- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi showingnoemotions
Çocukluk arkadaşımı sevgilim diye tanıtmak zorunda kalmıştım.
Liseden öğretmenimin, yine öğretmen eşiydi adam.
Benim okulumda doktora yapıyordu.
Pesimi bırakması için 28838484 kere sevgilim var demiştim. Inanması için birini çıkarmam gerekti karşısına.
Ki daha once sinif arkadaslarimdan biri de rahatsiz oldugumu gorup, konuşmayı denemisti adamla. Hatta carsamba aksamlari ders çıkışımı beklerdi, arkadaşımın yolunun üstü olmamasına rağmen benimle eve gelirdi çocuk, başıma bir is gelecek diye.
Neyse sevgilim dedigim arkadasimla ne konuştularsa bir daha görmedim.
Ama çok gururuma dokunmuştu.
Bir erkek olmadan, kendimi koruyamamak.
Bir daha mağdur olmadim hic. Cünkü öğrendim yönetmeyi, sesimi cikarmayi.
Nasıl olsa ogretmenim, nasil olsa evli, benden kaç yaş büyük 2 cocuk babası dememeyi öğrendim.
16 yaşındaydım universiteye başladığımda, 1 senemi bu pislikten tedirgin olarak harcadım.
Tek magdur olmadigimi yillar sonra öğrendim. Sonra da feto den içeri girdiğini.. girdiği delikten cikamamasini umuyorum.
Liseden öğretmenimin, yine öğretmen eşiydi adam.
Benim okulumda doktora yapıyordu.
Pesimi bırakması için 28838484 kere sevgilim var demiştim. Inanması için birini çıkarmam gerekti karşısına.
Ki daha once sinif arkadaslarimdan biri de rahatsiz oldugumu gorup, konuşmayı denemisti adamla. Hatta carsamba aksamlari ders çıkışımı beklerdi, arkadaşımın yolunun üstü olmamasına rağmen benimle eve gelirdi çocuk, başıma bir is gelecek diye.
Neyse sevgilim dedigim arkadasimla ne konuştularsa bir daha görmedim.
Ama çok gururuma dokunmuştu.
Bir erkek olmadan, kendimi koruyamamak.
Bir daha mağdur olmadim hic. Cünkü öğrendim yönetmeyi, sesimi cikarmayi.
Nasıl olsa ogretmenim, nasil olsa evli, benden kaç yaş büyük 2 cocuk babası dememeyi öğrendim.
16 yaşındaydım universiteye başladığımda, 1 senemi bu pislikten tedirgin olarak harcadım.
Tek magdur olmadigimi yillar sonra öğrendim. Sonra da feto den içeri girdiğini.. girdiği delikten cikamamasini umuyorum.