bekar gorumcenizle yasarmiydiniz ?

Ev üstüne ev olmaz cnm.hanı kalacağı 1,2 ay degil 3,4 sene.dusunebılıyormusun 3,4 senede misafir gibi mı yasıyacak?oda evde bir düzen oluşturmak isteyecek.ıkınızın düzeni uymayacak.bir ipte iki canbaz oynamaz.hanı gelmesine yardım edebilirsiniz 1,2 ay kalabilir fakat sonra kendi düzenini kurması lazım.sonra sızın huzurunuz kaçar.

Evet, bu beni dusunduren iki seyden birisi zaten.
Fayda vericem derken, hem kendime hem aileme, hem ona da zarar vermek istemiyorum.
Isin sonunda yuzgoz olmak da var.

burda birini taniyorum, iki kardesler sadece. abisinin yanina gelmis ingilizce ogrensin diye, sonra birbirlerine girmisler, ve inanirmisin, tek abisiyle gorusmuyorlar.
cocuklar kuzenlerini tanimiyor.
Cok uzucu bir olay.

Evet, bu beni dusunduren iki seyden birisi zaten.
Fayda vericem derken, hem kendime hem aileme, hem ona da zarar vermek istemiyorum.
Isin sonunda yuzgoz olmak da var.

burda birini taniyorum, iki kardesler sadece. abisinin yanina gelmis ingilizce ogrensin diye, sonra birbirlerine girmisler, ve inanirmisin, tek abisiyle gorusmuyorlar.
Cok uzucu bir olay.
Bak sana bırsey anlatayım.benim amcamın oğlu var depremde tüm ailesini kaybetti bunun uzerine amcam onu yurtdışında yanına aldı.okuttu muhendis yaptı.sonra ne oldu bılıyormusun gorusmuyorlar.sanki adam ona kötülük yapmış gibi şıldı adamı.oysa o yanına almasaydı burada kimse bakamazdı ona.insanoğlu nankör maalesef.

Bak sana bırsey anlatayım.benim amcamın oğlu var depremde tüm ailesini kaybetti bunun uzerine amcam onu yurtdışında yanına aldı.okuttu muhendis yaptı.sonra ne oldu bılıyormusun gorusmuyorlar.sanki adam ona kötülük yapmış gibi şıldı adamı.oysa o yanına almasaydı burada kimse bakamazdı ona.insanoğlu nankör maalesef.

Insan en azindan sahip ciktigi icin bile silmez.
Kotu olsa bile, az gorusursun ama tamamen bitirmek hic guzel deyil.

konuyu okudum.dertsiz basiniza dert mi istiyorsunuz,onun geleceginden siz mesul degilsiniz.neden vicdan azabi cekeceksiniz ki?icimden daha cok yazmak geldi de susuyorum:)

Annem de ayni seyleri dusunuyor.
Esimin kizkardesi diye boyle hissediyorum sanirim.
Esime kiyamiyorum en cok ta, o uzulurse, kardesi zor durumda kalirsa ilerde diye turlu senaryolar kuruyorum iste.

Back
X