- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Herseyın. Hayırlısını ısteyın ben 23 yasında anne oldum ve 21 yasım sonunda evlenmıstım sonuç sıddet goruyordum kızım altı aylıktı boşanma davası açtım 7 ayda boşandım cok şükür ama suna cok üzülüyorum o rezıl adam ıkı ayda bır goruntulu arıyor yada aklına düştükce o ıst ben kayserıde yanı zaten maddı manevı yanında degıl kızımın hıc birşekılde ıkı bucuk yasında en tatlı zamanı yanı demem okı konuya gelıcem çocuklu olup onun ıcın endıselenıcegınıze ve o kısı velayet davası acıp benı ılerde kızımdan ayırırmı diye uzulecegınıze olmaması daha ıyı he kızın var mutlu degılmısnız dersenız varlıgına elhamdulillah cok sevıyorum kızım ıyıkı var varlıgına cok sukurValla ben boşanalı 3 sene oldu karşıma en yakışıklısı çıktı baktım çapkın sonra en çirkini çıktı evlenme teklif ediyor sonra kayboluyor 1 senedir. Biri daha çıktı onda sapkın kişilikte biri az kalsın evlenecektim onunla da verilmiş sadakam varmış ... şimdi de bir tane ünlü biri var çok iyi biri ama ona da güvenebilir miyim hiçbir fikrim yok.valla ben çıkacağından umudu kestim beklemekten de vazgeçtim. Beklemediğim an da bir kere aşk beni bulmuştu onunla da boşandım zaten. Hem artık hayat ve insanlar eskisi gibi değil hem de artık 40’a merdiven dayadım. Eskisi gibi fazla seçeceğim olacağını sanmıyorum. Muhtemelen çıkmayacak karşıma birisi. Çocuksuz ölüp gidicem.
Aynen katılıyorum cunku bir cok kez benim de basima geldi.Iyi hos hersey tamam derken adam birden pirrrr ucuyor kus olup.O yuzden bosverrr degmeyecek iki yuzlu insanlarla hic olmamis gibi devam et.Hayır tek anlamadigim su nasil bir insan biriyle ilgilenirken digerine akli veya gönlü kayabiliyor.Bu nasil bir midedir nasil gonüldur anlamadim su yasima kadar.Anlamak da istemiyorum.Ben birine en ufak ilgim varken bile baska birini aklimdan bile geciremiyorum.Ama insanlar cok degismis bozulmus.Eski sevgiler eski samimiyet yok.Eğer bir erkek bir ilgilenip bir ilgilenmiyorsa kafası karışıkıtır tam olarak seninle ciddi düşünmüyordur kafasını karıştıran başka kadınlar vardır
O zaman bende evlenmek istemiyorım bundan sonra :)))Ben de ünlü biriyle birlikteyim gerçi benden 20 yaş büyük o yüzden güveniyorum ben o bana güvenmiyor tam tersi :) o çocuk istiyor ben evlenmek bile istemiyorum geçenler de bir konuya daha yazmıştım ne istemezsem mutlaka başıma gelir bana da tam tersi ille de evlenelim erkekleri denk gelir ünlüsü de ünsüzü de sırrım da şu :) cidden kesinlikle evlenmek istemiyorum asla :)
Aynen canım hayatım çok boş sıkıcı sağlık sorunlarımdan dolayı da çalışmıyorum şuan fazla arkadaşım da yok olsa bile herkes benim gibi boş da değil. Beni hayata bağlayan bi ailem var ama hayatını paylaşacağım bir eşim olması ve beni hayata bağlayan şu bunalımdan çıkarıp beni savaşma moduna geçiren bi çocuk lazım. Ama işte o çocuğu yapacak adam yok :)En büyük korkum bu.Beni hayata bağlayacak bir bağım olamamasından ve yalnız bi başıma ölüp gidicek olma düşüncesi :S
Senin yorumunda bu yazdığını gördükten sonra, yarama tuz basmışlar gibi hissettim, :/
Sende haklısın canım Allah herşeyin hayırlısını versin ve yanında olsun inşallahHerseyın. Hayırlısını ısteyın ben 23 yasında anne oldum ve 21 yasım sonunda evlenmıstım sonuç sıddet goruyordum kızım altı aylıktı boşanma davası açtım 7 ayda boşandım cok şükür ama suna cok üzülüyorum o rezıl adam ıkı ayda bır goruntulu arıyor yada aklına düştükce o ıst ben kayserıde yanı zaten maddı manevı yanında degıl kızımın hıc birşekılde ıkı bucuk yasında en tatlı zamanı yanı demem okı konuya gelıcem çocuklu olup onun ıcın endıselenıcegınıze ve o kısı velayet davası acıp benı ılerde kızımdan ayırırmı diye uzulecegınıze olmaması daha ıyı he kızın var mutlu degılmısnız dersenız varlıgına elhamdulillah cok sevıyorum kızım ıyıkı var varlıgına cok sukur
Amin insallah canımSende haklısın canım Allah herşeyin hayırlısını versin ve yanında olsun inşallah
Amin Allah hep doğrunun yanındadırAmin insallah canım
Rabbim kaldıramıycagımız yuku yuklemesın sızın gıbı sanssızım ama hayırlısı elbette tekrar evlenme olanagım olursa aynımı olur dıye korkuyorum ama ya ınsan yasıycagı ne varsa bır eksık ya bır fazla yasıyor bence yasanılacaksa o olayAmin Allah hep doğrunun yanındadır
Aynen öyle kaderimiz de ne yazılıyorsa onu yaşayacağız . Allah herşeyin hayırlısını versin şansımızı döndürsün yüzümüze gülsün inşallahRabbim kaldıramıycagımız yuku yuklemesın sızın gıbı sanssızım ama hayırlısı elbette tekrar evlenme olanagım olursa aynımı olur dıye korkuyorum ama ya ınsan yasıycagı ne varsa bır eksık ya bır fazla yasıyor bence yasanılacaksa o olay
Aynen katılıyorum cunku bir cok kez benim de basima geldi.Iyi hos hersey tamam derken adam birden pirrrr ucuyor kus olup.O yuzden bosverrr degmeyecek iki yuzlu insanlarla hic olmamis gibi devam et.Hayır tek anlamadigim su nasil bir insan biriyle ilgilenirken digerine akli veya gönlü kayabiliyor.Bu nasil bir midedir nasil gonüldur anlamadim su yasima kadar.Anlamak da istemiyorum.Ben birine en ufak ilgim varken bile baska birini aklimdan bile geciremiyorum.Ama insanlar cok degismis bozulmus.Eski sevgiler eski samimiyet yok.
Birşeyi ne kadar çok istersen olmuyor istemeyince de dibinde bitiyor sanırım olumlu düşünmenin isteklerde pek etkisi yok ne kadar olumsuz düşündüysem hep başıma gelmiştir hatta geçen hafta sonu arkadaşıma bak şimdi sigara yakıcam ve yarım saatte bir geçen o minibüs dibimizde biticek keh keh güldü ama yaktığım an minübüs göründü belki de diğer insanların genel istekleri benim için geçerli olmadığından daha doğrusu bir kadının istediği evlilik çocuk vs. istemediğim için ha bu arada çocukları çok aşırı çok severim ama ben doğurmaktansa yuvasız kalan bir çocuğu evlat edinmeyi daha çok isterim sanırımm birgün yanlışlıkla evlenirsem mutlaka bir çocuk evlatlık edinmeyi hatta maddi imkanım iyi olursa 2 çocuk evlat edinmeyi isterimO zaman bende evlenmek istemiyorım bundan sonra :)))
Genelde bende sigara yaktığım zaman minibüs otobüs gelir sinir olurum şanssızlık derim onca dk bekle gelmiyor diye sigara yaktığım an gelir. Bende evlatlık edinmeyi isterim sahsenBirşeyi ne kadar çok istersen olmuyor istemeyince de dibinde bitiyor sanırım olumlu düşünmenin isteklerde pek etkisi yok ne kadar olumsuz düşündüysem hep başıma gelmiştir hatta geçen hafta sonu arkadaşıma bak şimdi sigara yakıcam ve yarım saatte bir geçen o minibüs dibimizde biticek keh keh güldü ama yaktığım an minübüs göründü belki de diğer insanların genel istekleri benim için geçerli olmadığından daha doğrusu bir kadının istediği evlilik çocuk vs. istemediğim için ha bu arada çocukları çok aşırı çok severim ama ben doğurmaktansa yuvasız kalan bir çocuğu evlat edinmeyi daha çok isterim sanırımm birgün yanlışlıkla evlenirsem mutlaka bir çocuk evlatlık edinmeyi hatta maddi imkanım iyi olursa 2 çocuk evlat edinmeyi isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?