Bekar görumce den çekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun ergenliğine tahammülünüz yok anlaşılan. Her şeyi gözünüze batıyo. Muhattap olmazsanız ergenlik yapıcak başka kapılar arar siz de kurtulursunuz

Bazı kadinlar evlenince resmen sapitiyor. Kocis kocis o kocis buldu ya tamam artık güç o kadinda. Adamın annesi sorunlu oluyor,görümce varsa sorunlu oluyor hele görümce Bekarsa kesin deli bile denilenilir çok sorunlu aman uzak olunmalı.
Ben hem gelin hem görümce olan biriyim. Abimin eşi beni hep kocasından uzak tutulacak biri gördü. Abimle fotoğraf çekilsem kadın oturup ağlıyor. Mümkün mertebe uzak olmaya çalışıyorum. Bugün boşansa abim yine benim canım o ise el olacak. Evlenince kocis diye deliren kadinlar içimi bulandiriyorr.

Bakin yeni üye olmussunuz ogreniceksiniz zamanla. Ben size söyliyim.
Eger naiflikten, magdurluktan kırılıyor gibi ugradiginiz haksizliklari anlatirsaniz herkes size destek cikar ve iclerinden bazilari, misal veriyorum "aaa ben olsammm sunu bunu yapardim. Lafi yapistiriverirdim. Sen kimsin beeee diyemediniz mi? ayy cok sakinsiniz vallaaa.. ben olsammmm ortaligi yikardim " diye yorumlar gelecek.

Ama kalkip konuya lafi yapistirdim, ortaligi yiktim diye girerseniz . "Ayy ne terbiyesizsin, ne cadısın." Derler. Karsi tarafin yaptiklarindan cok sen goze batarsin ve karsi taraf resmen sütten cikma ilan edilir. Öğrenmelisin.

Bekar görümce derken? 22 yaşında bir genç kızdan bahsediyorsunuz kendinize gelin haddinizi bilin. Zaten sorunlu biriyse sorunludur bunun bekarlıkla evlilikle alakası olsaydı önce sizin sorunsuz biri olmanız gerekirdi ki gördüğümüz kadarıyla sizde en az onun kadar sorunlusunuz. Olaylarında sizin anlattığınız gibi olduğu pek inandırıcı gelmedi. Türkçeniz ve anlatımınız da çok zayıf okurken zorlandım ama olsun evlenebilme adamın birine kapak atabilme başarısını göstermişsiniz o yeter.

Ailecek giDeceğiniz tatile gelmek istemesi bana normal geldi. İlla istemiyorsanız güzel bir üslupla söyleyebilirdiniz. Tatile gidileceği zaman yengem zorla çağırır bizi siz baş başa gidin dememize rağmen. Çok da eğleniriz. Neyse yani. Nerenizden tutulsa problemlisiniz. 30 yaşında ve evli olmanıza rağmen

Sözleriniz ve hareketleriniz hiç olgun bir insan izlenimi vermiyor. Çok bencilsiniz. Ayrıca evin tek kızı olması bile size sorun olmuş. Kıskanıyorsunuz.

Son düzenleme:

Eşiniz aynısını erkek kardeşinize ya da kız kardeşinize karşı yapsa ya da düşünse ne yapardınız? Eşlerinizin ailelerine karşı çok acımasız oluyorsunuz bazen. Ne var 22 yaşında kız idare edin, ablalık edin. Allah rızası için bir şey yapmış olursunuz.
Anlamıyorum ya yemin ederim anlayamıyorum, batıyor mu eşinizin ailesi olunca. Günde 1 kere aramanın nasıl OTOMATİK MONTE olduğunu da merak ettim. Kız sizi eşinizden mi ayırıyor, evinize kamp mı kurdu?
Nedir bu geçimsizlik? Adınız gelin olunca oluyor bence tüm bunlar. Ha bir de gelinlere dokunan BEKAR GÖRÜMCE olması olabiliyor. Bunun adı fitne fücur ya da kıskançlık

Bir de şu var; eğer gelin hanımhazretlerimiz görümceden küçük yaşta evlenmiş ve görümcesi o yaşa geldiğinde bekarsa gelin hanımhazretlerimize batıyor.
İlla kocanızı kız kardeşinden uzak tutacaksınız, yoksa ayırır sizi di mi?
Fitne sokar araya?
Tövbe tövbeeee
Evlenmiş çoğu kadının durumu; koca buldum oh olsun! Kendileri dünyanın merkezi, bekarlar köpek paçavra!

Yaşadıklarımın hepsini anlatamam birikmislik var belki de gebelikle hormanlarla da alakalı.ben olayı paylaştım.aman boşver diyip şimdiye kadar böyle geldik kapatıp eski düzen devam .artık yeter

Ilk yazinizi okudum. 18 yasina girmis evin tek kizi ve sonradan olmus bir görümcem var. Görümce dedigimi duysa kizar bak o kadar severiz birbirimizi. Bir yerde ablam diye tanistirir veya ben onun kardesim diye.. ki ilk baslarda abisini paylasmaktan cok korkardi. Ergenligini had safhada yaşıyor olmasina rağmen bir yere gidecek olsak bile hadi ablam arkadasimla bulusacagiz sende gel derim. Veya kayinvalidem sık sık sehirdisina yurt dışına gider uzun süreli. Bana emanet ettigi icin degil makul bir düzeyde arkasini kollamamaiz gerektiğini düşünerek halini hatrini sorarim. Yeri gelir bize davet eder yeri gelir evlerine giderim birlikte yemek yapariz. Bu dediklerimden de yanlis anlamayin birbirimize karsi sevgimiz de vardir saygimiz da.. duracagimiz yeri biliriz müdahele hakkimizin olmadigini biliriz

Benim görevim mi evlenince ailesinin fertlerine karşı sorumluluklarım mi var.kv yakında oturuyorum diye benim istemediğim halde bana emri vaki yapcak benim idare ettiğim kız da büyüklere hürmet etmeyip ben varım beni çekin başka isiniz yokkk muamelesi yapcak.bir değil on değil senelerce.eşini seçip evleniyorsun ama ailesini de anac tavır ile kucaklayamiyorsun.ki ben yazıda sert üslup vardır ama öyle biri değilim yumuşak huyluyum.senin dediğin dengeyi biliyorum.ama suistimale gelemiyorum

Ne alaka zaten öyle birşey olsa daha farklı olurdu .neyse herkesin bir karin ağrısı var .yorumlarda ona gore oluyor

bence tez elden kızın adını çıkarın. erkeklerle konuşuyo filan diyip. hemen evlendirip başınızdan alsınlar. ayh bu ne beeee.

Bekar ve görümce olarak kalbimi kırıyor bu tür başlıklar.................

Senin yorumlamana bakarsak sen baya yanlış anlamassiniz üzülme canım benim

Ne alaka zaten öyle birşey olsa daha farklı olurdu .neyse herkesin bir karin ağrısı var .yorumlarda ona gore oluyor

Ay çok laf soktun naparım nerelere giderim ben? Aman Tanrım!
Hiç karın ağrım yok merak etme. Senin gibi tek derdi eşinin aile fertlerinden tiksinmek olan biri için fazlasıyla egolarından arınmış ve aklı evvel biriyim.
Senin gibileri gördükçe ciddiye alayım diyorum sonra bir gülme tutuyor. Kendini yetiştir başka meşgaleler bul bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…