Begenilmeyen kadin olmak

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba kizlar,
Erkek arkadasimla ayrildik. Sorunlarini vs.bahane etti. Sonrasinda biriyle tanistim. Ne mesajlar ne aramalar. O kadar umit verici konusmalar yapti ki anlatamam. Dun arasi konustuk. Isten eve donunce msj at uzun konuduruz dedi. Eve donunce mesaj cektim. Isyerindeydi calisiodu. Cok mesgulum yazdi. Normalde bu tarz durumlar olunca uygun olunca arar sorardi. Bugun hic aramadi msj da atmadi.
Sorum su : neden bir erkek bir anda geri adim atar. Bunu sklikla yasiyorum ve cok uzuluyorum

Guncelleme: whatsapta devamli cevrimici

Son düzenleme:
çok üstüne titriyor olabilir misiniz, ilginiz şımartıyordur vs? konunuzda böyle bir ibare yok ama genelde erkekler bu yüzden kaçar. çok soru soruyorsanız falan, özgüvensiz davranıyorsanız?

Cok soru sormadim zirt pirt arayan biri de degilim. Yani boyle bisey bile olsa insan bi neden belirtmez mi? Bir anda yok oldu resmen. Bitirmek isteyen acikca soyleyebilir de

Eğer bir erkek bir ilgilenip bir ilgilenmiyorsa kafası karışıkıtır tam olarak seninle ciddi düşünmüyordur kafasını karıştıran başka kadınlar vardır

Cok soru sormadim zirt pirt arayan biri de degilim. Yani boyle bisey bile olsa insan bi neden belirtmez mi? Bir anda yok oldu resmen. Bitirmek isteyen acikca soyleyebilir de
o zaman başkası da olabilir hayatında, yedekte tuttuğu biri. veya siz yedekte olabilirsiniz. yalnız geride durursan, gelir o yine. hani noldu falan yazmazsan o yeniden odağını üzerine getirir diye düşünüyorum.
ilk yorumu şu yüzden yaptım. yakın bir arkadaşım var, oldukça güzel , kaliteli bir kız. ama mesela adam ona 'buluşalım mı' diye soruyor, kız cevaben 'neden buluşmak istiyorsun amacın ne' diyor. hani bir beklenti içinde olduğunu belli ediyor ısrarla. eski hayatından çok bahsediyor, aldatıldığını vs anlatıyor derken adam da flört döneminde kaçıyor. ilişki istediğini çok belli edince kaçabiliyorlar.

Böyle davranan delikanlı adama daha rast gelmedim
Yedekte tutan, kaçak göçek takılan, ciddi ilişki istemeyen....düzgün adam kalmadı. Siz de bir problem yok, beğenilmeme durumunuz falan yok.

Canim sen hic umursama. O arayana dek hic orali bile olma. Erkekler boyledir kacan kovalanir.

Canim ben aramiycam zaten...dayanamiyip ariycaktim ama tuttum kendimi. Telden ve wp dan engellemeyi dusunuyorum.whatsapda devamli cevrimici su an bile hatta ama bana yazmiyor. Bi anda ne degisti anlamadim

Neden sorunu kendinizde arıyorsunuz ki ? Geri adım atıp atmadığı bile belli değil belki cidden işi var adamın. Alıngan mısınız acaba biraz...

Senin ona hissettiğin duyguları, onun sana hissetmediği için. Hani diyoruz ya ay üstüne çok mu gittim ? Kendisinin egosunu mu şişirdim diye. Hani insan istemez karşı cinsten biri onunla ilgilensin istesin, şımartsın vs. Duygusaları olmayan adam istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…