Bekar hayatini ozleyenler

Hayır özlemiyorum. Aile baskısı, ergen abi, günlük yenilen dayak sinir stress, abi yokyere döverken, sesli sessiz çığlıklarımi duymayan anne, baba zaten sinirküpü, cebimde 5 kuruş olsa haftalarca harcamaz biriksin kendime bişey alıyim hayallerinin parayi elimden hiç değilse ekmek aldırarak elimden alınınca yaşadığım hayalkirikligi, arkadaşsiz, hep başkalarına özenerek geçirdiğim bir genclik.... Hayır babaevimi özlemiyorum hemde hiç.
Oruç başına vurmasa ve ailesi doldurmasa gayet güzel anlaştığım bir esim istediğim gibi yaşadığım çantami alıp "bey ben çıkıyorum" dediğim bir hayatım var, çokk sükür.

Hayır özlemiyorum. Aile baskısı, ergen abi, günlük yenilen dayak sinir stress, abi yokyere döverken, sesli sessiz çığlıklarımi duymayan anne, baba zaten sinirküpü, cebimde 5 kuruş olsa haftalarca harcamaz biriksin kendime bişey alıyim hayallerinin parayi elimden hiç değilse ekmek aldırarak elimden alınınca yaşadığım hayalkirikligi, arkadaşsiz, hep başkalarına özenerek geçirdiğim bir genclik.... Hayır babaevimi özlemiyorum hemde hiç.
Oruç başına vurmasa ve ailesi doldurmasa gayet güzel anlaştığım bir esim istediğim gibi yaşadığım çantami alıp "bey ben çıkıyorum" dediğim bir hayatım var, çokk sükür.
Senin adina sevindim canim ben bekarken senin yasadigin sorunlari yasamadigim icin seni anlamaya calismaktan baska bisey gelmez elimden malesef

Ben de pek özlemiyorum ama çocuk olduktan sonra ya önceden amma boşmuşum gezmeye saçımla saatlerce uğraşmaya ne kadar çok vaktim varmış falan diyorum :))

canim bende kismetse atanicam da yaa kotu olmuyo mu tek basina amaa baska sehirde.bi de bende acele ediyom.atanim hemen evlenim diyom
Kendi evinde kendi kazandığın parayı idare etmek yeni insanlar tanımak gezmek keşfetmek harika.

İnşallah hemen atanır sen de tadını çıkartırsın.
Evlenme konusunda ise eğer o dangoz adamla evlenmeyi düşünüyorsan pek de acele edilecek bir herif değil bence. Evlilik bir yere kaçmıyor.

Evlilik benim istikrar ve düzen beklentime çok uygun, emrivaki ve sürprizlere açık bir yapım yok, evet mutluyum da ama bunun mutlulukla alakası yok zaten, özlüyorum bazen evden 2 dk da çıkmayı,şimdi oğlum var 45 dk sürer telaşımız, eskiyi özlemek oğlumu ya da eşimi sevmiyorum demek değil ki, arada geliyo o duygu sonra hopp oğlum atlıyo üstüme kefeye koyduğumda eşim oğlum evliliğim ağır basıyor, önemli olan bu, kefede eskiye özlem ağır basmaya başlarsa sıkıntı

Bazı arkadaşlar olayı evliliği eşi sevmemek olarak algılamış olacak, ben bekarken fatura takip etmezdim bilmezdim ne nerde daha hesaplı ne nerden alınır bilmezdim önüme gelirdi yerdim, şimdi de şükür alıyorum ama işte ben alıyorum ben biliyorum önceden kavak yelleri eserdi

Iki senedir sukur kapiyi vurup gitmesini gerektirecek birsey yasatmadik birbirimize saman alevi gibidr genelde o sinirlendiginde ben karsisinda gulerim gider severim o da uzatmaz iyiki var omrum iyiki var yaramaz oglusumuz
Allah bozmasin insan emek verince daha bi saglam tutuyor evliligini esini kizimla daha guzel oldu hersey..

Ben ne yazık ki sadece ,
Annemin beni çok düşünmesini bana ev ile ilgili sorumluluk vermemesini, Kaç yaşımda olursam olayım bebek muamelesi yapmasını özlerim. Yani şımartıldığın kişiyi özlüyorsun aslında sanki.
Çokta özlenecek bir evimiz olmadı çünkü...

Bazı arkadaşlar olayı evliliği eşi sevmemek olarak algılamış olacak, ben bekarken fatura takip etmezdim bilmezdim ne nerde daha hesaplı ne nerden alınır bilmezdim önüme gelirdi yerdim, şimdi de şükür alıyorum ama işte ben alıyorum ben biliyorum önceden kavak yelleri eserdi
Evet konu baska yerlere gitti yanlis anlasildio zaman evlenmeseydin diyende cikti:)

Evlilik benim istikrar ve düzen beklentime çok uygun, emrivaki ve sürprizlere açık bir yapım yok, evet mutluyum da ama bunun mutlulukla alakası yok zaten, özlüyorum bazen evden 2 dk da çıkmayı,şimdi oğlum var 45 dk sürer telaşımız, eskiyi özlemek oğlumu ya da eşimi sevmiyorum demek değil ki, arada geliyo o duygu sonra hopp oğlum atlıyo üstüme kefeye koyduğumda eşim oğlum evliliğim ağır basıyor, önemli olan bu, kefede eskiye özlem ağır basmaya başlarsa sıkıntı
Hislerime tercuman oldun su anda mesela sarz cihazini cikariyo yazmakta zorlaniyorum o yuzden takip edemiyorum konuyi vs :)))

Ahahaha bence karsina cikinca ayril hemen bu kadar bekleterek bunu hak ettin dersin :halay:

Aski bilmem ama insanin kismeti bir yerlerde bekliyor. Ve o gün geldiginde en olmadik sekilde çıkıyor karşına.

Bir de derler ki" ya uzakta gelecek, ya besikte buyuyecek" :dondurma:

Hakkinda hayirlisi

Teşekkür ederim canım benim :KK19: yok beya zor buldum ayrılmammm :p

Back
X