- Konu Sahibi Yalniztombik
Önce Bi sakinleselim, destek almak güzel tabi neden olmasın ama bence kendi kendiniae bazı seylerin üstesinden gelirsiniz. Durduk yere catmayın adama, biliyorum canınız sıkkın ama Biraz sabır.Bugün kötü bir gün olmus anladım ama hergün böle gecmez. Güzel gecmesi için elinizden geleni yapın.Çocugunuzla iletişiminizi Biraz farklıkastırın. Oyunlarını değiştirin mesela oturun Bi düşünün neden bu cocuk bana bu kadar bagımlı gbi (anne değilim yanlıs anlamayın, nedir ne değildir bilmiyorum siz de sadece çözüm üretmeye calısın Die söylüyorum denemek lazım en azından =)Hissetmiyorum canim sanki hersey ustume geliyor iyi olmaktansa kotu oluyorum sanki git gide.yeni bir baslangic yapayim diyorum basima gelmeyen kalmadu ustte arkadasa yazdim hatta bunlarin gerginligiyle esime catiyorum gunlerdir evdeyim burnumu cikaramadim disari cunku hava berbat bulundugum ilce terkedilmis gbi sokaklar hep kopek ama saldirganlar hatta bazilari hastalikli artk oturdum bugun oglumla brlikte cocuk gbi agladm sanirim benim kuaforden once bi psikiyatriye gitmem gerek..
)