• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmek Hoşuma gidiyor

Bir kadının ilgisi eşinizin hoşuna gitse ne yapardınız? Sorum sadece bu.
Eşinizle bir tatil ya da yemek plani vs vs planlayın.esinize vakit ayırın derim. Bu ilgi başka yönlere kayabilir.burada ne konular okuyoruz. Hic unutmam birisi eşini aldattıktan sonra hayatının alt üst olduğunu, yıllar geçmesine rağmen kendini asla affedemeğini aile bireyleriyle arasının bozulduğunu vs vs bir sürü olumsuz durum anlatmıştı.. onun pişmanlığınin bir benzerini yasamak istemezsiniz diye düşünüyorum.

İş yerinde işim gereği biriyle tanıştım.
bir araya geldiğimizde iş konuşuyoruz.
Bana olan ilgisini farkettim, bu aralar da mesaj atıp çaya kahveye davet ediyor. İş haricinde de sohbet etmek istiyor. Henüz gitmedim, korkmuyor da değilim, yüz göz olursam iş yerinde huzursuz olmak istemem.
Buarada asla tip olarak beğendiğim biri değil, hiçbir duygum kendisine, ki zaten 3 yıllık evliyim ve eşimi seviyorum. Durun kızmayın :)
ama bu ilgi hoşuma gidiyor, karşılık verilebilecek bir durum olursa kesin bir dille reddederim.
Fakat ilgi hoşuma gidiyor. İlgi her insanın hoşua gider mi? Yoksa ben ilgi manyağı mıyım, lütfen sövmeyin dövmeyin :KK53:
Eşini seven insan başkalarının ilgisine muhtaç olmaz. O zaman eşiniz size yeterince ilgi göstermiyor ya da siz fazlaca ilmgi manyağısınız

Bana olan ilgisini farkettim, bu aralar da mesaj atıp çaya kahveye davet ediyor. İş haricinde de sohbet etmek istiyor. Henüz gitmedim, korkmuyor da değilim, yüz göz olursam iş yerinde huzursuz olmak istemem.
Buarada asla tip olarak beğendiğim biri değil, hiçbir duygum kendisine, ki zaten 3 yıllık evliyim ve eşimi seviyorum. Durun kızmayın :)
ama bu ilgi hoşuma gidiyor, karşılık verilebilecek bir durum olursa kesin bir dille reddederim.
Fakat ilgi hoşuma gidiyor. İlgi her insanın hoşua gider mi? Yoksa ben ilgi manyağı mıyım, lütfen sövmeyin dövmeyin :KK53:
Hiçbir karşılık vermedim demişiniz ama sizi kahveye ya da çaya davet etme cesaretinde bulunmuş. Hayır eşim dışında hiçbir erkeğin ilgisi benim hoşuma gitmez. Zaten o ilgiyi gösterebilme cesaretini karşımda ki kişi veremez ! Siz evli olduğunuz için böyle bir cesarete kalkışamaması gerekiyordu. Şimdi aaa biz medeni insanlarız demeyin. Her şeyin bir usulü bir kuralı vardır. Sana öyle bir mesaj atamaz net ! Atıyorsa da sen tavırlarınla zaten izin vermişsin. Birde gelmişsin burada bunu gülücüklerle anlatıyorsun. Eğer kocanın bir kadınla cilveleşmesine müsaade ediyorsan. Aynen yolunda devam !

Genel olarak insanların beni beğenmesinden hoşlanıyorum deseydin sorun olmazdı da,bu tek kişiye odaklı bir beğeni hoslantisi...yani spesifik bir kişi ve bu çok bambaşka duygularin olasılığını gösteriyor

İlgi her kadının hoşuna gider canım.. çünkü doğamızda var ilgi gördüğümüzde hoşumuza gidiyor. Ama madem evlisin dısarda görüşme canım gerek yok.. karsıya ümit vermiş olursun

Yok valla boynuz takmanın derdinde değilim :KK43: hiçbir belirti de vermedim karşıya çay davetine felan da gitmedim ama her insan beğenilmekten hoşlanmaz mı ya ne bileyim bana öyle geldi :KK53:
Eşinizi biri beğense de hoşunuza gider mi öyle düşünün . Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın

Sadece eşimden gelen ilgiyi severim. Bana ne elin adamın ilgisinden... tam tersi evli olduğumu bildiği halde ilgi gösteren erkekler midemi bulandırır. Eşinizi sevdiğinizi söylemişsiniz ben sevgi adıma bir şey göremedim. Ayrıca "asla tip olarak beğendiğim biri değil "yazmışsınız. Tip olarak beğendiğiniz biri olunca durum daha mı farklı olacak.

bence evli olmanın gerektirdiği sorumluluğun farkında değilsiniz siz. Ayrıca hiç birşey yapmadım diyorsunuz ama siz karşı tarafa o enerjiyi vermezseniz kimse evli bir kadına bu şekilde davranmayı göze alamaz kusura bakmayın. Böyle birşeyin içinden de ama ilgi hoşuma gidiyor sadece diyip sıyrılamasınız. Aynı konuyu başka bir platformda eşiniz açsaydı bu kadar soğukkanlılıkla karşılar mıydınız ? Hiç sanmıyorum.

ilgi görünce hoşuna gidem tek kadım değilseniz bu gayet normal bir şey ama karşnızdali kişiye yanlış sinyaller vermeyin sonunda karşı taraf kırılabilir :)

İlgi hoşuma gitmez. İşyerinde bi tanesine nerdeyse zımba aleti atıyordum, elim ayağım boşalıveriyor, hiç abartmıyorum.

Yok valla boynuz takmanın derdinde değilim :KK43: hiçbir belirti de vermedim karşıya çay davetine felan da gitmedim ama her insan beğenilmekten hoşlanmaz mı ya ne bileyim bana öyle geldi :KK53:
Beni başka bir adam begendigini belli etse cok sinirlenirdim bu ne cesaret ben evli bir kadinim diye.

farkındaysanız ben zaten ilginin hoşuna gitmesine normal demiştim,karşı tarafa yanlış anlaşılacak davranışlarda bulunmamısını söyledim evli olduğu için :)
Yaa kızartma gücü bırak kırılmasın dedin. Aha mesajın üstte duruyo. :KK70: :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Valla bana bir erkek ilgi gösterse bir mesaj atar, bir söz söyler diye korkuyorum. Hemen en kısa, net yoldan mesafe koyuyorum. Eşim fark ederse pek sakin karşılamıyor. Geçen facebook'tan tanımadığım biri mesaj atmış. "Ne kadar hoşsunuz" filan diye. Adama ana avrat düz gitti.
Bekarken erkeklerin beğenisi evet hoşuma giderdi ama eve eşimle giriyorum. Onun rahatsız olacağı hal ve hareketlerden kaçınıyorum.

Zaten hanımefendinin eski konularına bakıldığında eşi hakkında bazı konulardan hoşnutsuzluğu var. Bence siz önce o sorununuzu halledin bir hekime görünün ki aranızda ki bağ daha sıkı olsun ….

Geçen bi konu açmıştım baya bi linç aldım özelliklere çalışan bayanlardan.konum şuydu eşim iş yerinden bi kızı patronun emirvakisiyle arabayla alıp işe bırakmamk zorunda kalmış ve benım sonradan haberim olunca kızmıştım.oda mecbur kaldım dedi bi kaç gün.hatta simit alırken onadaalmış tabi kız eşime abi diye hitap edıyo benim yinede hoşuma gitmemişti bu durum..hey heey şimdi beni linç eden batanlar buyurun okuyun bakın iş yerinde bi kadın bi erkek yakın olunca ne oluyomuşş yaa işte böylee..🤗😆😁

Back
X