- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Haketmiyorlar işte düzgün biri böyle yapmaz bir açıklama yapar en azımdanBenim de hep aynı
whatsapta devamli cevrimici
başka kız olabilir mi
Benim de hep aynı
Sakın yazma ona kaçan kovalanırCok isi varsa whatsap da su anda devamli cevrimici olabilir mi? Halen bakiyorum icerde ama yazmio
Açıkça söylemiyor ki onu beklemeye devam edin umut etmeye devam edin diye.Cok soru sormadim zirt pirt arayan biri de degilim. Yani boyle bisey bile olsa insan bi neden belirtmez mi? Bir anda yok oldu resmen. Bitirmek isteyen acikca soyleyebilir de
Engelleme bence. Engellemek bile onu önemsediğini gösterir. Hiçbir şey yapma. Büyük ihtimal başkasıyla konuşuyor. Sen onu engellesen de sonra kaldıracaksın engeli. Merak edeceksin yine diye düşünüyorum
Sorma aynen bana daDuzgun insan denk gelmiyor bir turlu
Bana da gelenler başta mükemmel evlenme teklif falan ederler bir süre sonra ya yalancı ya çapkın ya sapkın ya ruh hastası çıkarHaketmiyorlar işte düzgün biri böyle yapmaz bir açıklama yapar en azımdan
Aynı olay benim başıma geldi ve benim ilk flörtümdü ben de hiç ama hiç anlamam bu işlerden.En son wpden ben bir şey yazdım ona, bir de beyefendi mavi tiki kapatmış ben de görmedi sanıyorum sonra ertesi gün baktım çevrimiçi belki işi vardır dedim bekle bekle yok ama sürekli çevrimiçi ben de inat ettim yazmayacağım diye çünkü son zamanlarda hep ben yazıyordum.Sonuç mu iki ay oldu hala yazmadı bekledim mi evet bir hafta kadar bekledim ve kendimi suçladım çok mu başını şişirdim çok mu çirkinim diye sonra bir arkadaşım safım yeni birisini senden daha iyi yeni birisini bulmuştur seninle alakası yok dedi. Ama engellemedim kendini bir şey sanmasın ve aylar sonra bana yazsın istiyorum muhtemlen naber yazacak ben de bir hafta sonra sadece İYİ yazacağım.Ya ablalarım çok içimde kaldı ilk flörtümdü ve bu şekilde sonuçlanması beni çok üzüyor arada aklıma geliyor tüm erkeklerden nefret edip lanet ediyorum.Tüm sosyal medya hesaplarım kapalı wp kullanmıyorum çünkü sınavım var ve tamamen ona odaklıyım hatta yazmaması işime yaradı bir de onunla uğraşamazdım sınav senesi.Ama arada aklıma gelipte içim yanmıyor değil yani bari istemiyorum yazma deseydi kendimi bu şekilde değersiz ve kötü hissediyorum hep acaba var kafamda.Erkekler hep mi böylee? Bu arada konu sahibi ablam niye bunları anlattım adama yaz da tamamen bitir diye yoksa arada aklına gelir benim gibi acabalar içinde kalırsın.Engellemek istememin nedeni su. Daha once baska bi cocuk aynisini yapti engellemedim ben de. Cocuk aylar sonra naber nasilsin yazdi. Aradigini bulamayinca donus yapsin istemiyorum
Güldüm ya :) Mutlu olursunuz inşallahBana da gelenler başta mükemmel evlenme teklif falan ederler bir süre sonra ya yalancı ya çapkın ya sapkın ya ruh hastası çıkar
Aynı olay benim başıma geldi ve benim ilk flörtümdü ben de hiç ama hiç anlamam bu işlerden.En son wpden ben bir şey yazdım ona, bir de beyefendi mavi tiki kapatmış ben de görmedi sanıyorum sonra ertesi gün baktım çevrimiçi belki işi vardır dedim bekle bekle yok ama sürekli çevrimiçi ben de inat ettim yazmayacağım diye çünkü son zamanlarda hep ben yazıyordum.Sonuç mu iki ay oldu hala yazmadı bekledim mi evet bir hafta kadar bekledim ve kendimi suçladım çok mu başını şişirdim çok mu çirkinim diye sonra bir arkadaşım safım yeni birisini senden daha iyi yeni birisini bulmuştur seninle alakası yok dedi. Ama engellemedim kendini bir şey sanmasın ve aylar sonra bana yazsın istiyorum muhtemlen naber yazacak ben de bir hafta sonra sadece İYİ yazacağım.Ya ablalarım çok içimde kaldı ilk flörtümdü ve bu şekilde sonuçlanması beni çok üzüyor arada aklıma geliyor tüm erkeklerden nefret edip lanet ediyorum.Tüm sosyal medya hesaplarım kapalı wp kullanmıyorum çünkü sınavım var ve tamamen ona odaklıyım hatta yazmaması işime yaradı bir de onunla uğraşamazdım sınav senesi.Ama arada aklıma gelipte içim yanmıyor değil yani bari istemiyorum yazma deseydi kendimi bu şekilde değersiz ve kötü hissediyorum hep acaba var kafamda.Erkekler hep mi böylee? Bu arada konu sahibi ablam niye bunları anlattım adama yaz da tamamen bitir diye yoksa arada aklına gelir benim gibi acabalar içinde kalırsın.
Ben de yazmadım yazmam da ama wp ilk girdiğim zaman ondan mesaj gelmiş mi diye bakacağım bilmem anlatabildim mi?Benimki de çok ilgiliydi çok iltifat ederdi tabi son zamnalrda ilgisizdi de ben anlamamışım ama sonuç :/Ben yazmiycam. Cunku en son ben yazdim. Napiosun dedim. Her dk arayan soran biriydi. Ya bende biseye kizdi ya da begenmedi. Bosver gitsin. Moralimi cok bozdu. Yazarsam sogul ynt verirse daha kotu olurum
Yanıt vermeyedebilir hiç bulaşmaBen yazmiycam. Cunku en son ben yazdim. Napiosun dedim. Her dk arayan soran biriydi. Ya bende biseye kizdi ya da begenmedi. Bosver gitsin. Moralimi cok bozdu. Yazarsam sogul ynt verirse daha kotu olurum
Olsun dönüş yapsın sen de cevap verme. Onun sana yaptığını sen de ona yap. Çevrimiçi ol cevap vermeEngellemek istememin nedeni su. Daha once baska bi cocuk aynisini yapti engellemedim ben de. Cocuk aylar sonra naber nasilsin yazdi. Aradigini bulamayinca donus yapsin istemiyorum
Olsun dönüş yapsın sen de cevap verme. Onun sana yaptığını sen de ona yap. Çevrimiçi ol cevap verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?