- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
- Konu Sahibi zziinneett
-
ben de sizin gibiyim insanları kırmak istemiyorum ama patronluk taslayanlari daha çok seviyorlar işi daha güzel yapıyorlar bize gelince bu nasılsa bişey demez baştan savalim diyorlarBuradaki yorumları görünce abartmadigimi anladim tereddüt ettim işlerinden de etmek istemiyorum ama o kadar zoruna gittiği sinirden gözüm doldu he bazı arkadaslarin dediği gibi kadinlari zirt pirt arasam is begenmesem cok titiz olsam tmm haklilar benim uzuldugum nokta öyle asla davranmadim tablosu silelim diye çöplük yaptılar babamin hediyesi duvar ssaatini kurdular agzimi acmadim bi uyarmama bunu yapmaları canimi yakti
Nasıl yani eve temizlikçi alacak birde yapılmayan yeri yada baştan savma yeri kendimi temizleyecek, Alınan parada helal olacak öyle mi konu sahibi yaptıktan sonra neden yardımcı alsın?Kullanilmayan klozet icin neden ayrintili temizleyin diye not biraktiniz? Madem kullanilmiyor, alt tarafi toz olur. Onu da temizlemislerdir. Ben o klozetin kullanilmadigina inanmadim dogrusu. Ayriyeten klozet temizletmeyi ben de dogru bulmuyorum. Buna ragmen klozet icin ekstra not dusmeniz de ayip olmus bana gore. Temiz olmamissa, iki firca da siz vurabilirsiniz pekala klozete.
Ha bir de, o ne ozguven o diyenlere de ben sasiriyorum. Temizlikci diye kafasina vur elinden ekmegini al tipinde mi olmalilar? Bu zihniyetler hic iyi zihniyetler degil.
Buradaki yorumları görünce abartmadigimi anladim tereddüt ettim işlerinden de etmek istemiyorum ama o kadar zoruna gittiği sinirden gözüm doldu he bazı arkadaslarin dediği gibi kadinlari zirt pirt arasam is begenmesem cok titiz olsam tmm haklilar benim uzuldugum nokta öyle asla davranmadim tablosu silelim diye çöplük yaptılar babamin hediyesi duvar ssaatini kurdular agzimi acmadim bi uyarmama bunu yapmaları canimi yakti
Kendime zam yaptım mıBenim eski temizlikcim de "Kendime zam yaptim, istemiyosan kendin bilirsin" demisti, bir daha evime gelemedi. Daha iyisini buldum cok da iyi oldu
ben kendı adıma soyleyeyım
kedim mamuk bıle kendı pıslıgını temızleyebılıyorsa bız ınsanlar haylı haylı kendı tuvalet pislıgımızı temızlemelıyız dıye dusunuyorum
umımı wc yı kırlı bırakan yaratıklar olmasa onları temızlemek zorunda kalan kısıler olmaz ,ekmek parasını yıne kazanacak temızlık ısı bulurlardı :) tuvalet temızleyıpde neysekı para kazanıyorlar dıye sevınemıyorum ben
kendı pıslıgımızden huylanıp baskasına bunu temızlettırmek ıle temızlıgımıze yardım edecek bırını bulmak arasında olaganustu bı fark var...
dıpnot: konu sahıbı o wc yı kullanmıyorduk sadece toz oluyordu kullanmadıgımız ıcın dıye duzeltme yaptı bu bı sorun teskıl etmez
Tek gelmiyolarBence temizliğe tek kişi çağırın.
Notu görüp birbirlerini gaza getirmiş olabilirler diye düşündüm ben.
O şahıslar için demiyorum.Tek gelmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?