- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
Allah gorumcenize sabir versin
Sevgiler.
aynı benı anlattınız sankı evet bıraz agır kelıme kullandım arkadaslar ona bozuldu galıba daha ıyı ınsanların oldguu bılmek guzel uzaktan davulun sesı hos gelırmıs ınsan basına gelmeden canı acımadann o kelımelerı kullanmaz .
anasınıfı ogretmenı.kımınle arkadaslık kursa hep ona yanlıs yapılır.herkes ona yanlıs yapar.sımdı yanlıs yapan bızız.herkes onunla ufak buyuk surtusmesı var .benım kımse ıle husumetım yok .1 kısı herkesle bır olumsuzluk yasarsa suclu herkes olur dı mı ?kendı de ıtıraf edıyor destege ıhtıyacım var dıye .ama kımın doktoru bulup goturmesı lazım yengesı abısı arastırıp goturup getırmesı gerekır.o kadar ufak ıslerı yıkıyor kı senelerdır .anne babanın da hatası var .ıkı abı lı oldugu ıcın bı de aralarında 10 yas var ıyıce sımartmıslar .ben ablayım bı kızkardesım bı oglan kardesım .ben her ısımı kendım yaparım kardeslerımde ne zaman bızı asar ısler o zaman yardım alırsan ınsanlara bıkkınlık gelmez.Gorumcecım uslup acısında bu demıyorum:)aklınıza gelen hangı ıs olursa emır buyurur yapılamazsa tavır yapar bı sekılde bızden cıkartır.artık son raddeye geldık 5 senenın bırıkmıslılıgı var ben kımsenın ebeveyn degılım insanlık da bıryere kadar kendımı yıpratamam.E o Zaman psikolojik yardım almasını sağlayın.Yani bu kadar genç birinin arkadaş edinememesi hiç normal değil.
Okulu falan yok mu hobisi falan ?
Çok geç almadan destek alsın bence ilerde iş yaşamında falan zorlanır çünkü.
allah razı olsun anlayan kısılerın olması ne guzel.Küçük çocuk değil ki bu, insanlar ne kadar abartmış. Ailesi olgunlaşmasına katkı sağlamamış, bu saatten sonra şımarıklığını çekmek size mi düşmüş.
Cidden hiç takmayın, hamilesiniz, normalden daha hassassınız, strese girip bebeğinize de yansıtmayın.
Emin olun sizi anladım da 5senedir neden bekleniyor destek almak için onu anlamadım.anasınıfı ogretmenı.kımınle arkadaslık kursa hep ona yanlıs yapılır.herkes ona yanlıs yapar.sımdı yanlıs yapan bızız.herkes onunla ufak buyuk surtusmesı var .benım kımse ıle husumetım yok .1 kısı herkesle bır olumsuzluk yasarsa suclu herkes olur dı mı ?kendı de ıtıraf edıyor destege ıhtıyacım var dıye .ama kımın doktoru bulup goturmesı lazım yengesı abısı arastırıp goturup getırmesı gerekır.o kadar ufak ıslerı yıkıyor kı senelerdır .anne babanın da hatası var .ıkı abı lı oldugu ıcın bı de aralarında 10 yas var ıyıce sımartmıslar .ben ablayım bı kızkardesım bı oglan kardesım .ben her ısımı kendım yaparım kardeslerımde ne zaman bızı asar ısler o zaman yardım alırsan ınsanlara bıkkınlık gelmez.Gorumcecım uslup acısında bu demıyorum:)aklınıza gelen hangı ıs olursa emır buyurur yapılamazsa tavır yapar bı sekılde bızden cıkartır.artık son raddeye geldık 5 senenın bırıkmıslılıgı var ben kımsenın ebeveyn degılım insanlık da bıryere kadar kendımı yıpratamam.
ama bana 3 ay bırakıyor bana danısmadan yapıyorlar emrı vakı .once normal yolla soyledım sonra onu soyledım kv cevabı kızım bılıyorum zaten ıdare et dedı .annesıne neler yaptıgını soylemıyırm bıle ben kadına daha cok uzuluyorum.kv ye kızın huysuz evde bırakma diyebildin ha eşinin ailesi eziliyor ezdirmesinler kendilerini
saglık sorunu vardı abısı ıle ben cok destek olduk tedavı olması ıcın gıttık goturduk bı yerde daha deneme amaclı gıtmesı gerekıyordu kendının yapabılcegı bırsey bzıım de ısımız vardı herhalde tam hatırlamıyorum.Gitmedı bıze dondurdu meseleyı ısın ıcınden sıyrıldıı .kv dondu dedı kı kızı mımlemek ıstıyorsunuz dedıEmin olun sizi anladım da 5senedir neden bekleniyor destek almak için onu anlamadım.
Araştırın bulunduğunuz şehirdeki iyi doktorları arayın konuşun bu kadar basit.
Sonra da birlikte gidin.Yani mecbur değilsiniz tAbiki ama belli ki bu kızın gerçekten yardıma ihtiyacı var.
Bunca Zaman gitseydi belki hatalarının farkına çoktan varır ve güzel bir insan haline gelirdi.
Belli ki kendisi bunun için bi adım atmıyor o Zaman abisiyle siz atın.
Yoksa bu sorunlar hep çıkar karşınıza sonuçta eşinizin kardeşi hep hayatınızda olacak bi insan.
Ben de kendi kendime karar verdim gittim psikoloğa mesela ama işte herkes bu adımı atamıyor.
Ki kendisi de demiş desteğe ihtiyacım var diye bence son kez bu ablalığı yapın siz.
ama bana 3 ay bırakıyor bana danısmadan yapıyorlar emrı vakı .once normal yolla soyledım sonra onu soyledım kv cevabı kızım bılıyorum zaten ıdare et dedı .annesıne neler yaptıgını soylemıyırm bıle ben kadına daha cok uzuluyorum.
herkes huysuz olduğunu bilebilir ama bunu dillendirmeniz yanlış siz gelinsiniz abisi diyebilir belkiama bana 3 ay bırakıyor bana danısmadan yapıyorlar emrı vakı .once normal yolla soyledım sonra onu soyledım kv cevabı kızım bılıyorum zaten ıdare et dedı .annesıne neler yaptıgını soylemıyırm bıle ben kadına daha cok uzuluyorum.
ben hamıleymısım haberım yok baska olay bu pıknıge gıttık cagırdık gelmedı telefona da bakmıyor.cevap attı gelmıyorum dıye.aksam oldu eve geldık arıyoruz telefonlara cevap vermıyor .evde yalnız kız cocugu dıye .o zaman benle sorunu yok bana da cevap yazmıyor eve gttık baktık yok .Akrabaları aradık mıllet de telaslandı .ananesını aradık agzını aradık onda oldugu halde soylememıs. o da bıze soylemedı onda oldugunun 1 saat gectı ortaya cıktı .Bıze mesaj attı yasıyorum aramanıza gerek yok.ben agladım.benım hassas noktam haber alınamaması .kendımı kontrol edemıyorum.o olaydan sonra benım vıcdan gıttı sogudu ona karsı. hamıleymısım bır de.ınsanlar kavga eder tartısır kendını bılerek merak ettırmek ne ya bır de burada aılesı yokken bızı de tohmet altında bırakıyor.30 yasindaymisin. Bende suan gorumcen yasindayim. Ama her insan bir degil tabi karakter olgunluk meselesi. Sen onu olduğu gibi kabul et. Laf ta etse aldirma gül ve geç . Mumkun oldugunca da istemedgin icin diyorum ayni ortama girme. Ne esine ne kimseye onun hakkinda iyi kotu konusma. Yokmus gibi davran.
Hamile bir bayanin da uzulmesine dayanamam. Zaten hassasin sen suan. Bebegini stres altinda birakmamak icin salla geç. Kizada ayrica sinir oldum. Simarik ergen resmen. Kari kocanin tatilinede gelmek istemek 10 yasindaki kiz yapmaz.
ah ah ben zaten benı muhattap etme annenle sen konus .kesınlıkle boyle bırsey soylemez.bu konu ıle ılgılı degıl her ne olursa olsun aıle yapısı ıle ılgılı kac yasına gelırse gelsınler esım gercek fıkırlerını soyleyemez bız hep magdur .ben dogru soylesem bıle tabı kı gelın dedı olur herkes yaptıgı ıle kalır maalesefherkes huysuz olduğunu bilebilir ama bunu dillendirmeniz yanlış siz gelinsiniz abisi diyebilir belki
söyleyemem eğitim seviyemiUslubunuz cok seviyesiz. Gunluk hayatta da bu dili mi kullaniyosunuz bakin hakaret etmek icin soylemiyorum ama cok itici bir uslubunuz var. Egitim seviyeniz nedir ?
söyleyemem eğitim seviyemi
Sizin yaklaşımınız çok seviyeli o yüzden cevap veremiyorum
Aynen ben durumumu paylaştım.İstediğim gibi duygumu ifade ettim.ben gorumcemle niye yapıyorsun diye konuşmadım bile kotu söz söylemedim .Simdi arkadaş boyle konuşunca bana simsek hızı ile seviye gelcek.kendisinin derdi olmadığı için benim anlatis sekline takılıyor acaba neden?yahu yazmayim diyim dayanamiyorum, ne alaka egitim seviyesiyle.. kiz görümcesiyle anlasmiyor, gecinemiyor gicik oluyor belkide.. sayfada herkes görümce galiba, yada herkes yengesinden cok cekmis, ne cok üzeriene alinmak bu... hepimizin görümcesi süpermi, ya kaynanana elti problemi?' yani bu görümceyi tanimadan kizi azize yaptiniz.. bi kere bende tanimiyorum ama kiz bi saattir anlatiyor görümcesini... niye bu kadar herkes aileci görümceci oldu anlamiyorum
ben onun yaşını anlıyorum 5 sene boyunca iyi davrandım simdi de kotu davranmıyorum.sadece soğuk davranıyorum.bu zamana kadar hep iyi niyet şöyle böyle bundandır.birebir SAYGİSİZLİK .onun yaşından ben geçtim ama kusura bakmayın da herkese kaf dağının üstünden bakmadim.bizde de peygamber sabri yok.keşke olsa .kendi yaptıklarının karşılığını biz hep kapattık ama yeter.sonuçta benim kardeşim değil ona kayıtsız bir bağ kurmam mümkün değil.ben küçük büyük demem saygılı davranırım benim 5 yaşında çocuğum.var kişilik kazandırarak yetiştirmeye calisiyoruz.aman çocuk iste öyle de büyür böyle de büyür demiyoruz.Ben kendi ailemle ilgili olman gerekirken kaç aydır evimde konusu geciyor.bu benim derdim.olmamalı kendi kararlarımızı verirken meclis mi oluşturalım herkese soralim.herkes haddini bilecek.peki niye patlama noktası onu niye geziye götürmedik.30 yaşımda biri 22 yaşındaki birini hiç mi anlayamaz tepki verme görme bu kadar mı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?