- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
O zaman sen bilirsinDayanamam ynt veririm
Neye dayanamıyorsunuz kendinize kötülük etmeyinDayanamam ynt veririm
Valla bu şanssızlıkla zor görünüyor :)))Güldüm ya :) Mutlu olursunuz inşallah
Neden terk mi ediyorlar sonra gerçi bana da oldu bir kere insan anlam veremiyorValla bu şanssızlıkla zor görünüyor :)))
Terk etmiyorlar ama anlamsız şekilde değişiyorlar sürekli arayan soran insan birden ortadan kayboluyorNeden terk mi ediyorlar sonra gerçi bana da oldu bir kere insan anlam veremiyor
Terk etmiyorlar ama anlamsız şekilde değişiyorlar sürekli arayan soran insan birden ortadan kayboluyor
Evet benim canımcım bende bi anlasam hani sıkmıyorum kıskançlık yapmıyorum gayet aklı başında Olgun biri gibi davranıyorum ama sanırım turistik yerde yaşamanın sıkıntıları bunlar. Herkes yesin içsin gezsin eğlensin derdinde. Bu gidişle bir daha evlenemicem :)Valla panpa resimdeki sensen mis gibiymissin yani senin de kiymetini bilmeyip oratadan kaybolan adam daha iyisini nereden bulacak...artik erkekler ne yaparsa sasirmiyorum, zaman cok degisti, erkekler cok bozdu
Kıskanç ve sıkan birini mi istiyorlar acabaEvet benim canımcım bende bi anlasam hani sıkmıyorum kıskançlık yapmıyorum gayet aklı başında Olgun biri gibi davranıyorum ama sanırım turistik yerde yaşamanın sıkıntıları bunlar. Herkes yesin içsin gezsin eğlensin derdinde. Bu gidişle bir daha evlenemicem :)
Hayatım öyle olunca da kaçıyorlar. Sonra Kasım’lara laf ediyorlar birde ne istediklerini bilmiyorlar diye. Biz en azından onlar gibi dengesiz değiliz benceKıskanç ve sıkan birini mi istiyorlar acaba
Dengesiz insan benim de dengemi bozuyor.Hayatım öyle olunca da kaçıyorlar. Sonra Kasım’lara laf ediyorlar birde ne istediklerini bilmiyorlar diye. Biz en azından onlar gibi dengesiz değiliz bence
Valla ben boşanalı 3 sene oldu karşıma en yakışıklısı çıktı baktım çapkın sonra en çirkini çıktı evlenme teklif ediyor sonra kayboluyor 1 senedir. Biri daha çıktı onda sapkın kişilikte biri az kalsın evlenecektim onunla da verilmiş sadakam varmış ... şimdi de bir tane ünlü biri var çok iyi biri ama ona da güvenebilir miyim hiçbir fikrim yok.valla ben çıkacağından umudu kestim beklemekten de vazgeçtim. Beklemediğim an da bir kere aşk beni bulmuştu onunla da boşandım zaten. Hem artık hayat ve insanlar eskisi gibi değil hem de artık 40’a merdiven dayadım. Eskisi gibi fazla seçeceğim olacağını sanmıyorum. Muhtemelen çıkmayacak karşıma birisi. Çocuksuz ölüp gidicem.Dengesiz insan benim de dengemi bozuyor.
Hiçbir şeye anlam veremiyorsun
Her şey saçma sapan geliyor.
Bilmiyorum dengeli insan beklicez artık
Sence çıkar mı bizim şansımıza da :)
Ben de ünlü biriyle birlikteyim gerçi benden 20 yaş büyük o yüzden güveniyorum ben o bana güvenmiyor tam tersi :) o çocuk istiyor ben evlenmek bile istemiyorum geçenler de bir konuya daha yazmıştım ne istemezsem mutlaka başıma gelir bana da tam tersi ille de evlenelim erkekleri denk gelir ünlüsü de ünsüzü de sırrım da şu :) cidden kesinlikle evlenmek istemiyorum asla :)Valla ben boşanalı 3 sene oldu karşıma en yakışıklısı çıktı baktım çapkın sonra en çirkini çıktı evlenme teklif ediyor sonra kayboluyor 1 senedir. Biri daha çıktı onda sapkın kişilikte biri az kalsın evlenecektim onunla da verilmiş sadakam varmış ... şimdi de bir tane ünlü biri var çok iyi biri ama ona da güvenebilir miyim hiçbir fikrim yok.valla ben çıkacağından umudu kestim beklemekten de vazgeçtim. Beklemediğim an da bir kere aşk beni bulmuştu onunla da boşandım zaten. Hem artık hayat ve insanlar eskisi gibi değil hem de artık 40’a merdiven dayadım. Eskisi gibi fazla seçeceğim olacağını sanmıyorum. Muhtemelen çıkmayacak karşıma birisi. Çocuksuz ölüp gidicem.
Çocuksuz ölüp gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?