BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Banada bu gece okumak nasip oldu,Rabbim ellerimi boş çermesin inşAllah...

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:786 adet besmele

DUA BİTİŞİ ÇARŞAMBA AKŞAM

Kadifepembe

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:786 adet besmele

DUA BİTİŞİ ÇARŞAMBA AKŞAM

Kadifepembe [/QUOTE]

Ben bugün muaf oldum dolayısıyla tercihimi Esma-ül-Hüsna ‘ dan yapıyorum Tabi farklı fikirleri olanlarda paylaşsın :))

Kızlar çok rahatsızim yatıyorum. bu aksam okumayı planlamistim ama okuyamiycam.yarin okur bildirim yaparim.hakkinizi helal edin

DUA LİSTESİ
1)
Taha suresi
2) 313 Fatiha
3) Fetih suresi
4) Ashabi Bedir
5) Cuma suresi
6) Furkan suresi
7) Yasin suresi
8)A.kursi/Fatiha/Felak/Nas/ihlas/kafirun
9) 276.676 Adet Ya Sekur esmasi
10) Esma Fatiha kisi okumasi
11) 313 A kursi
12) 1000 Ya latif 100 salavati fatih
13) Haşr suresi ilk 7 Hadid suresi son4 Ayet
14) 1130 Ya aliyy Ya Azim
15) kad dakat salavati
16) 3 tane Duhan suresi
17) 313. Kevser suresi
18) 1000 nasr kisi okumasi
19) 1900 Tane Tovbe suresi 129.
Ayet
20) 540 adet Hadid suresi 3. Ayet
21) Cevseni kebir
22) İnsirah suresi
23) 786 besmele 133 salavat Geylani hz besmele duasi
24) 1001 selaten tuncina (bolusme)
25) Kenzül Arş duasi
26) Selati tefriciye
27) 1130 adet ya Aliyyu ya Azıym
28) 489 Ya Fettah,129 Ya Lâtif,20 Ya Vedud,18 Ya Vehhab

OKUNAN DUA:1 ADET ESMA-ÜL HÜSNA VE 313 FATİHA

DUA BİTİŞİ CUMA AKŞAM

love_story Muaf
OMRUM79 45 ADET

megos 45 ADET
bensu06 45 ADET
betul_65 45 ADET
Namaria 45 ADET
miyomim 44 ADET
Kadifepembe 44 ADET

love_story , megos , bensu06 , betul_65 , Namaria , miyomim , Kadifepembe
kızlar etiketler çıkmıyor dediğiniz için bu şekilde etiketledim.

Duayı yukarıdaki gibi ayarlarım love_story muaf olduğunu iletmişti ,başka muaf olan var mı ? erken bildirim yaparsanız sayıyı değiştiririm.
ben 1 adet esma_ül hüsna yazdım ama muaf olan arkadaşlar istediği kadar okuyabilir.

bugünde eksik kalan arkadaşlar tamamlarlar ,inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…