- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
Ne ergenllikmis bitmiyor ki insan huylandi mi bir kere her hareket batıyor .iki gün önce aradı arkadasın in düğünü var elbise alacak beni alışverişe çağırıyor benim 15 gündür bulan tim var kafami kaldıramıyorum bugünlerde iyiyim.en az 3 saat demek ben gelemem rahatsizim dedim tamam dedi dun.mesaj atti .HİC DEGİLSE YAKİN YERE GİDELİM.ben de doktordan yeni çıktım .çok da iyi değildim ama gittim .aldı baktı en az 2 saat hiçbirşey demedim .ayrılırken değişik eda ile imali seni de fazla yıpratmadım rahatsız olmamissindir arkası dönük şekilde tam da anlamadım laf söyledi gitti.Onun ergenliğine tahammülünüz yok anlaşılan. Her şeyi gözünüze batıyo. Muhattap olmazsanız ergenlik yapıcak başka kapılar arar siz de kurtulursunuz
Ay çok laf soktun naparım nerelere giderim ben? Aman Tanrım!
Hiç karın ağrım yok merak etme. Senin gibi tek derdi eşinin aile fertlerinden tiksinmek olan biri için fazlasıyla egolarından arınmış ve aklı evvel biriyim.
Senin gibileri gördükçe ciddiye alayım diyorum sonra bir gülme tutuyor. Kendini yetiştir başka meşgaleler bul bence.
Aslında sıfatları kullandım konu anlaşılsın diye.is baya uzadı.mecburi ilişkilerde insan kullanmamak gerektiğini söylemek istiyorum.bunu arkadaşım boyle boyle yaptı desem kes arkadaşlığını dersiniz bu durumda mecburi bırakıyorlar biraz anlayış lütfenbence tez elden kızın adını çıkarın. erkeklerle konuşuyo filan diyip. hemen evlendirip başınızdan alsınlar. ayh bu ne beeee.
Aslında sıfatları kullandım konu anlaşılsın diye.is baya uzadı.mecburi ilişkilerde insan kullanmamak gerektiğini söylemek istiyorum.bunu arkadaşım boyle boyle yaptı desem kes arkadaşlığını dersiniz bu durumda mecburi bırakıyorlar biraz anlayış lütfen
Özet geçiyim.kızın size tam olarak ne zararı var anlamadık ki.
Özet geçiyim.
Kv kızını kendi evinde bırakmış yan binadaki gelin rahatsız olmuş kızın huysuz demiş.
Ailecek tatile gidiceklermiş evde kalmış görümcede gitmek istemiş.
Anne olacaksınız sizin de çocuğunuz bu yollardan geçicek. Çocuğunuz da böyle tuhaflıklar yapsa yüz vermeyip saygılı olmasını isterdiniz değil mi? Ona da aynısını yapın direk olarak takmayın ve mesafenizi koruyun.Ne ergenllikmis bitmiyor ki insan huylandi mi bir kere her hareket batıyor .iki gün önce aradı arkadasın in düğünü var elbise alacak beni alışverişe çağırıyor benim 15 gündür bulan tim var kafami kaldıramıyorum bugünlerde iyiyim.en az 3 saat demek ben gelemem rahatsizim dedim tamam dedi dun.mesaj atti .HİC DEGİLSE YAKİN YERE GİDELİM.ben de doktordan yeni çıktım .çok da iyi değildim ama gittim .aldı baktı en az 2 saat hiçbirşey demedim .ayrılırken değişik eda ile imali seni de fazla yıpratmadım rahatsız olmamissindir arkası dönük şekilde tam da anlamadım laf söyledi gitti.
Anne olacaksınız sizin de çocuğunuz bu yollardan geçicek. Çocuğunuz da böyle tuhaflıklar yapsa yüz vermeyip saygılı olmasını isterdiniz değil mi? Ona da aynısını yapın direk olarak takmayın ve mesafenizi koruyun.Ne ergenllikmis bitmiyor ki insan huylandi mi bir kere her hareket batıyor .iki gün önce aradı arkadasın in düğünü var elbise alacak beni alışverişe çağırıyor benim 15 gündür bulan tim var kafami kaldıramıyorum bugünlerde iyiyim.en az 3 saat demek ben gelemem rahatsizim dedim tamam dedi dun.mesaj atti .HİC DEGİLSE YAKİN YERE GİDELİM.ben de doktordan yeni çıktım .çok da iyi değildim ama gittim .aldı baktı en az 2 saat hiçbirşey demedim .ayrılırken değişik eda ile imali seni de fazla yıpratmadım rahatsız olmamissindir arkası dönük şekilde tam da anlamadım laf söyledi gitti.
Ben ona kızkardeş muamelesi yaptım .hic kırmadım .onun emir veren davranışlarını gözardı ettim.direkt öyle davranmadım zaten arada da olaylar var.son raddeye geldim.benim kardeşlerimden öyle cekmedim .kv haketmedi o lafı evet haksızım.bunun öncesinde tatlı dille bize emanet etmemesini söyledim.bizi kaale ye almadılar.ben görümceme yansıtmadim bu durumu .o kadar olay oldu kv arayıp söylemedim .o saygısızlık yapıyor bize .
Hiçbirşey yapmıyor kendi.kendime dertleniyirum.kendi evinde ama kendi halinde değil bi gün dedi.ki ben size emanet değilimiyim her yere cagiracakisiniz üslup de boyle.Bu kız size ne yapıyor ben anlamadım. Ben de mesafeyi severim ama siz buluttan nem kapıyorsunuz. Kv sizin eve de bırakmamış kız kendi evinde. Dert ne anlayamıyorum.
Kocasını ailesinden koparmak istemek bu oluyor heralde. Hayatımızdan çıksın mı diyorsunuz?
Annesi yokken burada böyle davranıyor.emri vaki konuşuyor hep.abi bunu yap şunu yap kendi.işini araştırmaz baksanıza.ilgi istiyor yani simdi çoğu sey8 de hAtirlamiyorum.başkalarına davranış şekilleri de beni etkiliyor.mesela benim arkadaşım olsa arkadaşlık kurmam anlatabiliyor muyum komşum olsa mesafe li olur gelin görümce iliskisini kullanarak beni parmağında oynatmaya çalışıyor ben tanıdığım için neyi nasıl davrandığını biliyorum.ben bu davranışlarını hep tolere ettim zaten yaşı da büyüdükçe daha davranma iste olumlu yönde ilerlemiyor olumsuz yönde bizi de etkiliyor artik .anne baba yanında olunca farklı stresi atabiliyordu ne zamana yalniz kaldı içindeki duygular patladı bende biraz anne baba kıymeti bilsin dedim annemler gitsinler diye on takla attı yüzleri ne söyledi annesi bile bana dert yanıyor ondan yana .niyetini sonra söyledi annemler giidnce biz sizinle gezeriz ben sana öyle söz verdin mi ki ........Kız her yere beni de götürün diyor yani? Siz her yere götürüyor musunuz? Kocanın böyle bir isteği var mı? Bu konu dışında ne gibi rahatsızlığın var?
Kayseriye gittik eltimle onlar istemedi halde benim sayemde geldi tabi onun haberi yok.yolculuğa çıktık biz eltimle konuşuyoruz muhabbet e kulak vermiyor sonra siz ne konuştunuz ne kikirdiyrsunuz biz gizli mi konuştuk hep beraber konuşuyoruz.benimle ilgilenin hep.bizimle kim ilgileniyor ortam iste katil yok .kv dedi ki bir gün sizi kıskanıyor dedi tövbe estağfirullah.eltim de burada değil çalışıyor arada geliyor öyle çok.muhabbet de yok görüştüğümüz sürece.eşit şartlarda görüşüyoruz yani.ortama ayak uydur.görümce başlıyor triplere niye kalmıyorsunuz hemen gidiyorsunuz bu hoştur sevdiğinden diyordur.giderken uğurlamıyor bir daha geldiklerinde selam.vermiyir.değişik davranıyor.kim ona nasıl davranırsa abarti şeklinde geri dönüş yapıyor.artik yaşı da küçük.değil davranışları batıyor.Kız her yere beni de götürün diyor yani? Siz her yere götürüyor musunuz? Kocanın böyle bir isteği var mı? Bu konu dışında ne gibi rahatsızlığın var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?