- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Olur muyum gerçektenBuna kızıp sinirleneceğini biliyordunuz ve damarına basmak istediniz. Yazık değil mi size ve çocuklara. Belki bana kızıyorsunuz ama gerçekten ben size en çok da çocuklarınıza üzülüyorum. boşansanız şu halinizden kat kat mutlu olursunuz
Belarus vize istemiyormuşBelarus da açmış kollarını, çulsuz kocanı bekliyordu.
Konularınızı biliyorum sizin. O çocuklar o evin içinde her şeye şahit oluyor. Siz görmedi duymadı deseniz de hissediyor. Mesela eşim oğlumun yanında bir kere bile sigara içmediği halde onun sigara içtiğini biliyor ve bu çocuk 3.5 yaşında.Olur muyum gerçekteninanın çocuklarım bahane değil daha öncede defalarca yazdım buraya. Çok duygusal düşünüyorum diyelim ayrıldık cocuklar bı bende bı onda git gel dengeleri bozulur mu. Ben yanlarında yokken anne babasının ayrı oluşuyla ilgili konuşan dengesizler olursa çocuğum kötü hissedip icsellestirir mi.Veya kuzenlerinin anne babası birlikteyken içi gider mi ve buna benzer bir sürü şey düşünüyorum benim elimi kolumu bağlıyor bunlar
Ya inanın ben evliliğin başından beri kimseye bir şey yansitmazdim ama o bu tarz şeyleri o kadar çok yaptı ki.Mesela ailesinin veya tanıdıklarımizin yanında evlilik beni yaslandirdi ve buna benzer şeyler söyledi hep.ben ilk defa böyle konuştum. Ama o körükledi ne demek kapı orada. Nasıl oluyormuş anlasın.Ne dediginizin onemi yok. Oyle ya da boyle kizim sana soyluyorum gelinim sen anla tadinda, esinizi ve evliliginizi elestirmis ve baska evliliklerle kiyaslamissiniz. Ben de olsam beni baska insanlarin yaninda bu sekilde kucuk dusuren esime begenmiyorsan kapi orda tadinda bir cevapla karsilik verirdim
Ha öyleyse tamamBelarus vize istemiyormuş
Oncesini sonrasini ben bilemem ama yanlis buldugunuz, yanlis olan bir seyi yapmak sizi hakli duruma getirmez. Aksine sizin esinizden bir farkiniz kalmadi simdiYa inanın ben evliliğin başından beri kimseye bir şey yansitmazdim ama o bu tarz şeyleri o kadar çok yaptı ki.Mesela ailesinin veya tanıdıklarımizin yanında evlilik beni yaslandirdi ve buna benzer şeyler söyledi hep.ben ilk defa böyle konuştum. Ama o körükledi ne demek kapı orada. Nasıl oluyormuş anlasın.
Belarus vize istemiyormuş
Bütün sorun halloldu yani. Zaten hali hazırda Belaruslu kadınlar da dört gözle bekliyordu enişteyi, bu mesele de çözüme kavuştuğuna göre, dansss.Ha öyleyse tamam
intikam soğuk yenen bir yemektir:)Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?
Gerçekten aynen öyle demek istiyorum"Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim."
Şimdi bu cumlenin neresi laf sokma ve kocayi kucuk dusurme, bir ben anlayamadim.Konu sahibi ne guzel okusun meslegini eline alsin demiş, ezilmesin demiş kıza. Bunda ne var?
Bu tarz şeyleri herkes ortamlarda soyluyor zaten, ozellikle şu forumda hep okuyorum bir nasihat olarak boyle seyler cok yaziliyor.Bunu yazanlar kocasina ezilenler miydi hep?
Yani komşu kadin nerden bilecek konu sahibinin eşi ne yapiyor, evliliginin icinde neler oluyor bilmez ki, nereden anlayacak kocasina laf vurdugunu? Adam orada kendi kendine gocunup gereksiz çoşup atlamasa kucuk düşmezdi hicbisey olmazdi, kendini rezil etmiş.
Gerçekten aynen öyle demek istiyorum
Kadın ne güzel şeyler söylemiş sanki laf sokmuş gibi üzerine alınmış velev ki laf soktu adm olsaydı da karısına saygı duyup ezmeseydi o lafı yemeseydi
yine adam olsaydı da karısını hatalı bile görüyorsa da çocuklarının hatrı için başkalarının yanında kapı orda demeseydi
Karşılıklı esip gürlüyorlar işte.Sen o kapıdan çıkıp giderek yeni bir hayat kuramazsın, o da dediği gibi senden boşandıktan sonra Rusya Belarus falan gezemez. İkinize de şu an için birbirinizden öte köy yok ama nedense ikinizin de ağzı durmuyor burnunuz da pek bi dik. Susun da oturun oturduğunuz yerde, madem çocuklarınızı bu kadar çok düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?