Bekar görumce den çekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hamilesiniz, görümcenizi bu kadar takıntı yapmayın, kız halaya oğlan dayıya çeker derler.

Benim de bekar bi gorumcem var ayni şekilde asosyal biraz problemli ama ben hicbir zzaman ona bu kadar nefretle yaklasmadim hatta aciyorum ona cok yanlizgecen yil yasadigim olayi anlatiyim sen olsaydin doverdin kesin üstümde bi atki gördü kKomşum orup hediye etmişti aaa ne güzel dedi cikarip versem takmaz biliyorum acayip titiz tabak bardak herşeyi ayridir gidip ip aldim komşuma parayla ordurdum kadin bütünisini birakti haftasonu yyetistirdi goturdum gorumceme hediye ettim surpriiiiizzz begendinmi dedim cevap: hayir begenmedim ben bu rengi sevmem dedi ama geçen begenmistin dedim simdi begenmedim dedi ben bu olaya gülüp geçtim hic takilmadim ztn asosyal yanliz bi kiz bboşver dedim bence sende gönlünü yap ssevaptır

yazıda sert yazmış olabilirim
Kişiden nefret etme huyum yoktur kin de tutmam kolay kolay davranışlara sinir olurum.bugün geldi misafirver davrandım.selametle gitti.ortaya konuşuldu.sen sağ ben selamet .yakında ailesi geliyor zaten şükür

Sen iyisini yapıyorsun zaten ne güzel doğrudur ben de abartma huyu var fazla önemsiyorum fazla takıntı yapıyorum tesekkurler

Yok ben dövmem ben yaptırmazdım zaten

O zaman uslubunuz sert geldi bize çünkü anlattiginiza gore kendi halinde biri he yuvanizi yikmaya calisir sinsice pislikler yapar eyvallah haklisiniz derim de siz daha ilimli olun hem esinizde hosnut olur bugün ne iyi yapmissiniz öyle davranmakla

Bu sıteyı kullanmak ıcın de baya caba sarfediyorum degısık yazı sıstemı var ben çok mesaj yazmam klavyemı geliştirecek.☺

yok allah a şükür o kadar kotu huyları yok .ben yaşadığım durumu kendimde yuksek yaşadığım ıcın ıcımden gelerek yazdım .etrafımdakilere paylaşmıyorum genç kız kotu ıtıbar bıraktırır diye .makul ölçüde konuşuyorum eşimle.kendı haline ama yasının adamı degıl baskı kurmaya çalışıyor.akıl veriyor bize.bugün yıne bana gore bana kotu hareket yaptı hıc ses çıkarmadım esım farketmıs nıye ızın verdın öyle davranmasına.aman dedım otursun selametle gıtsın.arkadaşların tavsıyelerını dınledım.

Sorun nedir? Ben tam anlamadım. İtici bir üslupla görümcenize kininizi kusmuşsunuz da görümceniz size ne yaptı, bu konunun amacı ne onu anlamadım.

Bır de neyı farkettim genç arkadaşlarım gercekten kısılık 0-7 yas arası oluşuyor çok dıkkatlı cocuk yetıstırmek lazım.Aynı şartlarda ıkı kızı kıyaslama yapıyorsunuz sankı.ben orta yasa gırdım ızın verınde cocugun maskarası olmayayım.kısılık meselesi.nasıl bır ınsana bı bakışta ıcın ısınır bı kısı de ağzında kuş tutsa yaranamaz.herkes sevmek zorunda degıl ama SAYGI duymak zorunda

Sorun nedir? Ben tam anlamadım. İtici bir üslupla görümcenize kininizi kusmuşsunuz da görümceniz size ne yaptı, bu konunun amacı ne onu anlamadım.
Soru sormadım zaten bu aylarda ÿasadıgım sıkıntıyı anlattım.görümce gelin olayı olunca ıs büyüdü.görümce hiçbişey yapmadı melaıke ben dedim şöyle bır kınlı konıusma hazırlayıp bır de ıtıcı uslupla yazıyım beğenmeyen arkadaşlara akıl vermek ıcın konussun.

üslup haricinde size hak verdim. Koskoca kadını size emanet etmeleri anlamsız.

Eşinizle gittiğiniz tatile götürmek zorunda değilsiniz. Sevseniz ve iyi anlaşsanız kendiniz davet ederdiniz zaten. Sevmek zorunda da değilsiniz. Gorumceyi sevmemek de herhangi bir insanı sevmemekten farksız.

Bu forumda konuya verilen tepkilerin gidişatını ilk yorumların şekillendirdigini düşünüyorum. Sizin konunuza yapılan yorumlarin çoğuna anlam veremedim. Kayinvalidem bizle tatile gelmek istedi, kabul etmeyince küstü diye konu açılsa herkes tepki verirdi. Burada 3. kişinin yaşının 22 olmasına mi takildilar, üsluba mi bilemiyorum. Ailecek tatile gittik demişsiniz, esiniz ve cocugunuzdan olusan cekirdek ailenizi kastediyorsunuz sanırım. Bu hususu da yanlış anlamış olabilirler.

Uslub ağır oldu onu kabul ettim zaten benim yorum mağduru olmam genç arkadaşlara denk gelmem galıba.esım ben 5yaşında oğlum .bız kendımıze gore kalacak yerler ayarladık.bır de uyumlu degıl .ıstemek zorunda degılız.bır de yazan kısıye eleştiri sen böylesın söylesın benim uslubuma laf edenlerin yazım sekıllerı de aynı ıtıcı uslupla oluyor.ben yazıp paylaşıyorsam rahatsız oldular use bu şekilde sıteye yazarsak herşeye acık olunmalı o yüzden eyvallah..

Bnde kaynanla oturuyorum ikide forum biri küçük biri evli biriyle de bir yaş var benden küçük bn bi dediklerini ikliletmem oyuzden aramiz iyi sulurler olsun sen sıcak davran bnce ida sana karşı iyi olur bna Gore herşey senin elinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…