- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 38
- Konu Sahibi perihan yay
-
Dua edin her şeyin bir zamanı vardır ve her şey olacağına varır, belki de evlenmemeniz sizin için daha hayırlıdır, belki de tam istediğiniz gibi birini 1 hafta sonra Allah karşınıza çıkaracak, acele etmeyin sadece en iyisi olsun hayırlısı olsun diye dua edin. Her şey gönlünüzce olsun inşallahmerhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zorevlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
yaş 33 olunca acele edesim var. :)Evlilik güzel şey aslında taa ki kafa dengini bulduğunda canm. Acele etme..
aminnn :)Gerçekten bu zamanda evlenmek iyi ve dürüst biri ile çok ama çok zor. Kimse göründüğü gibi değil. Çevremde çoğu arkadaşım bekar. Ben eşimle liseden beri birlikteyim. Yoksa bende bekar kalırdım saniirm çünkü insanlar çok farklı değişik hayatları yalan olmus..sadakat desen arada bul. Para ve cinsellik ikilisi arasında ilişkiler sıkışmış. Siz ümidinizi kaybetmeyin çünkü iyi insanlar hala var onlara denk gelin inslaalh
Evlilikle ilgili çok fazla blokajınız var gibi .Yani farkında olarak ya da olmayarak kötü anlamlar yüklemişsiniz.merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zorevlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
biraz daha açar mısınz . blokaj olaynı çok duydum ama tam bilmiyorm .Evlilikle ilgili çok fazla blokajınız var gibi .Yani farkında olarak ya da olmayarak kötü anlamlar yüklemişsiniz.
Bizler bilinçaltımızı nasıl şekillendirir, etrafımıza nasıl enerji yayarsak öyle karşılanırız. Bunlara dikkat etmeye çalışın.
Birde klasik ama en doğrusu, kısmet işii, elbet vardır vakti zamanı.
Bilinçaltına kayıt atarız farkında olmadan. MEsela sizde ilk ddikkatimi çeken (tbi buraya yazdığınız kadarıyla) "evlenilecek düzgün birini bulmak zor".biraz daha açar mısınz . blokaj olaynı çok duydum ama tam bilmiyorm .
Bilinçaltına kayıt atarız farkında olmadan. MEsela sizde ilk ddikkatimi çeken (tbi buraya yazdığınız kadarıyla) "evlenilecek düzgün birini bulmak zor".
Bunlar bilinçaltımıza kayıt olur ve hayata bu noktadan bakmaya başlarız. Dolayısıyla da hep evlenilemeyecek düzgün olmayan insanları hayatımıza çekeriz. ya da sadece onları görürüz. gibi açıklayabilir
haklı olabilirsinz :) uzun süre böyle düşünüyordum ama son bir kaç aydır gayet olumlu düşüp bugün hoşlandğım bey ( ki o bunu bilmiyor ) içkili foto koyunca tekrar olumsuzluğa düştüm galiba. o zaman şöyle mi diycem beniim istediğim gibi biri beni bulacak muhakkak :)Bilinçaltına kayıt atarız farkında olmadan. MEsela sizde ilk ddikkatimi çeken (tbi buraya yazdığınız kadarıyla) "evlenilecek düzgün birini bulmak zor".
Bunlar bilinçaltımıza kayıt olur ve hayata bu noktadan bakmaya başlarız. Dolayısıyla da hep evlenilemeyecek düzgün olmayan insanları hayatımıza çekeriz. ya da sadece onları görürüz. gibi açıklayabilirm. :)
evlenenler pişmansa neden bekarlara kocalarıyla hava atarlar hiç anlamam :)Bir evlenen pişman bir de evlenmeyen...
evlendiğim ilk ay keşke bekar olsaydım diye dua ettim sen düşün yani bence çok matah bir şey değil sadece toplumun gerekli gördüğü bir kurum bana kalırsa.. bekarlık sultanlıktırevlenenler pişmansa neden bekarlara kocalarıyla hava atarlar hiç anlamam :)
çok teşekkür ederm :) mutluluklar size de :)Herkes kendi inancına ve hayat tarzına göre bir evlilik yapmalı haklısınız. Ben sizin tam zıttınız bir hayat tarzına sahiptim benim de kriterlerim ona göreydi. Doğru bir karar verdiğimi düşünürüm hep. Sizin de umarım kriterlerinize göre biri olur. Geç olsun güç olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?