bekar biriyle evlenmek

ahgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
177
2
96
Antalya
merhaba arkadaşlar.boşandıktan sonra toplumun,ailenin karşı çıkmalarına rağmen bekar biriyle evlenen bayanlara sormak istiyorum.bu tür evliliklerde nasıl sorunlar oluyor ya da sorun olmuyor mu?ben bekar ya da boşanmış olarak ayırmıyorum.kadında boşandıktan sonra bekar biriyle evlenebilir.sadece merak ettim bu evliliklerde ilk başta sorun olan boşanmış olmak evliliğin devamında da sorun oluyor mu?teşekkür ederim cevaplar için

Bizim bi akrabamız ilk kocasından çok çekti.

Adam haylazın,sorumsuzun tekiydi;yaşları aynıydı.

Boşandılar sonra.

Kendinden küçük birisiyle evlendi bizim kız.

Kız 28,eşi 20 yaşındaydı bundan 8 sene öncesi.

Yani eşi çocuk denen yaştaydı.

Ama adam gibi adammış.:46:

Bakire al diye diretenler olmuş etrafında.

Ben onu sevdim dedi.

8 yıldır evliler.

Bir çocukları var,ikincisi yolda.:49:

Maşallah her şey yolunda,çok mutlular.:nazar:

Allah senin de karşına böyle birini çıkarır inşallah.:54:

ben sadece böyle örnekler var mı onları merak ettim.bakirelikse sorun bende bakireyim,sonra erkek kafaya neyi takacak.bazı şeyleri sadece evliler mi yaşıyor.ya da erkeğin yaptıklarını bir bayan takamaz mı?

bu konuda toplumdan ve erkekten çok kadının nasıl baktığı önemli...siz kendinizi ve yaşadıklarınızı nasıl görürseniz emin olun başkaları da öyle görür

benim aklıma böyle bir soru ya da sorun gelmez bile...ve bunu sorun yapacak birisiyle de işim olmaz zaten...

bu konuda toplumdan ve erkekten çok kadının nasıl baktığı önemli...siz kendinizi ve yaşadıklarınızı nasıl görürseniz emin olun başkaları da öyle görür

benim aklıma böyle bir soru ya da sorun gelmez bile...ve bunu sorun yapacak birisiyle de işim olmaz zaten...

ben kendimi hala bekar biri olarak görüyorum.yanlış bir şey yapmadığıma inanıyorum.ama şunu görüyorum erkekler karşıdaki kişiyi tanıyınca sorun etmiyor ama aile sorun çıkarabiliyor.peki evlendikten sonra bu sorunlar devam ediyor mu

canım o kadar göreceli bişey yazmışsın ki, karşına çıkan insandan insana çok değişecek bir konu, benim bir tanıdığım bu konuda hiç sorun yaşamadı eşiyle ama kaynana çok huzursuzluk yaşatmıştı evliliklerinin ilk yıllardında

adamına göre değişir o. bazısı hiç sorun etmez, bazısı en ufak bişeyde başına kalkar

Söylediklerinize aynen katılıyorum kimi insan hiç sorun etmez kimi insan sorun eder

walla tatlım benim 2 ewlılıgm eşım bekardı 5 yıllık ewlıyız hiç bir şekilde ne sorun etti ne de başıma kaktı allah bin kere razı olsun canım kocam.

bakıs acısına gore degısırı kısıden kısıye arkadaslardan bırınınde dedıgı gıbı.
benım cevremde hıc karsılasmadım ama bu donemde erkekler yasadıkları cevreye sehıre gore degısıyor,evlenmemıs ama cok sey yasamıs var bır nıkah her seyı degıstırıyor evlendın bosandın oluyor malesef ....

Bu sorduğun soru insanına göre değişir. Kimi erkek var ki artık bedeni hurdaya ayrılacak kendisinin ama yine de bakire kadın ister, böyle bir erkeğe denk gelirsen tabii ki de canını sıkar. Kimi erkek de bunu hiç sorun etmez. Ayrıca şu da bir erkek hiç evlenmemiş diye illa ki bakir olmuyor, yani erkek kendi bakir değilken ne hakla bakire kız arayışına giriyor, o da muamma.

Çevremde çok var böyle ayrılmış bekar bir bayanla yada bekar bir erkekle evlenen.özellikle çocuk yoksa sorun olmuyor. sonuçta seviyorsa durumunuzu biliyorsa bu şekilde kabul ediyor.

sorun etmeyen erkekler vardır ama bunların istisna olduğunu düşünüyorum..öncelikle evleneğin erkeği iyi tanımalısın.birincisinden boşandın ama ikincisinden boşanmak ilki kadar kolay olmayabilir..çok kolay boşanıyorum diyemezsin...o yüzden evleneceğin erkeği çok iyi tartman ve çok iyi tanıman lazım..hatta çok çok çok iyi tanıman lazım...

dengim deyip dul erkekle evlenirsin mutlu olmazsın,bekarıyla evlenirsin mutlu olursun..seçtiğin adama bağlı....yalnız şunuda söyledemeden edemicem ailesi tarafından mutlaka sorun olacaktır..yüzde 70 ihtimal..

Anladım.artık evlenmeyeceğim.ben ve benim gibilerin tek suçu helal yoldan evlenmek çünkü.ve bu boşanmışlık,dulluk isimleri biz 2060 yılında bile olsak hep kadınlara maal edilecek.toplumda da zaten kadınlar 2.sınıftı artık bizler 4. Ya da 5.sınıf oluruz.

Anladım.artık evlenmeyeceğim.ben ve benim gibilerin tek suçu helal yoldan evlenmek çünkü.ve bu boşanmışlık,dulluk isimleri biz 2060 yılında bile olsak hep kadınlara maal edilecek.toplumda da zaten kadınlar 2.sınıftı artık bizler 4. Ya da 5.sınıf oluruz.

ne kadar abartıyorsunuz ahgs

hayatınıza giren kişi sizi sevdiği için sizinle birlikte olacak, boşanmanızla ne alakası var durumun
farkında mısınız bilmiyorum ama kendini bilmem kaçıncı sınıf gören sizsiniz

boşanma dinan caizdir, hukuken yasaldır, ahlaken de etiktir

kendi kendinize garip sınırlamalar getirmeyin

CANIM selam
cok beylık laflar edemeyecegım
ben 22 yasında bebegım yenı dogmusken bosandım
1 sene sonra sımdıkı nısanlımla cıkmaya basladım bekar o tabı
aılesıne soyledıgınde sorun oldu bıraz ama bana cok yansımadı cok sukur
o aılesını sılmeye calıstı ancak edındıgım bılgıler ve tecrubelerden oturu(ılk evlılıgımde kaynanam benı sevmıyordu)
aılesını sıleceksen ıstemıyorum eger ıstıyorsan ıkna et dedım
ettı de.. sımdı ıstedıgım gıbı gıdıp gelıyorum gelıyorlar arıyorum soruyorum ama
benım cocugum oldugu ıcın gene daha zor oluyor hanı herseyı yansıtmak ıstemıyor ınsan
nısanlıma degıl annesıne babasına fılan
alısverıs vs ıoluyor
dıle getırmırmıyor ınsan bısey alınacaksada alınmıyorsada hatırlatmadık kendımız aldık bu tarz zorluklar oluyor

nısanlımla benım aramda gecmıs evlılıgım hıc sorun olmadı cınsel hayatım yoktu ama bılmıyorum etkılımı nısanlım cok kıskanc ve sahıplenıcı bır yapıya sahıp
2 hafta sonra evlenıyorum ınsallah hersey guzel olacak

dip not : oglumun bıyolojık babasıyla arasında bır bag yok , muhtelemelen gormek ısterlerse bundan sonra (oncesı yok) kıskanacaktır benım verdıgım tepkılerı verıcektır , soyadına almak ıstıyor oglumu suanda karsı tarafı kıskırtıp uzerımıze salıp oglumu bu sebebten arayıp sormaya baslamasını ıstemıyorum
ben cocugumu cok sevıyorum

bebegım 30 aylık suanda

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden doğdum senin için çok sevindim.inşallah allah daha da mutlu eder.ama şu bir gerçek herkese bu olmuyor.ben ikinci ya da üçüncü sınıf değilim bunun farkındayım ama sadece ben farkındayım.yaşadıklarım evet dinen helal hukuken yasal ama sizce bunlara inan kaç kişi var.benim inancım yok artık.27 yaşındayım ilk ayrıldığımda 25 tim.etrafımda bu konular hakkında konuştuğumda haklısın deniyor ama arkamı dönünce farklı.onun için ben vazgeçtim artık.inanmaktan polyana olmaktan

bence bu erkekten erkeğe ve ailenin kültürüne görgüsüne göre değişir kimi aileler ve erkekler sorun etmez kimisi eder kesin konuşmak imkansız bence ama sen çok umutsuz konuşuyorsun her insanın bu dünyada dengi kısmeti vardır böyle kendini 4. sınıf insan olarak görmen çok anlamsız canım sen önce kendine değer ver ki değer göresin

Benim 2.evliliğim eşim bekar bu konuyu hiç söylemedi dersem yalan olur bazen söylüyo kavga anında kızgınlıkla sonra özür diliyo bu da beş yıl dolucak evliliğimde 1 defa hatırlıyorum şimdi 28 aylık bebişimiz var senin en güzel şansın ilk evliliğinden çocuğunun olmaması benim var 11 yaşında bazen çatışma arasında kalıyorumm alıştım artık ama arkadaşların dediği gibi insandan insana değişir bu durum..

Back
X