Beğenmiyorsan kapı orada dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke sen bulunmaz hint kumaşı mısın hayırdır?? Ben bugün gitsem arkamdan salya sümük dolaşırsın, iki gün evde olmasam b.. kunda boğulursun.. Rusya falan gezmeyi düşüneceğine önce karınla düzgün konuşmayı öğren diye ekleseydiniz..

Haddini aşan böyle beylik laflar konuşup karısını insan içinde aşağılamak adamlık olmuyor.. Aklı sıra adamlığına bir laf edildi itibarı zedelendi haspam..

Sizin evlılıgınız ölmüş bence .Herkesın ıcınde fln .Ikınızdede hata var.Bellıkı artık tahammul sıfır .

Hak etmiş. Yigitlige b.k surdurmicem diye ulu orta karısını ezene az bile yapmışsın

Olan dogum gununu kutlayan cocuga olmus. Nefrrt ediyorum boyle anne babalardan. Benimkilerde surekli kavga edip tartisirlardi. Kafamiz doldu artik. Buyuduk tartistiklari an kiziyoruz kardeslerimle susuyorlar artik.

Olan dogum gununu kutlayan cocuga olmus. Nefrrt ediyorum boyle anne babalardan. Benimkilerde surekli kavga edip tartisirlardi. Kafamiz doldu artik. Buyuduk tartistiklari an kiziyoruz kardeslerimle susuyorlar artik.
Çocuklar yanımızda yoktu yorumları okuyup yorum yaparsanız sevinirim

Geçmişte olanlar olmuş . Tatsız acı haklı haksız bir şey farketmez . eşin de sende her ne yaşadıysanız kabul etmişsiniz ve o veya bu sebeple evliliği bu güne getirmişsiniz . Bundan sonra 2 seçenek var ya oturup eskiyi kapatırsınız espiri yapar gülersiniz her lafı bir birinize iğne olarak kullanmazsınız hayattan zevk alırsınız ya da böyle mutsuz başkalarına imrenerek ama inkar ederek yaşarsınız. boşayamazsınızda ( büyük ihtimalle evliliğin ilk 2-3 ayı yaşadığınız acemiliklerin sıkıntısı hala devam ediyor o gün boşanmadınız bugün zor çok zor ) olan geçen hayata ve çocuklarınıza olur . Konu ne bilmiyorum ama her ikiniz de kimi/kimleri suçluyorsanız onlardan çok daha fazla suçlusunuzdur ihtimal ... allah yardımcınız olsun saygılar

İkinizde nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlarsınız böyle bir evlilik için diyecek bir şeyim yok

Çocuklar yanımızda yoktu yorumları okuyup yorum yaparsanız sevinirim
O zaman özür dilerim eksik okumuşum. Aslında tepkim direk size değildi. Çoğunlukla kavga ortamında yetişmiş bireyler var ülkemizde. Yeni nesil anne babalar buna dikkat ediyor eskiye nazaran. Kendi deneyimlerimden hareketle diyebilirim ki evdeki kavga tartışma ortamına maruz kalan çocuklar fazla etkileniyor. Çocukları uzak tuttuğunuz için sevindim. Umarım aranızdaki problemi en kısa zamanda çözersiniz. Bir de şunu demek istiyorum. Çocuklar küçükken yani üniversite çağına gelinceye kadar hatta iş meslek sahibi oluncaya kadar anne babalar çok gergin oluyor. Sorumluluklar fazla gelecek kaygısı yogun bunu da birbirlerine yansıtıyorlar. Ne zamanki çocuk kendi ayaklarının üstünde duruyor. O zaman artık kavgalarda azalıyor ama bu seferde geçmişteki kırgınlar devreye giriyor arada soğukluk oluşuyor. Bence evlilik terapisi vs çok faydalı olacaktır. Tekrardan özür dilerim yanlış anladığım için.

Yok önemli değil bende sert tepki vermişim bende özür dilerim Benim sorunum tek bı sorun değil önceki konularımda anlatmıştım. İster istemez tahammülüm kalmadı en ufak bir şeye..

Sen ortaya laf atmışsın ki doğru birşey söylemişsin kocan ne üstüne alınıp o tepkiyi veriyor kapı oradaymış
Ağlayıp zırlamış bırakıcan diye şimdi efelik mi yapıyor
Bütün Rusya da kocanı bekliyordu
Laflara bak ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…