Beğenmiyor beğenmiyor

Olur mu okulca kıyafet kiralandı velilere bir sürü maliyet orası ayrı çocuklara eziyet orası apayrı bıraksalar beni bi rond ya da eğlenceli kolay bişey yapardım

güya çocuk bayramı ama bazı insanlar yüzünden çocuklara eziyet bayramı oluyor.
Aynen canım bi de yemin ederim ben çocukların yerinde olsam yeter diye bağırırdım boylarından büyük işler yapıyolar seneye yapmayalım bu kadar dedik sanki bu yıl çok iyi de dedi

Aynen canım bi de yemin ederim ben çocukların yerinde olsam yeter diye bağırırdım boylarından büyük işler yapıyolar seneye yapmayalım bu kadar dedik sanki bu yıl çok iyi de dedi

neyini beğenmemişler ayrıca? bu çocuklar performans sanatçısı değil ki yapabildiklerini yaparlar en fazla. ters parende atacak halleri yok. üzülüyorum valla.

Basit ne demek ? Anaokulu cocugu ne yapacakmis basit olmayan?
Cok sukur bizim kreste ve anaokulunda boyle gosteriler olmadi , sinir oluyorum cocuklara bunun yapilmasina

+1

Konu sahibi takmayin bu kadar bence.
Bizim cocuklarda siz idarecileri begenmiyor deyin.
Cocuk bayrami adi üstünde onlar eglensin diye var veliyi ogrenciyi zora soksunlar diye degil

zorla yorucu olan şeylerı çocuklara yaptırıp kukla gıbı ust makamlara beğendırmeye çalışmakda istsimar bence.oyun parkı kurulup çocuklara bedava doyasıya eğleneceklerı bır gun olmalı.zaten şimdieden sabah 8 akşam 5 memur hayatı yaşıyolar bırde bu sorumluklar yuklenıp zehır olmasın şu çocukluk.sisteme kölelık işte ufff neysee.sözum sıze değil öğretmen hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…