- Konu Sahibi Jane Bennet
-
Esim ayrilmis ayrildigi kisiden bir kizi var demeden gecemedim ve ayrildigi esi kizini cok doldurmus babasi gibi gormuyo esimi ismiyli itap etmesi sen benim babam deilsin demesi yaklasmamasi babasi birazcik yaklassa yaklasma bana sevme beni demesi lutfen ayrilirsanizda cocugunuzu babaya karsi doldurmayin sakin eyerki babasi cocugunu seviyosa cok zor bir durum esime her ole davranmasinda esim cok kotu oluyo neden kizim sen bana bole yapiyosun diye ben senin babanim diyince hayir benm babam dedem diyoSorum boşanmış olup annelik görevini layıkıyla yerine getiren anneleredir . Tek başına anne olmak, çocuk büyütmek zor mu ? Çocuğunuz hiç babasız olmanın eksikliğini yaşadı mi ? Kötü giden bir evliliğim var ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuğumu babasına karşı dolduracak değilim her ne kadar bana yaptığı, söylediği onca şeye rağmen. Ama yine de içimde bir burukluk var oğlum ilerde benden hesap sorar mi ? Ya da babasız olmanın verdiği içinde bir burukluk olur mu ? Gerçi kavga gürültü dinleyeceginebenimle sakın bir yasam sürmesi daha iyi olacaktır biliyorum. Belki küçükken anlamayacak ama büyüyünce mutlaka beni anlayacaktır diye düşünüyorum ama yine de acaba demekten kendimi alamıyorum. Sorum size çocuğunu yalnız büyütmek zorunda olan koça yürekli anneler neler yaşadınız? Zorlukları neler oldu ? Toplum baskısıyla karşılastiniz mi ? En önemlisi çocuğunuz bu durumdan nasıl etkilendi ? Bebegim 7 aylik bu arada . Şimdiden teşekkür ederim
"Erkekler" dediğiniz için mükemmel babalar var mesela bu yüzden çoğul eki kullanmanızı beğenmedim.Deniz Mavisiyim öyle merak ediyorum ki neden beğenmedim attınız hanımefendi :)
Ben olamayanları kasdetmiş olamaz mıyım acaba :)"Erkekler" dediğiniz için mükemmel babalar var mesela bu yüzden çoğul eki kullanmanızı beğenmedim.
Sorum boşanmış olup annelik görevini layıkıyla yerine getiren anneleredir . Tek başına anne olmak, çocuk büyütmek zor mu ? Çocuğunuz hiç babasız olmanın eksikliğini yaşadı mi ? Kötü giden bir evliliğim var ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuğumu babasına karşı dolduracak değilim her ne kadar bana yaptığı, söylediği onca şeye rağmen. Ama yine de içimde bir burukluk var oğlum ilerde benden hesap sorar mi ? Ya da babasız olmanın verdiği içinde bir burukluk olur mu ? Gerçi kavga gürültü dinleyeceginebenimle sakın bir yasam sürmesi daha iyi olacaktır biliyorum. Belki küçükken anlamayacak ama büyüyünce mutlaka beni anlayacaktır diye düşünüyorum ama yine de acaba demekten kendimi alamıyorum. Sorum size çocuğunu yalnız büyütmek zorunda olan koça yürekli anneler neler yaşadınız? Zorlukları neler oldu ? Toplum baskısıyla karşılastiniz mi ? En önemlisi çocuğunuz bu durumdan nasıl etkilendi ? Bebegim 7 aylik bu arada . Şimdiden teşekkür ederim
Aslında korkum çocuğun daha çok küçük olması. Anne olarak yetebilir miyim bilmiyorum. Hem korkuyorum belirsiz bir sürece girecekmişim gibi hem de mutsuz bir evliliğim var ne yazık ki . Oğlumu çok seviyorum ama bazen içimin daraldığını hissediyorum özellikle bu süreci düşündükçe. Ona tek başıma yetememekten korkuyorum.1.5 yil önce ayrıldım.Oğlum suan 7 yaşına girmek üzere.herzaman gücümün yettiğince oğlum için en iyisini yapmaya çalıştım.ama hzursuz kavga gürültü dolu bir evde ve annesin üzüldüğünü gören cocuk daha cok yara alıyor.ilk zamanlar ayriliktan etkilendi tabi ama anne sureci nasil karsilarsa cocuk da oyle tepki veriyor .ben oglum icin hep mutlu olmaya oyle gorunmeye caliatim .Oğlum suan o gunlerre gore daha mitlu ve kendine daha güvenli cok şükür.eski eşin hayatina sorundan baska birsey katmiyorsa siddet vs varsa ve ayaklarinin üzerinde durabiliyorsan sorun yasamazsin. Ben ayrıldığım için bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.iş sizde bitiyor mutlu ne yaptigini bilen cocugu icin en iyisini yapmaya calisan anne=mutlu çocuk.zaten ben de yavaş yavaş boşuna cektigimi farkediyorum.ha bosanma sonrası bakıyorsun o atıp tutan babaliktan eser kalmamış ona da şaşırma.
Bu soru banaSorum boşanmış olup annelik görevini layıkıyla yerine getiren anneleredir . Tek başına anne olmak, çocuk büyütmek zor mu ? Çocuğunuz hiç babasız olmanın eksikliğini yaşadı mi ? Kötü giden bir evliliğim var ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuğumu babasına karşı dolduracak değilim her ne kadar bana yaptığı, söylediği onca şeye rağmen. Ama yine de içimde bir burukluk var oğlum ilerde benden hesap sorar mi ? Ya da babasız olmanın verdiği içinde bir burukluk olur mu ? Gerçi kavga gürültü dinleyeceginebenimle sakın bir yasam sürmesi daha iyi olacaktır biliyorum. Belki küçükken anlamayacak ama büyüyünce mutlaka beni anlayacaktır diye düşünüyorum ama yine de acaba demekten kendimi alamıyorum. Sorum size çocuğunu yalnız büyütmek zorunda olan koça yürekli anneler neler yaşadınız? Zorlukları neler oldu ? Toplum baskısıyla karşılastiniz mi ? En önemlisi çocuğunuz bu durumdan nasıl etkilendi ? Bebegim 7 aylik bu arada . Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?