- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 34
- Konu Sahibi Jane Bennet
-
Haklisiniz tabi ki . Insan merak ediyor bu süreçte zorlandınız mi peki? Anne ve babanızın aynı evde olmaması sizin için sıkıntı oldu mu özellikle çocukluk zamanınızda. Sadece çocuğumun ruhunda derin yaralar açılsın istemiyorum inanın tek derdim buNeden boşanmış anne babaların çocuğuna babasız büyüyen çocuk olarak bakılır hiç anlamış değilim
Neden çocuğunuz sizden hesap sorsun ?
Mantıklı mı sizce ?
Siz eş olarak anlaşamamış ayrılmışsınız.
Bu ne çocuğunuzu annesiz ne de babasız yapar.
Baba baba gibi anne de anne gibi sorumluluğunu bilirse hiç sorun yaşanmaz.
Ayrıca gümümüzde birçok çift var ayrılan çocuğunun okulunda sınıfında dolu annesi babası ayrılmış arkadaşı olacak.
Bende ayrılmış anne baba çocuğuyum ama annesiz babasız değilim.
Gerçi sonradan babam vefat edince kaybettim o zaman babasız oldum.
Hayatta iken ayrılmış anne baba çocuğu okacaktım
Anlaşamadılar diye niye gidip annemden hesap sorayım
AnlıyorumHaklisiniz tabi ki . Insan merak ediyor bu süreçte zorlandınız mi peki? Anne ve babanızın aynı evde olmaması sizin için sıkıntı oldu mu özellikle çocukluk zamanınızda. Sadece çocuğumun ruhunda derin yaralar açılsın istemiyorum inanın tek derdim bu
Anladım Çok teşekkür ediyorum. Babasının ilgileneceğini düşünüyorum umarım herkes hakkında hayırlısı olur.Anlıyorum
Öyle derin yaralar vs olmuyor merak etmeyin
Baba çocuğunu sık sık arar devamlı ilgili bir baba olursa sorun yaşamazsınız.
Ama bu evli olsanız da aynı evli anne baba ams çocukla ilgilenmiyorlar düşünün bir o da çocuk için kötü
Evet çözülmeyecek cinsten. Bitmesi herkes için hayırlı olanıCozulmeyecek sorunlar mi evliliginizdeki
ozaman hayırlısı olsunEvet çözülmeyecek cinsten. Bitmesi herkes için hayırlı olanı
Konuyu takipteyim yorumlar içinSorum boşanmış olup annelik görevini layıkıyla yerine getiren anneleredir . Tek başına anne olmak, çocuk büyütmek zor mu ? Çocuğunuz hiç babasız olmanın eksikliğini yaşadı mi ? Kötü giden bir evliliğim var ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuğumu babasına karşı dolduracak değilim her ne kadar bana yaptığı, söylediği onca şeye rağmen. Ama yine de içimde bir burukluk var oğlum ilerde benden hesap sorar mi ? Ya da babasız olmanın verdiği içinde bir burukluk olur mu ? Gerçi kavga gürültü dinleyeceginebenimle sakın bir yasam sürmesi daha iyi olacaktır biliyorum. Belki küçükken anlamayacak ama büyüyünce mutlaka beni anlayacaktır diye düşünüyorum ama yine de acaba demekten kendimi alamıyorum. Sorum size çocuğunu yalnız büyütmek zorunda olan koça yürekli anneler neler yaşadınız? Zorlukları neler oldu ? Toplum baskısıyla karşılastiniz mi ? En önemlisi çocuğunuz bu durumdan nasıl etkilendi ? Bebegim 7 aylik bu arada . Şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim güzel yorumlariniz için. Inanın bunları duymaya çok ihtiyacım varBekar anneydim , cevremdeki arkadaslarimin da yuzde 80'i bekar anne
Daha bosandiklari icin hesap soran , kotu durumda olan cocuk hic gormedim
Tam tersi annesine tesekkur eden cocuk cok gordum
Elbette bosanma olayindan olumsuz etkilenen cocuk vardir ama bunun sebebi bosanma olayi değil, bu durumu beceremeyen ve cocuga olumsuz yansitan beceriksiz ebeveynlerdir
Siz eşinizden bosanacaksiniz , cocuk babasindan bosanmayacak , bu durumu gayet medeni sekilde yurutebilirsiniz
Benim cevremde çok fazla olmadığı için böyle bir korkum var. Umarım her şey iyi olurBekar anneydim , cevremdeki arkadaslarimin da yuzde 80'i bekar anne
Daha bosandiklari icin hesap soran , kotu durumda olan cocuk hic gormedim
Tam tersi annesine tesekkur eden cocuk cok gordum
Elbette bosanma olayindan olumsuz etkilenen cocuk vardir ama bunun sebebi bosanma olayi değil, bu durumu beceremeyen ve cocuga olumsuz yansitan beceriksiz ebeveynlerdir
Siz eşinizden bosanacaksiniz , cocuk babasindan bosanmayacak , bu durumu gayet medeni sekilde yurutebilirsiniz
Benim cevremde çok fazla olmadığı için böyle bir korkum var. Umarım her şey iyi olur
Oglum 7 yasinda idi ayrildigimizda. Simdi 15. Benim travmalari atlatmam daha uzun surdu. O babasiyla hakimin belirledigi gunler gorusuyor. Ayrilik sonrasi sorun yasamadim. Hatta cok huzurluyum. Ben mutlu olunca oglum da mutlu oluyor. Bosaninca da tollum tarafindan bir sorun yasamadim. Iyiki bosandim. Hatta gec bile karar vermisim.Sorum boşanmış olup annelik görevini layıkıyla yerine getiren anneleredir . Tek başına anne olmak, çocuk büyütmek zor mu ? Çocuğunuz hiç babasız olmanın eksikliğini yaşadı mi ? Kötü giden bir evliliğim var ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuğumu babasına karşı dolduracak değilim her ne kadar bana yaptığı, söylediği onca şeye rağmen. Ama yine de içimde bir burukluk var oğlum ilerde benden hesap sorar mi ? Ya da babasız olmanın verdiği içinde bir burukluk olur mu ? Gerçi kavga gürültü dinleyeceginebenimle sakın bir yasam sürmesi daha iyi olacaktır biliyorum. Belki küçükken anlamayacak ama büyüyünce mutlaka beni anlayacaktır diye düşünüyorum ama yine de acaba demekten kendimi alamıyorum. Sorum size çocuğunu yalnız büyütmek zorunda olan koça yürekli anneler neler yaşadınız? Zorlukları neler oldu ? Toplum baskısıyla karşılastiniz mi ? En önemlisi çocuğunuz bu durumdan nasıl etkilendi ? Bebegim 7 aylik bu arada . Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?