- 13 Eylül 2018
- 47
- 33
- 3
- 36
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Guncellemeniz anlatıyor zaten durumu başkasına çevrimiçiMerhaba kizlar,
Erkek arkadasimla ayrildik. Sorunlarini vs.bahane etti. Sonrasinda biriyle tanistim. Ne mesajlar ne aramalar. O kadar umit verici konusmalar yapti ki anlatamam. Dun arasi konustuk. Isten eve donunce msj at uzun konuduruz dedi. Eve donunce mesaj cektim. Isyerindeydi calisiodu. Cok mesgulum yazdi. Normalde bu tarz durumlar olunca uygun olunca arar sorardi. Bugun hic aramadi msj da atmadi.
Sorum su : neden bir erkek bir anda geri adim atar. Bunu sklikla yasiyorum ve cok uzuluyorum
Guncelleme: whatsapta devamli cevrimici
Neden sorunu kendinizde arıyorsunuz ki ? Geri adım atıp atmadığı bile belli değil belki cidden işi var adamın. Alıngan mısınız acaba biraz...
Cok isi varsa whatsap da su anda devamli cevrimici olabilir mi? Halen bakiyorum icerde ama yazmio
Ben olsam mesela beni arayacaktin bekledim ama aramadin. Su anda da watsapta oldugun halde neden yazmiyorsun. Isler gercekten yogun sanirim . Yazardim. Tutumuna gore anlardim zaten derdini. Eger gercekten orali olmuyorsa bende hiç orali olmaz yoluma bakardim.
Oyle yazmayi da dusundum ama ters yanit verir mi diorum. Cunki boyle yapmazdi. Muhakkak arardi. Msj yazip onu havaya sokmak da istemiyorum..istese yazar cunki. Zaten cevrimici
C Crazypinkpink yadiniz mi
Peki. Elbetteki kendiniz için en dogrusunu siz bilirsiniz. Hayirlisi olsun. Yazmazsa da unutma üzulmeye asla degmez.Canim yazmamaya karar verdim. Onu havaya sokmiycam. Hatta yarin da bi msj gelmezse engelliycem. Moralim inanilmaz bozuldu. Devamli wp da oni takip edemem. Kafamdam atmam lazim.
Peki. Elbetteki kendiniz için en dogrusunu siz bilirsiniz. Hayirlisi olsun. Yazmazsa da unutma üzulmeye asla degmez.
Seninle konuşurken muhtemelen biri daha vardı onunla muhabbeti ilerletti şimdi onunla.senide bekletiyo işte.ah erkeklerCanim ben aramiycam zaten...dayanamiyip ariycaktim ama tuttum kendimi. Telden ve wp dan engellemeyi dusunuyorum.whatsapda devamli cevrimici su an bile hatta ama bana yazmiyor. Bi anda ne degisti anlamadim
Engellemek de çok ilgilenmenin başka bir göstergesi sizin durumunuz için yani. Soğuk davranın yazarsa yazmayın, çok geç yazın bitip gider zaten. Bu saatte çok derin mevzular konuşuyordur kesin sana dönememiştir
Engellemeyi iki nedenden dolayi istiorum: bir cok kafaya taktim cevrimici mi diye bakiyorum. Ikincisi de bir sure sonra bosta kalirsa bana yazacak daha once baska bi cocukta basims geldi engellememistim cunku bosuna vaktim gitti.[/QUOTE
Bu nedenlerden dolayı engelliyorsan kolaya kaçmış olursun artık tanıyorsun işte zamanını harcamayacaksın yazsa da boş vereceksin ki güçsüz, begenilmeyen, cantada keklik durumuna düşmeyeceksin.
Yalniz ben farkli dusunuyorum biraz. Ben whatsapp ta tlf gorusmesi ve diyelim bi evrakin fotosu geldi onu inceleme isini cok fazla yapiyorum ve o zaman cevrimici gorunuyorum surekli. Belki gercekten boyle bir sey vardir. Ben olsam cidden yazardim ama yukardaki arkadas gibi diil, biraz daha soguk: “whatsapp’ta takilirken cevrimici oldugunu gorunce beni arayacagini soyledigini hatirladim” gibi bi sey
O zaman hic yazmayin ama engellemeyin de, kendini nimetten saymasin. Hatta 1-2 gun sonra yazinca “kusura bakma yeni biriyle tanistim, seninle gorusmemiz dogru olmaz” vs yazinBen de bazen wp i is icin kullaniorum uzun uzun cevrimici oluyorum. En son cuma aksam 6 da konustuk sonra msjlastik halen tik yok. O kdr cok ario msj atiodu ki. Su anki durum normal degil. Istedigi an arayan msj atan birisiyd. 2 gundur aramamasi is yogunlugi degil kaciyot resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?