- 30 Kasım 2010
- 9.601
- 19.271
- 448
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Keşke sen bulunmaz hint kumaşı mısın hayırdır?? Ben bugün gitsem arkamdan salya sümük dolaşırsın, iki gün evde olmasam b.. kunda boğulursun.. Rusya falan gezmeyi düşüneceğine önce karınla düzgün konuşmayı öğren diye ekleseydiniz..Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?
Sizin evlılıgınız ölmüş bence .Herkesın ıcınde fln .Ikınızdede hata var.Bellıkı artık tahammul sıfır .Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?
Aynen öyle. Ne konuşacağımı bilemiyorum çünkü ağzımdan ne çıksa birbirlerine laf sokma malzemesi yapıyor bu tarz çiftler.Sizin gibi laf sokup sokup ortamı geren çiftler bende migreni başlatıyor. Aynı ortam bile yetiyor o negatifliğin bize akması için
Hak etmiş. Yigitlige b.k surdurmicem diye ulu orta karısını ezene az bile yapmışsınMerhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?
Çocuklar yanımızda yoktu yorumları okuyup yorum yaparsanız sevinirimOlan dogum gununu kutlayan cocuga olmus. Nefrrt ediyorum boyle anne babalardan. Benimkilerde surekli kavga edip tartisirlardi. Kafamiz doldu artik. Buyuduk tartistiklari an kiziyoruz kardeslerimle susuyorlar artik.
Geçmişte olanlar olmuş . Tatsız acı haklı haksız bir şey farketmez . eşin de sende her ne yaşadıysanız kabul etmişsiniz ve o veya bu sebeple evliliği bu güne getirmişsiniz . Bundan sonra 2 seçenek var ya oturup eskiyi kapatırsınız espiri yapar gülersiniz her lafı bir birinize iğne olarak kullanmazsınız hayattan zevk alırsınız ya da böyle mutsuz başkalarına imrenerek ama inkar ederek yaşarsınız. boşayamazsınızda ( büyük ihtimalle evliliğin ilk 2-3 ayı yaşadığınız acemiliklerin sıkıntısı hala devam ediyor o gün boşanmadınız bugün zor çok zor ) olan geçen hayata ve çocuklarınıza olur . Konu ne bilmiyorum ama her ikiniz de kimi/kimleri suçluyorsanız onlardan çok daha fazla suçlusunuzdur ihtimal ... allah yardımcınız olsun saygılarMerhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?
O zaman özür dilerim eksik okumuşum. Aslında tepkim direk size değildi. Çoğunlukla kavga ortamında yetişmiş bireyler var ülkemizde. Yeni nesil anne babalar buna dikkat ediyor eskiye nazaran. Kendi deneyimlerimden hareketle diyebilirim ki evdeki kavga tartışma ortamına maruz kalan çocuklar fazla etkileniyor. Çocukları uzak tuttuğunuz için sevindim. Umarım aranızdaki problemi en kısa zamanda çözersiniz. Bir de şunu demek istiyorum. Çocuklar küçükken yani üniversite çağına gelinceye kadar hatta iş meslek sahibi oluncaya kadar anne babalar çok gergin oluyor. Sorumluluklar fazla gelecek kaygısı yogun bunu da birbirlerine yansıtıyorlar. Ne zamanki çocuk kendi ayaklarının üstünde duruyor. O zaman artık kavgalarda azalıyor ama bu seferde geçmişteki kırgınlar devreye giriyor arada soğukluk oluşuyor. Bence evlilik terapisi vs çok faydalı olacaktır. Tekrardan özür dilerim yanlış anladığım için.Çocuklar yanımızda yoktu yorumları okuyup yorum yaparsanız sevinirim
Yok önemli değil bende sert tepki vermişim bende özür dilerimO zaman özür dilerim eksik okumuşum. Aslında tepkim direk size değildi. Çoğunlukla kavga ortamında yetişmiş bireyler var ülkemizde. Yeni nesil anne babalar buna dikkat ediyor eskiye nazaran. Kendi deneyimlerimden hareketle diyebilirim ki evdeki kavga tartışma ortamına maruz kalan çocuklar fazla etkileniyor. Çocukları uzak tuttuğunuz için sevindim. Umarım aranızdaki problemi en kısa zamanda çözersiniz. Bir de şunu demek istiyorum. Çocuklar küçükken yani üniversite çağına gelinceye kadar hatta iş meslek sahibi oluncaya kadar anne babalar çok gergin oluyor. Sorumluluklar fazla gelecek kaygısı yogun bunu da birbirlerine yansıtıyorlar. Ne zamanki çocuk kendi ayaklarının üstünde duruyor. O zaman artık kavgalarda azalıyor ama bu seferde geçmişteki kırgınlar devreye giriyor arada soğukluk oluşuyor. Bence evlilik terapisi vs çok faydalı olacaktır. Tekrardan özür dilerim yanlış anladığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?