Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saçmalayan kimse yok aslında. Olayı en güzel özetleyecek durum ise şu; Mecnuna sormuşlar: senin uğruna çöllere düştüğün leyla pek de güzel değilmiş, mecnun: siz onu bir de benim gözümden görün.....
O sizi çok sevdiği için o şekilde sözler söylüyor, çünki öyle görüyor. Benimde eşim sürekli benim çok güzel olduğumu, makyaj bile yapmamın gerekli olmadığını vs. hep söyler. Dünyanın en güzel kadını sanıyor, bende eşimi dünyanın en yakışıklı erkeği olduğunu düşünüyorum
daha önceden pek dikkat etmediğini,erkek arkadaşının yönlendirmeleriyle dikkat etmeye başladığını söylemişsin ya, erkek arkadaşın bence seni motive etmeye, yaptığını takdir etmeye çalışıyor ki çok nazik bi davranış. ve aslında saçını toplayınca çok güzel oluyorsun falan diyerek de alttan alta kendi isteklerini söylüyor, mesela saçını daha sık topla demek istemiş olabilir böyle söylerken. bu da bi bakış açısı