• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar anne olmak

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
sindiremiyorum dayanamıyorum
Ben 2 ufak cocugun tüm sorumluluğuyla hayat geçirirken onun bekar gibi yasamasına dayanamıyorum
Okula gotur getir yedir icir temizle yıka odev yaptır ev işleri ama o sadece calıssın parasını kendi dilediği gibi harcasın bu hakmı revamı
Ben işe bile girip çalısamıyorum cocuklara bakan olmayınca napabilirim buyuzden para kazanamıyorum aileme dayandım mecbur
Adam beni 2 kucuk cocukla ortada bıraktı pişkin bekar gibi yaşamaya devam ediyo

Hak reva degil tabiki cok zor Allah yardimcin olsun
Bugunler gecer merak etme cocuklarin biraz buyunce arkadas gibi olursunuz simdi zamaninda severek yap huzurun mutlulugun varsa gerisini dusunme.Bos zamanlarinda arkadaslarla toplan ne bileyim yeni ortamlara katil boylece daha mutlu olursun

Ben 2 ufak cocugun tüm sorumluluğuyla hayat geçirirken onun bekar gibi yasamasına dayanamıyorum
Okula gotur getir yedir icir temizle yıka odev yaptır ev işleri ama o sadece calıssın parasını kendi dilediği gibi harcasın bu hakmı revamı
Ben işe bile girip çalısamıyorum cocuklara bakan olmayınca napabilirim buyuzden para kazanamıyorum aileme dayandım mecbur
Çocukların kaç yaşında oturun bi konuşun bi çözüm düşünün

Bize burdan yorum yapmak kolay zorluğu sen yaşıyorsun. 3 küçük çocuğum var gerçekten zor bir duş almak bile hayatın en büyük lüksü benim için.
Ama sabır .şükür ki ailen destek olmuş. Çocukların küçük sanırım buyuyecekker, o zaman ise girer çalışırsın.

O yurtdısında biz burda zaten aynı yerde yasıyoda olsak bişey fatketmezdi o çalıştığı için kimseden yardım alamazdım ki
Malesef bi çözüm yok bence sizce varmı? ilkokul çağındalar

Sanırım eylulm konusu sizinde yaranızı deşti.

Allah kolaylık versin.
Evet deşti ama zaten bu konuyla yatıp kalkıyorum bende napcamı bilmiyorum sıkışıp kaldım o yine şanslı mesleği var tayin aldırcak bi işi cocuguna bakacak annesi var bende bunların hiçbiri yok

Çalışmak için can atıyorum senelerdir ama yok cocuga bakan olmayınca çalısılmıyomus kaç sene geçti ben evde çocuk bakmaktan başka bişi yapamadım su hayatta dahası evlilikte bitti
Elimde ne kaldı çaresizlikten başka

İyi de ilkokul çağındalarmış. Onlar okula gitsin, siz işe girin.

Ayrıca öyle düşünmeyin. Bu zor günler geçecek, çocuklarınız sizin kazanımınız olacak. O adam görüşse bile çocuklarıyla çocuklar sizin gibi görmez ki onu. Sizin fedakarlıklarınızı görecekler.

Evet deşti ama zaten bu konuyla yatıp kalkıyorum bende napcamı bilmiyorum sıkışıp kaldım o yine şanslı mesleği var tayin aldırcak bi işi cocuguna bakacak annesi var bende bunların hiçbiri yok
Yapabileceğiniz bi iş meslek Yok mu ? Dışardan okuyabilir misiniz ? Üzüldüm nafaka vermiyor mu ex ?

Çalışmak için can atıyorum senelerdir ama yok cocuga bakan olmayınca çalısılmıyomus kaç sene geçti ben evde çocuk bakmaktan başka bişi yapamadım su hayatta dahası evlilikte bitti
Elimde ne kaldı çaresizlikten başka
Evliliginiz neden bitti

İyi de ilkokul çağındalarmış. Onlar okula gitsin, siz işe girin.

Ayrıca öyle düşünmeyin. Bu zor günler geçecek, çocuklarınız sizin kazanımınız olacak. O adam görüşse bile çocuklarıyla çocuklar sizin gibi görmez ki onu. Sizin fedakarlıklarınızı görecekler.
Ah canım bende oyle dusunurdum okula baslayınca calısırım diye ama bunlar cok ufak özel de çalısmak nasıl biliyosun merkezi yerde oturmuyorum 830 da baslıyosa iş 7 de evden cıkmalıyım diyelim 6 da bittim eve geliş 730 cocuklar sdce 5.5 saat okulda kim hazırlıcak goturcek getircek hergün onları bu yasta tek bırakamam ya evde yada okula yuruyun yalnız diyemem demi

bikaç kez aldatıldım terkedildim
Saygısı sevgisi yoktu bana bitti
Boyle bir adamdan kurtuldugun icin sukret .Cocuklarin senin suan yaptigin fedakarligi hep bilecekler .cocuklarin okuldayken calisamazmisin annen ler yanindaysa baksinlar calis sende yeni ortamlara gir huzur buldugun arkaslarinla takil canim guclu ol

Ah canım bende oyle dusunurdum okula baslayınca calısırım diye ama bunlar cok ufak özel de çalısmak nasıl biliyosun merkezi yerde oturmuyorum 830 da baslıyosa iş 7 de evden cıkmalıyım diyelim 6 da bittim eve geliş 730 cocuklar sdce 5.5 saat okulda kim hazırlıcak goturcek getircek hergün onları bu yasta tek bırakamam ya evde yada okula yuruyun yalnız diyemem demi
Ailenizle aynı şehirde değil misiniz? Eğer aynı şehirdeyseniz çocuklar çıkıp oraya gitse siz akşam alsanız?

Eğer maddi durumunuz iyiyse illa çalışmayın zaten. Çocuklarınızla kaliteli vakit geçirin. Hafta sonları gezin, hafta içi birlikte kitap okuyun mesela.

Allah güç kuvvet versin.

Nafaka talebiniz olmadi mi olmasa dahi cocuklarina maddi olarak destek olmak zorunda durumu varsa neden yardimci olmuyor

Ailenizin yanındaymışsınız anneniz bakamazmı çocuklara
Benim bir ablamda eşinden ayrı aynı durumdaydı
3 tane çocuğu var ikisi küçükler daha
Annem babam bakıyor çocuklara ablamda çalışıyor
Aile desteğiyle çok daha iyi şuanda çok şükür
Küçükde olsa kredi çekip evini bile aldı
Bu arada ablamında mesleği yoktu
Mağazaya eleman olarak girdi zamanla yükseldi

Mesleginiz var mi bilmiyorum ama merdiven silen kadinlar var, cocuklarin okul saatine denk getirip ise gidiyorlar, zaten 2-3 saate bitiyor. Bizim yardimci oldugumuz siginma evindeki ablalar o sekilde. Sadece hafta ici gidiyorlar. Her gunleri 50 lira. Az para degil meslegi olmayana. Sizin caismaya gonlunuz yok, derdiniz eski esinizin hayat tarzi. Ama o sizi ilgilendirmez ki. Siz alin nafakanizi bakin cocuklarinizla basinizin caresine
Bu arada cocuk sayiniz yine 2 olmus. 3tu ya bir ara,karar verseniz. Sonra biz suclu oluyoruz

Back
X