bekar kalmak

şiddetin tanımını öğrenerek hayata başlayabilirsiniz. aşağılamaya çalışmak da şiddete girer . 33 e kadar evlenemediği belli derken doğdum doğalı böyle bir amacım yok.. ve yazıyı tekrar okursanız evlenmek zorunda değilim biliyorm da yazıdm ama tabi beinm anlattğım sizin anladğınz kadar olur anca.

teşekkür ederm :) yazı dili biraz sert olabilyor mimmikler araya girmeyince ve her ayrınıtıyı burda yazarsam bu sefar okunmuyor :) ..

teşekkür ederm... ve mutluluklar dileirm.,. 33 yaş demmein sebebi biyolojik saat sağlğkçı arkadaşım bile öyle deyince takmaya başladım anne olmak için

teşekkür ederm... ve mutluluklar dileirm.,. 33 yaş demmein sebebi biyolojik saat sağlğkçı arkadaşım bile öyle deyince takmaya başladım anne olmak için
Bu konuda size sonsuz katılıyorum.Biyolojik saat ne yazık ki kadınların aleyhine ıslıo.Yumurta dondurmayı düşünebilirsiniz.Yasiniz henüz çok genç.İlerde evlilik durumunda Allah korusun bı sorun yaşarsanız o yumurtalar çok işinize yarayabilir.Karindan toplayarak da yumurta dondurma yapılabilio bildiğim kadarıyla.Denemeye değer gorunuo

çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim çok iyi oldu. .:)

peki eşinizle dini konularda evlenmeden önce konuştunz mu ? önceden almış tabi bu sorn olmaz ama evlilkte devam etmemesi konusnda vs ? nasıl konuşlur bu konular yol yordamı nasıl olur

peki eşinizle dini konularda evlenmeden önce konuştunz mu ? önceden almış tabi bu sorn olmaz ama evlilkte devam etmemesi konusnda vs ? nasıl konuşlur bu konular yol yordamı nasıl olur

Kendisi anlatti ben aslinda cok zor gittim cok ilginc bir hikayemiz var. Arkadasim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma demisti o kdr istemiyordumki adini bile sormadan gittim dusunun hatta tanidik bana onun numarasini atti saat vs anlasin dedi bunlarda deli mi ne ben niye atiyim ama ztn gorusmicem bir daha, at msji yarim saat otur bu konu kapansin dedim.
Masaya oturduk tum calisma hayatini sevdigi sevmedigi seyleri alkol faiz namaz yalan gibi ana konulari laf lafi acti acti anlatti anlatti ben etkilendim oda hep simdi kacip gidicek diye bakmis 4 5 saat oturmustuk eger ben ego yapip msj atmasaydim bastan hic ikna olmasaydim esimi hic tanimayacaktim. Sanmayin hep durustler cikti da bende aralarindan esimi sectim ben sadece kendimi kapamadim esimin dogru insan oldugunu anladim.
Karsidan ilk gordugumde leeeen bu iste bi gariplik var ben evlenirim bu adamla demistim.

Tam tersi daha once arkadasimin tanistirdigi birine meslek fiziki ozellikler maddi durum yas tek 1 olumsuzluk olmamasina ragmen hic isinmadim hic hemde. Sehir disindaydi biraz telefonlastik geldi allahim telefon numarami mi degistirsem yanindan gecip gitsem daha beni gormedi diye feryat etmistim 2 saat zor dayandim sunabilecegim bir sebepte yoktu bazen sadece istemezsin.

Kendi düşüncenizde, inancınızda biriyle evlenmek istemeniz çok normal.

Yorumlarda ahlaklı olması önemli denmiş, bir insan hem ahlaklı hem dini hassasiyetli olamıyor mu? Birbirinin alternatifi değil aksine besleyici durumdadır ahlak ve din, aksi yönde insanların olması bu gerçeği değiştirmez.

Ayrıca dini inanmanın ötesinde yaşamak gibi bir derdi, çabası olan insanın evleneceği kişinin de o yönde ve en azından inkar boyutunda olmaması olması gerekir, dinde bunu ister zaten. Hoşgörü, sevgi ile yumuşatılacak birşey değil bu.

Son düzenleme:
Cok komik yorumlar okudum aralarda.
Din zaten yasam tarzı degil midir? Konu sahibi kendi gibi birini istemekte sonuna kadar haklı. Alkol alan birine alkol alma diye baskı yapmıyor ki, hic icmeyeni istiyor. Gayet normal bir istek. Tatile cıkınca kimi sabaha kadar icer öyle kafa dağıtır, kimi üstsüz güneslenir, kimi hasema giyinir. Düsünsenize kadın tatile gidince dinlenmek arada esiyle denize girmek istiyor ama adam ben clube gitmek istiyorum diyor. Uyumlu bir çift mi? Hayır. Sonucu= mutsuz bir çift

o yüzden konu sahibi kriterlerinden ödün verme, insallah gönlünce birini bulursun

Merhaba,
Sanirim evlilik kader ve sanstan ibaret.Bazen cok iyi bir insana denk gelen birisi bu devirde bile mutlulugu yasayabiliyorken bazen ben gibi bu donemde bir oirlanta buldugunu sanarak evlenip sonuxunda da husranla karsilasabiliyor.Su an 28 yasinda bosanma asamasindayim.Sevmek sevilmek hayati oaylasmak uzere girdigim evlilik yolu bir de bu.Evet bu dinemde birine guvenmek cok zor.Bol dua etmek gerek sanirim ama yanlis biriyle olup sonra yine ayni durumada dusebilirdiniz.Ben su an da ds ayni endiseleri bizzat yasiyorum.Sanirim hic anne olamiycam.Bir yola gordim hersey tepetaklak oldu vs.Ama nasip Allah kiymet bilen guzel gonullu insalarla karsilastirsin cidden

amin hakkımızda hayırlyısı olsun

Belki hoşlandığınızı bilse bırakır, dik duruş sergilemek için son çırpınışı ile foto oaylaşmış olabilir. Bağımlılık yoksa içki bırakılabilir mutlu bir evlilik için. Denemekten korkmamak lazım.

Daha önce yorum yazmamistim ama birkac sayfa yorum okudum simdi yazasim geldi
35 yasindayim senelerdir yalniz yasiyorum ve sizin de belirttiğiniz gibi ben de sevmek ve sevilmek istediğim bir beraberlik yaşamak isterim. Hele ki yalniz yasamanin getirdigi fazla sorumluluk alma durumu zamanla yorucu hale gelebiliyor, insan zorluklari da mutluluklari da paylaşabileceği biri olsun istiyor.
Ama sizin yazdiklariniza bakarak cok fazla kriteriniz oldugunu görüyorum.
Ben de dini acidan ahlakli olmasini isterim eşimin. Ama kimseye namaz kıl, ibadet et, alkol alamazsin diyemeyiz.
Siz beklentilerinizi biraz esnetirseniz, karsiniza da aslinda sizin aradiginiz gibi biri cikabilir. Ama siz ne kadar sabit fikirli olup benim kriterim bu, esnetemem derseniz o kadar sorun yasarsiniz iliskilerinizde.
Ben 30 yas üstü olup da hem ibadetine düşkün hem ahlaken harika, saygili bir adam oldugunu düşünmüyorum. Yani mükemmeli aramaya gerek yok. Ya ben dindarim der kadin dedigin şöyle olmali kriterleri ile gelir, kapanmanizi, isi birakmanizi ister. Ya evlenip boşanmıştir ama burnundan kil da aldirmaz, hatta ikinci evliliği olacagi icin ince eleyip sık dokur. Ya da ne bileyim bir suru kizla munasebeti olmustur ama ben bekarim karim el değmemiş olmali der, dindarligin ardina sığınır ama yemedigi halt kalmamıştır vs.
Maalesef tüm ahlaki değerleri kendisinde toplamış efendi, saygılı vs adami bulmak bence cok zor. Gozlemlerim bu yönde. Hatta insallah masallah gibi kelimeleri agzindan dusurmeyen ama gozumde saygidan yoksun cok kisi gozlemledim.
Hakkimizda hayırlısı olsun ne diyeyim
Benim düşüncem birlikte gülüp birlikte aglayabilecegim, yaninda huzur buldugum bir adamla birlikte olmak. Dindarlık degiskendir.
Hatta buna dair bir Kuran kursu arkadasim da demisti bunu. Ibadetine bakma, merhametli biriyse zaten zamanla icinde varsa ibadet de eder. Önemli olan kişiliği demisti.

böyle gaza gelip gidip sevdiğimi itiraf edicem o olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…