Begenilmeyen kadin olmak

Guncellemeniz anlatıyor zaten durumu başkasına çevrimiçi

Ben olsam mesela beni arayacaktin bekledim ama aramadin. Su anda da watsapta oldugun halde neden yazmiyorsun. Isler gercekten yogun sanirim . Yazardim. Tutumuna gore anlardim zaten derdini. Eger gercekten orali olmuyorsa bende hiç orali olmaz yoluma bakardim.

Oyle yazmayi da dusundum ama ters yanit verir mi diorum. Cunki boyle yapmazdi. Muhakkak arardi. Msj yazip onu havaya sokmak da istemiyorum..istese yazar cunki. Zaten cevrimici

Oyle yazmayi da dusundum ama ters yanit verir mi diorum. Cunki boyle yapmazdi. Muhakkak arardi. Msj yazip onu havaya sokmak da istemiyorum..istese yazar cunki. Zaten cevrimici

Ters cevap verse ne olur ki. Sende karsiligini verirsin. Boyle kendini yiyip durmaktan daha iyidir. Seni uzmek istemem ama şu anda zaten çevrimiçiyse ve sana yazmiyorsa başka birine zaman ayiriyordur. Bence kendi kendine sorup durmak yerine olayi netleştirmek daha iyidir. Biyecekse de bitsin.

Beğenilmiyor olsanız hiç ilgi gösteren olmaz. İlişkinin devamı gelmiyor, o da bizim farkına varamadığımız özgüven eksikliğimizi karşı tarafın farketmesi ve "bu nasıl olsa bir köşede beni bekler, yedeğe alayım" demesinden kaynaklı sanırım. Diğer tahminler gibi ben de başkasıyla ilgilendiğini düşünüyorum yoksa iki eli kanda olsa, bir beş dk.lık konuşmaya, hiç olmadı bir mesaja bakar durumu açıklamak.

Canim yazmamaya karar verdim. Onu havaya sokmiycam. Hatta yarin da bi msj gelmezse engelliycem. Moralim inanilmaz bozuldu. Devamli wp da oni takip edemem. Kafamdam atmam lazim.
Peki. Elbetteki kendiniz için en dogrusunu siz bilirsiniz. Hayirlisi olsun. Yazmazsa da unutma üzulmeye asla degmez.

En basinda bu kadar umut verici konusmalar yapmis zaten rengini burda belli etmis. Isi olabilir vs. Insaniz nihayeyetinde ama size saygi duyan bir insan 1 dk olsun arar durum su der yani icinden gelir bu. Tipik ne istedigini bilmeyen yedekleri olan biri bence. Sizin engellemeyi dusunmeniz ise cok ergence. Hic umursamayin aradiginda acmayin msj yazdiginda cvp vermeyin hakettigi gibi davranin.

Canim ben aramiycam zaten...dayanamiyip ariycaktim ama tuttum kendimi. Telden ve wp dan engellemeyi dusunuyorum.whatsapda devamli cevrimici su an bile hatta ama bana yazmiyor. Bi anda ne degisti anlamadim
Seninle konuşurken muhtemelen biri daha vardı onunla muhabbeti ilerletti şimdi onunla.senide bekletiyo işte.ah erkekler

Engellemek de çok ilgilenmenin başka bir göstergesi sizin durumunuz için yani. Soğuk davranın yazarsa yazmayın, çok geç yazın bitip gider zaten. Bu saatte çok derin mevzular konuşuyordur kesin sana dönememiştir

Engellemeyi iki nedenden dolayi istiorum: bir cok kafaya taktim cevrimici mi diye bakiyorum. Ikincisi de bir sure sonra bosta kalirsa bana yazacak daha once baska bi cocukta basims geldi engellememistim cunku bosuna vaktim gitti.

Yalniz ben farkli dusunuyorum biraz. Ben whatsapp ta tlf gorusmesi ve diyelim bi evrakin fotosu geldi onu inceleme isini cok fazla yapiyorum ve o zaman cevrimici gorunuyorum surekli. Belki gercekten boyle bir sey vardir. Ben olsam cidden yazardim ama yukardaki arkadas gibi diil, biraz daha soguk: “whatsapp’ta takilirken cevrimici oldugunu gorunce beni arayacagini soyledigini hatirladim. Yasiyosun di mi?” gibi bi sey

Ben de bazen wp i is icin kullaniorum uzun uzun cevrimici oluyorum. En son cuma aksam 6 da konustuk sonra msjlastik halen tik yok. O kdr cok ario msj atiodu ki. Su anki durum normal degil. Istedigi an arayan msj atan birisiyd. 2 gundur aramamasi is yogunlugi degil kaciyot resmen

O zaman hic yazmayin ama engellemeyin de, kendini nimetten saymasin. Hatta 1-2 gun sonra yazinca “kusura bakma yeni biriyle tanistim, seninle gorusmemiz dogru olmaz” vs yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…