Begenilmeyen kadin olmak

O zaman hic yazmayin ama engellemeyin de, kendini nimetten saymasin. Hatta 1-2 gun sonra yazinca “kusura bakma yeni biriyle tanistim, seninle gorusmemiz dogru olmaz” vs yazin

Engellemek niye bu kadarkotu geldi onu anlayamiyorum. Sana tum kapilari kapattim demek istiyorum engelleyerek

Engellemek niye bu kadarkotu geldi onu anlayamiyorum. Sana tum kapilari kapattim demek istiyorum engelleyerek

Erkeklerin ne yapmaya calistigini anlamiyorken kendini anlatma derdi neden birak cok bilinmeyenli denklem cozsun

Engellemek de ona deger verdiginizi gosterir. Yani o size yazmadi diye kirildiniz, kizdiniz ve onun icin bir emek sarfederek engellediniz ama engellemezseniz kendinize ait bir hayatiniz oldugunu ve akliniza bile gelmedigini dusunecek ve onun gozunde degeriniz artacagindan tekrar size yonelecek. Ondan sonra da siz ne istiyorsaniz onu yaparsiniz artik

Kız ben de seni 18-19 diye düşündüm, bu yaşta bunlara mı takılıyorsun hala. Ne hali varsa görsün bırak sen de canın isterse yazarsın istemezse yazmazsın. Keyfine bak.

Haklisin belki de. Bosa takiliyorumm ama maalesef yalnizliga alisamiyorum. Bir de cevremde herkes ruh esini buldu ben neden bulamiyorum anlayamadim

Haklisin belki de. Bosa takiliyorumm ama maalesef yalnizliga alisamiyorum. Bir de cevremde herkes ruh esini buldu ben neden bulamiyorum anlayamadim

Aramayin kendinize odaklanin kendinizle mutlu olun once kendinize deger verin o sizi bulacaktir. Cevrimici durum takip etmeyi birakin engellersem soyle dusunur boyle dusunuru birakin hic onemsemeyin bakin nasil pesinizden kosacak.

Sen kendine güven, sağlam bas bir süre duygusal ilişkilerden uzak durmaya çalış, umursama hiç birşeyi, herhangi bir adım atma hopppp o gelir seni bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…