Beğenmiyorsan kapı orada dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laf soktuğumu düşünüyor çünkü bana birebir aynı şeyleri yaşattığı için yarası var gocunuyor ama cidden laf sokma amaçlı söylemedim sadece benim artık uyandığımi boyun egmeyecegimi bunların bilincinde olduğumu görsün istedim.
Ama bu lafa tepki vereceğini tahmin ediyordunuz. Sizde de artık dolmuşluk var. Sabrınız kalmamış ki bunu söylemişsiniz. Sizin hatanız yok ama eşinizin tepkisini biliyorsanız bu konuda dikkat etmeniz lazım. Adamın sağı solu belli olmaz o anda üzerinize bile yürüyebilir size zarar verebilirdi. Çükü eşinizde öfke kontrolü yok

Adam gitse bu zamana kadar giderdi. Adam karısına eziyet etmekten hoşlanıyor. Mutsuzluk ve kaostan besleniyor.
Belarus'taki kadınlarda kollarını açmış da gelsin diye bekliyor onu zaten :KK70: Bir de neden Ukrayna veya Rusya değil de Belarus
Cografya bilgimle döverim seni demis haspam

Ama bu lafa tepki vereceğini tahmin ediyordunuz. Sizde de artık dolmuşluk var. Sabrınız kalmamış ki bunu söylemişsiniz. Sizin hatanız yok ama eşinizin tepkisini biliyorsanız bu konuda dikkat etmeniz lazım. Adamın sağı solu belli olmaz o anda üzerinize bile yürüyebilir size zarar verebilirdi. Çükü eşinizde öfke kontrolü yok
Yanlız konu sahıbının esı rusya ve etrafını arastırmıs bence ınternette falan..
İnsanın fıkrı neyse zıkrı odur demısler..
Ama konu sahıbıde esıne sankı saygı ve sevgısı bıtmıs gıbı..
Evlılık terapıstı ıse yararmı acaba

Laf soktuğumu düşünüyor çünkü bana birebir aynı şeyleri yaşattığı için yarası var gocunuyor ama cidden laf sokma amaçlı söylemedim sadece benim artık uyandığımi boyun egmeyecegimi bunların bilincinde olduğumu görsün istedim.
Yani laf sokmak istemişsiniz 🙄

Niye elalemin yanında elalemin çocuğu üzerinden kocaya mesaj veriyorsunuz ki? Niyetiniz çok bariz ve ters tepmiş kendi kendinizi çocuğun doğumgününü rezil ettiğinizle kalmışsınız. Elinizdeki malzeme belli adamın cinsi ortada. Böyle birşey söylediğinizde kocanıza bir aydınlanma gelmesini mi beklediniz gerçekten?

Niye elalemin yanında elalemin çocuğu üzerinden kocaya mesaj veriyorsunuz ki? Niyetiniz çok bariz ve ters tepmiş kendi kendinizi çocuğun doğumgününü rezil ettiğinizle kalmışsınız. Elinizdeki malzeme belli adamın cinsi ortada. Böyle birşey söylediğinizde kocanıza bir aydınlanma gelmesini mi beklediniz gerçekten?
Komşunun yanında kocaya laf sokulacaktı
Koca cevap vermeyecekti ( cevap vermeyecek koca zaten laf sokmaya gerek bıraktırmaz da neyse)
Sonra konu sahibinde hava bin beş yüz olacaktı
Ama eldeki ürün belli

Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?
Çok sağlıksız bir evliliğiniz var. Hem birbirinize karşı hem de arkadaşlarınızın arasında yüz göz olmuşsunuz. Yüz göz derken aile içi saygı ve mahremiyet demek istedim yanlış anlamayın.

Ne korkunç bir evlilik. ❌ Çocuğunuzun doğum gününü bile doğru dürüst kutlamayı başaramamışsınız.
birbirinize hep böyle laf sokar mısınız? Eşinizin seviye zaten yerlerde Belarus filan. Hadi başbaşayken neyse de arkadaşlarınızı niye bu gerilim hattına ortak ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X