begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

Güvenilirlik önemli evini bırakıyorsun sonuçta güzelce konuş gene aynı şeyi yapıyorsa Yol ver gitsin para kolay kazanilmiyor senin istediğin gibi yapmak zorundalar

ben de sizin gibiyim insanları kırmak istemiyorum ama patronluk taslayanlari daha çok seviyorlar işi daha güzel yapıyorlar bize gelince bu nasılsa bişey demez baştan savalim diyorlar

Nasıl yani eve temizlikçi alacak birde yapılmayan yeri yada baştan savma yeri kendimi temizleyecek, Alınan parada helal olacak öyle mi konu sahibi yaptıktan sonra neden yardımcı alsın?

çok sinirlendiysen arayıp sinirini al, şimdiye kadar söylemediklerini söyle mesela. onlarda o rahatlık varsa sen neden biraz rahat olmayasın? benim işverenim bile değil sadece amirim bir işimi beğenmediğinde istediğini söylüyor valla, ben de tamam düzeltirim daha dikkatli olurum diyorum hep. paramı o ödemediği halde. bu işimize ve kendimize saygımızdan.

terbiyesizlik yapmış, çok da kafana takma, bi daha çağırma.

Annemde bir temizlikçi alıyordu bu kadında her şeye zarar veriyordu defalarca uyarılmasına rağmen
ör:Elektrik süpürgesini her yere çarpıyor koltuklarımızın ayakları ahşap onun cilasını falan mahvediyordu aklıma bu geldi daha bir sürü şey.
söyleyince de suçlu sen oluyorsun işte gönderin gitsin para kolay kazanılmıyor.

Annem gibi temizleyen nasip olur insaAllah size ve isteyen herkese 20-25yilliktir gittigi yerler ve hic şikayet aldığını duymadım aksine bos günü yoktu su son birkaç aya kadar evet belki cok para aliyorlar ama ben annemin hakettigini düşünüyorum istediklerini yapar güzelce temizler Zor yani iyisine denk gelmek her işte olduğu gibi hayatta da olduğu gibi iyisi var kötüsü var ki birde evini emanet ediyorsun basit birsey degil mesela annemde anahtarlari bile var çünkü o güven sağlanmış karşılıklı dilerim sizlere de nasip olur

Teşekkür eder basarilarinin devamini dilerdim.

Iyi bir temizlik firmasinin telefon numarasini atar, haftada bir cagirmasini onerirdim.

Bence temizliğe tek kişi çağırın.
Notu görüp birbirlerini gaza getirmiş olabilirler diye düşündüm ben.

Kullanılmayan tuvaleti bile temizlemek gerekir
Bunu karşıdakini küçümseyici birşey olarak göremiyorum
Temizlik Sonuçta her yeri biz kirletiyorum o Zaman her yeri biz temizleyelim

O şahıslar için demiyorum.
Onlarla yolunuzu ayırın ve tek temizliğe gelen birini bulun.
Bu çıkışlarını alttan alıp onlarla devam ederseniz daha çok başınız ağrır ilerde.

Ben insanları kircam diye odum kopar oyuzden boyle hassasim ve kaybediyorum ama bende temiz görmediğim yeri söylemeliyim buna hakim var dimi he onur kirici bir şekilde deseydin bu ne biçim temizlik beceriksizler fln yerden göğe kadar haklilar derdim kibarca yazdim abla resmen fircalamis bi de begenmiyosan sen bilirsin tehdit gibi olmuş sanki cok zorumagitti sanki muhtacmisim gibi

Ben iki kişiyi daha insani boyutlarda görüyorum birbirlerine yardimci olurlar hem daha temiz hem daha az yorucu olur gibi zaten burada tek calisan yok gb temizlik şirketi bile iki kişi yolluyo bu arada soliceklerim içimde patladi ama aramicam esimde arama dedi

Çağırma tabii, başkasını bul. Hele ki bu nottan sonra çağırmaya devam edersen artık hiç özen göstermezler, iyice savsaklamaya başlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…