begenmedigim halde begendim mi demeliyim?

Yazdiklarinizi cok alakasiz buldum acikcasi... ben ona surak yapip kotu bisey soylemedim...

Kirilacak bisey de soylemedim... zaten kirilacagini dusunmedim... 'kirilmasin diye begendim mi diyeyim' degil konu... kirilmasini asla istemem ama kirilacak bisey soylemedim... israrla sordu ama benim bu konuda ne dusundugumu biliyordu...

Keske evet cok guzel olmus, deseydiniz, her dogru her yerde soylenmez, bazen beyaz yalan dedigimiz yalanlardan soylemek gerekir. Siz bi sey demediginizi dusunuyorsunuz ama malesef begenmediginizi soylemissiniz iste.

Ve arkadaslarinizin sizin yaptiklarinizi begenmeyip, laf soylemelerinede kirilmissiniz bayagi. Yoksa soylenenleri hic hatirlamaz, burayada yazmazdiniz.

nesi alakasızmış? anlamak isteyene gayet açık. neyse.....

Hayır beğenmediğiniz bir şeyi beğendim demeyin..Ama bir şeyleri söylemenin de bir adabı vardır/olmalı..Siz de zaten usuluyle söylemişsiniz..Sıkıntı yok yani :) Normale dönecektir..Fazla takılmayın..

Neden o kadar kırılmış anlamadım? üstelik sizin ördüğünüzle dalga geçebildiğine göre, kendisinin alınması da gereksiz. Bence uzatırsa açıklayın durumu. Sonuçta şahsına yönelik bir şey yok, kabalık da etmemişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…