- 18 Kasım 2014
- 4.953
- 6.450
- 358
- Konu Sahibi perihan yay
-
Bu kısa süreli bir şey değil ki. Yani dün olumsuz düşündüm, bugün olumlama yaptım tamamdır olacak diyemeyiz. Bilinçaltı ve kayıt kısmı derin bir konudur. Olumlama bilinç düzeyine etki eder, alt kısım farklıdır.haklı olabilirsinz :) uzun süre böyle düşünüyordum ama son bir kaç aydır gayet olumlu düşüp bugün hoşlandğım bey ( ki o bunu bilmiyor ) içkili foto koyunca tekrar olumsuzluğa düştüm galiba. o zaman şöyle mi diycem beniim istediğim gibi biri beni bulacak muhakkak :)
iştte buuuu Allah razı olsun sizden :) mutlulluk yükleniyor. iyi ki sevdiğim bey içkili foto paylaşmış :)Türkiye'de evlilik= kaynana+ görümce+ elti+beklenti +kıskançlık+bayramda önce kime gidilecek+görümcem eltimle kahve içti, beni çağırmadı+kaynanam bayram temizliğine çağırdı+ kaynanam eltime 2 gram ağır bilezik taktı+çocuğumun adını kaynanam koymak istiyor + kaynanam her akşam çağırıyo+.....emin misiniz?
yazımı bir kez daha okurmusunz. bar pavyondan arkadaş seçmiyorm ki dediğinz yere gideyim. insanlrın söylemleri ile yaptıkları farklı diyorum. ordakilerde aynıdırnasıl bir çevrede yaşıyorsunuz ?
İnanç sizin için önemli ise sohbetler dini dernekler va var oralarda aktif olun.
Belki kafa dengi biri çıkar.
BEN KÖTÜ DEMİYORM ama ALLAHIN HARAM ETTİĞİ ŞEYE DE GÖZ YUMAMAM.Her şey dinden olsaydı hepimiz cennetlik olurduk.
Önemli olan insan olması, merhametli olması, temiz kalpli olması, sana davranışlarıdır.
5 vakit namaz kılıp seni aldatması ne kadar mantıklı ?
Ama özel günler de 1 kadeh içip sana gerçekten değer veriyorsa bu o insanı ne kadar kötü yapar ?
Bu kadar keskin olursan elbette evlenemezsin.
Kırmak istemem ama insanları tabulaştırmayın.
Alkol alan insan kötüdür zihniyeti yanlış bence.
Daha eşle olan durumlara girmedim bile, kafanız az karışırsa onları da yazarımiştte buuuu Allah razı olsun sizden :) mutlulluk yükleniyor. iyi ki sevdiğim bey içkili foto paylaşmış :)
Bende kayınvalide kayınbaba görümce elti falan yok. Çok mutluyum. Herkese böyle çöpsüz üzüm nasip etsin Allah.Türkiye'de evlilik= kaynana+ görümce+ elti+beklenti +kıskançlık+bayramda önce kime gidilecek+görümcem eltimle kahve içti, beni çağırmadı+kaynanam bayram temizliğine çağırdı+ kaynanam eltime 2 gram ağır bilezik taktı+çocuğumun adını kaynanam koymak istiyor + kaynanam her akşam çağırıyo+.....emin misiniz?
BEN KÖTÜ DEMİYORM ama ALLAHIN HARAM ETTİĞİ ŞEYE DE GÖZ YUMAMAM.
ön yargılı değilim sadece tercihim böyle. sizi benim hakkımda ön yargılısınzKamu spotu: önyargı insanı çürütür
evde kalmak umrumda değil millet hakkımda ne düşünürse düşünsün. ben sevilmek ve sevmek istiyorm bu çok insani bir durum. yoksa evde kaldı diye arkamda konuşulanrı takılsaydım kriterim olmazdı. 18 de ilk isteyenle evlenirdm. ben istediğim için yazdım çevre için değil. teşekkür edeirm :)Bir kere şu 33 yaşındayım aman geç kaldım kafasından çıkın. Eskidenmiş o şu yaşa kadar evlenmedin evde kaldın. Zaten artık 30 yaşında millet kendini zor toparlıyor. Yaşınızda hiçbir şey yok. Bir de kriterlerinize uymayan kimse ile evlenmeyin.
Yumma zaten de alkole neden takıldın onu anlatmaya çalışıyorum.
Adam alkol almıyordur kötü birisidir bu kıstas mı senin için
tabi ki değıil. yazdğımı anlamadınz. ben söylenenle yaşam farklılığından bahsediyorm . diğer örnekte de namaz kılıp başka işler yapandan bahsettim .Yumma zaten de alkole neden takıldın onu anlatmaya çalışıyorum.
Adam alkol almıyordur kötü birisidir bu kıstas mı senin içi
ben de güzel değilm. kriterlernmde yakışıklılk yok. aksine zeka çok cezbeder beni.Konu sahibi kendi yaşam tarzınıza uygun birini aramanız çok normal. Bu özellikleri önceleyip diğer taraftan biraz beklentileri azaltacaksınız. Mesela dindar düzgün efendi ama pek yakışıklı olmayan ve ya parası az gibi. Herşey biraraya olmuyor. Hele belli bir yaştan sonra. İnanın temiz kalpli dürüst inançlı adamlar var ama sırf yakışıklı değil ya da parası az diye evlenemiyorlar.
Kötü olmasa bile sonuçta yaşam tarzları farklı olmuş oluyor konu sahibi uyum saglayamam diye düşünuyor sanırım ben de aynı fikirdeyim kendim muhafazakar bir insanım esim alkol alan biri olsa bir yerde patlar o ilişki adam özel günlerde içmek istese ben istemesem garip olur veya çocuğumuz oldu diyelim 18 yaşına geldi o onun icmesinde bir sakınca görmez ama ben görürüm bunun gibi her şeyde zitlasma olur herkesin inancına saygimiz var fakat davul bile dengi dengine.Yumma zaten de alkole neden takıldın onu anlatmaya çalışıyorum.
Adam alkol almıyordur kötü birisidir bu kıstas mı senin için ?
Ben onu inancın için degil, 33 yaşında hala evlenemedim dedigin icin dedim. Çünkü en güzel yaştasın.ön yargılı değilim sadece tercihim böyle. sizi benim hakkımda ön yargılısınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?