Bekar hayatini ozleyenler

Slm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda

4 yıldır evliyim ve bu 4 yıl da yaşadığım sıkıntıları ömrüm de yaşamadım..
maddi manevi sorumluluk. .gelin olmak hepsi çok ağır geldi. . baba evimde bir eli yağda bir eli balda umrundami dünya gibi büyüdüm. ..
çok zor geldi evlilik bana. .
bekar hayatım a dönmek için herseyimi verirdim. . rahat battı da evlendik ahh ahhh

valla bende cokk özleyenlerdenim sorumluluk yok bisey yok ohhh calıs kendine harca istedigini yap bayram seyran aptal geziler yok kı bende rahat evlilik yasayanlardanım ama genede bekarlık gibisi yok cok erken evlenmisim cokkkkkkkkkkkkk

Slm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda

valla bekar hayatina bagli, evlenmeden once yanliz yasayan kendi ayaklari ustunde durmaya calisan isi gucu sorumluluklari olan insanlarin bence o kadarda ozleyecegini sanmam. Ha cocuktan sonra belki cocuksuz hayat ozlenir hani zorluklari acisindan ama, oteki turlu bilemedim. Ben hic ozlemiyorum bekar hayatimi, bekarken oyle bir hayatim vardi simdi farkli bir hayatim, farkli bir ben var . Ben asla gecmise takilan bir insan olmadim o zamanin sartlari oydu simdi ise sartlar bu der gecerim hep.
Bence sizde gecmise takilip kalmayin icinde bulundugunuz sartlari daha iyi hale getirin getirmek icin cabalayin, kendinizi mutlu edecek birseyler bulun..
Insan hep bir adim ilerisini hayal etmeli bence asla gecmisle avunmamali

Özlemiyorum bekarlığı. Şimdi daha özgürüm aslında. Belli bir yasa gelmenin verdiği olgunlukla ve tabiki anne olmanın getirdiği sorumlulukla çok daha mantıklı ve doğru kararlar verebiliyorum hayatımın her alanında.aldığım kararlara saygı duyan bir eşim var.istediğim gibi çantamı alıp çıkma özgürlüğüm hala var.çocuklarım var canımdan daha öte. .eşimle gezmelerimiz,huzurumuz.. filan Allah'a şükür hiç şikayet edemem..hayatımız elbetteki her zaman mutluluk içinde geçmez. Bekarken de üzüldüğüm konular vardı şimdi de oluyor.Sağlıklı olabilmek en önemlisi gerisi hikaye...

Eşimle zaten bekar gibi yasiyoruz, o yuzden bekar hayatimi degil ama bebeksiz hayatimi cok ozluyorum.

Bende özlemiyoRum bekarlığımı ama çocuk olunca belki bu rahatlığı olmaz çünkü düzen nizam şart olur diye düşünuyorum

Back
X