Geldim

. Arada sırada sevgilimle kalıyorum ve bekarım.benim kadar evliliğe gıcık olan biri daha yoktur diye tahmin ediyorken zamanla ben bu işi o kadar sevdim ki kendime bile itiraf etmekten utanıyorum.tükürdüğümü yalıyormuşum gibi geliyor.hani asilikten deliren ama evlenince buldumcuk olan kızlar var ya onlar gibi oldum resmen.çokk çookk güzel geldi bana.kendi kendime ağzım açık kaldı valla
Ne güzel her daim gülüp eğlenebileceğin birisi, canın sıkılsa yanında arkadaşın hazir.temas ihtiyacın karşılanıyor.yemek yaparken inanılmaz eğleniyoruz.eee tabi kişisine de bağlı.birlikte yapılıuorsa sorumluluk olmuyor zaten.eğlence oluyor.hayatına bir anlam geliyor.sürekli birbirlerini düşünen 2 insan.kısaca gururumun üstünde tepinerek itiraf ediyorum.benim eski durumum resmen çirkini öpmemişler namusluyum demiş durumuymuş.böyle bir devirde evlenebilmenin kıymetini bilin.haftada 2 gün sokaklarda boş boş sürtüp, ne üdüğü belirsin erkeklerle flört etmeye çalışmak özlenecek şeyler değil bence.bir 5 sene önce başkası bu yorumu yazsa da ben okumuş olsam sinirden delirirdim heralde.