerinde çay ocağı var, herkes çayını alıp masasına geçiyor, o şekilde yani. Dışarıda cafede felan değil :(

Gerçekten birşey saklamıyorum ki. Bu arada çay kahve derken dışarıda değil, iş yerinde çay ocağı var, herkes çayını alıp masasına geçiyor, o şekilde yani. Dışarıda cafede felan değil :KK43:
Çayını alıp masana geç o zaman bacım

Back
X