Saç Rengi ve Saç Boyama Beğenilmeyen yeni saçlarım (resimli)

Maria_can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
103
35
PhotoGrid_1458378802633.webp

Dün kuaför arkdasimi ziyarete gitmiştim hanımlar. Hadi sana değişiklik yapalım diye tutturdu ve saçlarımı boyadı. Sonuç böyle bisi oldu
Dipdeki saçlar kendi doğal saçlarım uçlarına yapcz sadece deyince bn de değişiklik olur dedim .
Ama bnm saçlar koyu olunca ve uçlar açık renk olunca sanki çok zıt olmuş gibi geldi bana ,
sözlüm de görünce bu saçlar ne güzelim saçlarını ne hale getirmişsin diye söylendi hiç beğenmedi
Hemen gidip eski haline getirmek istiyorm bnde alışamadım sizce nasıl ve bugün gitsem uçları koyu renge boyatabilir miyim

Not: 10. Sayfada 3 yıl önce yaptırdığım ombre resmi yükledim. Saçlarımı mahveden arkdas 3 yıl önceki o saçlarımı beğenmemişti şu an ki yaptığı saçlarım daha ıyiyms

Son düzenleme:
Aslında uçtaki renk kötü değil ama geçiş çok sert olmuş.Önce diplerini açmalıydı.

Açıkça söylemek gerekirse saçımızın dip boyası gelmiş gibi duruyor.Profosyonel bir kuaföre gitmenizde fayda var.Eminim çözüm bulur.

beceremiyor bu kuaförler ya bu işi resmen
bence tamamen yok etmeyin de aralarda kalması sağlancak şekilde koyultsunlar uçları
ama aralarda açık renk kalsın yine az az o zaman güzel durur bence

keşke bu renk değil de kumral ombre tarzı yaptırsaymışsınız. daha çok yakışırdı size. kendi doğal renginize boyadığınızda kapanacaktır. üzülmeyin.
Rengi arkdas kendi seçti süpriz olck olck diye bnde kumral diye düşünmüştüm ama

beceremiyor bu kuaförler ya bu işi resmen
bence tamamen yok etmeyin de aralarda kalması sağlancak şekilde koyultsunlar uçları
ama aralarda açık renk kalsın yine az az o zaman güzel durur bence
Bugün için gel uçlara cila yaparız koyulturuz dedi . Gidip duzelttiricem insallah daha da kötüsü olmadı

Uclardaki tonu uyduramamıs daha karamel olsaydı yada kumral güzel olurdu ama kızıla bakıra çalan bi tenk olmus sanki

Aslında uçtaki renk kötü değil ama geçiş çok sert olmuş.Önce diplerini açmalıydı.

Açıkça söylemek gerekirse saçımızın dip boyası gelmiş gibi duruyor.Profosyonel bir kuaföre gitmenizde fayda var.Eminim çözüm bulur.
Yani dillere hiç bi işlem uygulamadi uçlara seçtiği renkle alakası yok toplanms parça gibi

Boya rengini sevmedim turuncu gibi olmuş.
Ombre gecisi cok sert olmuş.
Biraz bekleyin belki zamanla oturur rengi.

Baya kötü olmuş. Renk cok kotu bakır mi o çok fena duruyo yapay olmus. Neyse ki sadece uclari. Boyanan yerleri koyu kahveye boyasın bence diplere dokunmasın saclarin guzel kaliteli duruyo doğallığı bozulmasin.

diplere karamel boyasin bence de uçlarının rengi uyumlu olsun. bir şeyler yapmaya calismis ama bence de pek olmamis moda olabilir ama ben begenmedim.

Aslında çok kötü durmuyor, yoruma gelince renk geçişi keskin olmuş saçınız uzamış dip boyanız gelmiş gibi olmuş. Arkadaşların dediği gibi akarsa daha yumuşak bi hal alabilir. Eğer içiniz rahat etmeyecekse 1 ton koyultabilir.

Back
X