BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Kızlar ben muafım fatiha yada ayetel kürsi okuyamam isterseniz besmele okuyalım ,diğer arkadaşlardan da cevap gelsin başlayalım

Peki nasıl yapalım 782 yi böleyim mi sureyi uzun tutayım herkes 782 mi okusun ?
Bide miyomim den cevap alamadım ya vedud 2000 eksik kaldı onuda paylaşıp tamamlayalım mı ?

Ben herkesin 786 kere okuması taraftarıyım çünkü bir oturuşta okunmasının fazileti büyük diye biliyorum tabi topluluk ne derse

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:786 adet besmele

DUA BİTİŞİ ÇARŞAMBA AKŞAM

Kadifepembe

Kızlar süre az değil diye düşünüyorum,ama kısa gelirse lütfen fikrinizi söyleyin...
Halen miyomimden haber alamadım okudumu okumadımı bilemiyoruz sizden ricam arada uğrayıp ses verin
Özellikle bölüşmeli okumakarda muallakta kalmayalım...

Kızlar ben okudum ama bildirim yapamadım.2 gündür virus uyarısı vardı siteyi açmadi telefon.simdi açtı.acaba site çöktü mü diye düşündüm,ama sizde problem olmadı sanırım girmissiniz.
Hakkınızı helal edin beklettim sizi
Allah kabul eder insaallah

Okudum rabbim kabul etsin inşallah ...
Hayırlı kandiller kızlar bir sonraki Kandil’e bekar kalmasın inşallah

canım yeni duada varsın dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…