arkadaşları nası tipler? abazan sürekli kız arayan tiplerse ben kıllanırdım. o tipler adamı da bozarlar.
erkeklerin çok canciğer vıcık vıcık bekar arkadaşı olmasını doğru bulmuyorum bu yüzden.
Birşey yok gibi ortada ama beraber gideceğiz dediği arkadaşlarından birine aynı ortamda sorun bakalım geçen x yere gidecektiniz ne oldu gittiniz mi diye.
E adam gitmemis zaten daha ne kurcaliyosun
Çok tanımıyorum sadece bekar olduklarını ve ismen biliyorum
Zaten bu bekar arkadaşlarından biri tanımıyorum ama sapık bi tip heralde bir ara anlatıyordu.
İş yerinde soyunma odasında kızlar varken kapıyı zorlamış tutanak filan yemiş diye
Bence çapkınlık muhabbeti değil. Konuşulurken hayır diyememiş belki emrivaki yapmışlardır ama gitmek de içinden gelmemiş. Siz de istemiyorum deyince üstünden yük kalkmış. Kuruntu yapacak bir durum yok diye düşünüyorum benKızlar ya benmi kuruyorum yine...
Eşim iş ve ev arasında mekşk dokuyan biridir genelde tek aktivitesi haftada 1 maç birde ayda yılda bir piknik balık tutma filan .
Buraya kadar iyi güzel hoş bu tür proğramlar yapıp kararlaştırmadan mutlaka aorardı bana biz arkadaşlarla şu gün şuraya gitmeyi düşünüyoruz.Başka bir planın yok dimi o ğün için diye sorar.
Ve genelde gittiği arkadaşları evli çoğunluk bir iki de bekar olurdu.
Ama dün akşam utana sıkıla şey dedi biz yatın bulunduğumuz şehrin bi ilçesine otele. Havuz sauna hamam dan faydalanmak için miş.
Ki burda işyerinin synduğu sauna havuz var pekala iş arkadaşlarıyla oraya gidiyorlar.
Kim kim gidiyorsun diye sordum 4 beş bekar arkadaş saydı bir iki de evli bekarlar kesin evlilerde belki gelebilirmiş.
Bende kıllandım hayır gitmeni istemiyorum dedim.
Ki normalde hiç karışmam.
Oda dün razıymış gibi haklısın ya ne işim var gitmiyim beraber takılırız dedi.
Neyse buğünde maçı vardı
Dur x arkadşımı arıyım maç a geliçekse onuda alayım dedi.
Sonra bnde ara ara buğün gtmişler mi onu da sor bakim dedim.
Aman neyse deyip vazgeçti aramaktan.
Şimdi bnmi kuruntu yapıyorum
Yoksa yoksa karı kız muhabbettimidir ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?