- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
çok üstüne titriyor olabilir misiniz, ilginiz şımartıyordur vs? konunuzda böyle bir ibare yok ama genelde erkekler bu yüzden kaçar. çok soru soruyorsanız falan, özgüvensiz davranıyorsanız?
Eğer bir erkek bir ilgilenip bir ilgilenmiyorsa kafası karışıkıtır tam olarak seninle ciddi düşünmüyordur kafasını karıştıran başka kadınlar vardırMerhaba kizlar,
Erkek arkadasimla ayrildik. Sorunlarini vs.bahane etti. Sonrasinda biriyle tanistim. Ne mesajlar ne aramalar. O kadar umit verici konusmalar yapti ki anlatamam. Dun arasi konustuk. Isten eve donunce msj at uzun konuduruz dedi. Eve donunce mesaj cektim. Isyerindeydi calisiodu. Cok mesgulum yazdi. Normalde bu tarz durumlar olunca uygun olunca arar sorardi. Bugun hic aramadi msj da atmadi.
Sorum su : neden bir erkek bir anda geri adim atar. Bunu sklikla yasiyorum ve cok uzuluyorum
Beğenilmediginizi nerden çıkardınız?
o zaman başkası da olabilir hayatında, yedekte tuttuğu biri. veya siz yedekte olabilirsiniz. yalnız geride durursan, gelir o yine. hani noldu falan yazmazsan o yeniden odağını üzerine getirir diye düşünüyorum.Cok soru sormadim zirt pirt arayan biri de degilim. Yani boyle bisey bile olsa insan bi neden belirtmez mi? Bir anda yok oldu resmen. Bitirmek isteyen acikca soyleyebilir de
Cok soru sormadim zirt pirt arayan biri de degilim. Yani boyle bisey bile olsa insan bi neden belirtmez mi? Bir anda yok oldu resmen. Bitirmek isteyen acikca soyleyebilir de
Ten uyumu falan :)
Hee :) o zaman muhabbet sarmamistir yada gerçekten işi vardır .O kadar yakinlasmadik daha...
Canim sen hic umursama. O arayana dek hic orali bile olma. Erkekler boyledir kacan kovalanir.
Umursama whatsapa falan bakma. Engelleme de. Sadece hic yerine koy.Canim ben aramiycam zaten...dayanamiyip ariycaktim ama tuttum kendimi. Telden ve wp dan engellemeyi dusunuyorum.whatsapda devamli cevrimici su an bile hatta ama bana yazmiyor. Bi anda ne degisti anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?