BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

kızlar 1 formda aşağıdaki zikri gördüm,bilgisi olan yada deneyen var mı ?
bu okumadan sonra yapsak 21 gün devam edebilir miyiz ? fikirlerinizi bekliyorum.

Bu dua 21 gün okunur.

Borçlu olan borcundan kurtulur kismeti bağlı olan kismeti açılır. Sıkıntılı olan sıkıntılarından kurtulur. Dileği olan isteklerine kavuşur. Zor olan işler kolaylaşır, bağlı olan işler çözülür. Evlenmek isteyen evlenir. Ve daha bir sürü şey :)

1.Önce niyet ediyoruz sonra 7 defa:
- Ayetel kürsi
- Fatiha
- Ihlas
- Kafirun
- Felak ve Nas
Okuyoruz..

2. Hemen ardından
- 100 x Estağfurullah
- 100 x La ilahe ilallah
- 100 x Salavat
- 489 defa " Ya Fettah"
zikir ediyoruz.

3. Zikirden sonra
21 defa Fatiha okuyoruz ve niyetimizi tekrarlıyoruz.

canım ben çalışıyorum akşamları okuyabiliyorum duaları
yazdığın uzun bir terkip benim için zor olur ben katılamam
arkadaşlar olur derse bir dualık pasife alırsınız beni bitince katılırım size

Canım ortak karar önemli,bakalım fikir gelcek mi ? Bende çalışıyorum bazen yetiştirmek zor oluyor bu konuda sana katılıyorum.Kısmetse okuruz,nasipten öte yol yok :)

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:16.000 ADET YA VEDUD

DUA BİTİŞİ CUMA AKŞAM

love_story 2.000 adet
OMRUM79 2.000 adet
okudu

megos 2.000 adet
bensu06 2.000 adet
betul_65 2.000 adet
okudu
Namaria 2.000 adet okudu
miyomim 2.000 adet
Kadifepembe 2.000 adet

hayırlı cumalar kızlar...
gruptan pek ses çıkmıyor,nasıl gidiyor okumalar,eğer sayısını tamamlayamayacak olana varsa haber verin tamamlayalım canlar,
ara sırada ses verin

Hayırlı cumalar canım ben yoldayım şuan Adapazarına gidiyorum yolda çekmek nasip oldu :)) yolcunun duası kabul olurmuş inşallah hepiniz gönlümdesiniz

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:16.000 ADET YA VEDUD

DUA BİTİŞİ CUMA AKŞAM

love_story 2.000 adet okudu
OMRUM79 2.000 adet okudu

megos 2.000 adet okudu
bensu06 2.000 adet okudu
betul_65 2.000 adet okudu
Namaria 2.000 adet okudu
miyomim 2.000 adet
Kadifepembe 2.000 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…