BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur.
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA: ŞAHMERAN DUASI 41 DEFA
''Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum.Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad.Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim.Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.

Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu.Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim.Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la ilahe illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan.Allahu la ilahe illa Huvel Kadir’ul Kahiru
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs.Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis.Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.''

Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u Muhlisine Lehuddiyn.
Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.
Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.

Her türlü dilek için okunabilecek çok etkili bir duadır.
Hayırlı bir baslangıc olsun :)

TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ SALI GÜNÜ

Duayı alanlar:
Namasteee [/USER][/USER][/USER][/USER]
Namasteee [/user][/user][/user][/user][/user]
Namasteee [/user][/user][/user][/user][/user]

Hayırlı akşamlar kızlar,dua sizcede çok uzamadı mı ? Biraz canlanalım

•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur.
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler.

OKUNAN DUA: ✿AMENERRASULÜ 100 defa.
Bismillahirrahmanirrahim
"Rahman ve rahim olan Allah' ın Adıyla"
Amenerrasûlü bimâ unzile ileyhi min rabbihî vel mu’minûn(mu’minûne), kullun âmene billâhi ve melâiketihî ve kutubihî ve rusulih(rusulihî), lâ nüferrigu beyne ehadin min rusulih(rusulihî), ve gâlû semi’nâ ve eta’nâ ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr(masîru). Lâ yükellifullâhu nefsen illâ vüs’ahâ lehâ mâ kesebet ve aleyhâ mektesebet rabbenâ lâ tuâhıznâ in nesînâ ev ahta’nâ, rabbenâ ve lâ tahmil aleynâ ısran kemâ hameltehu alellezîne min gablinâ, rabbenâ ve lâ tuhammilnâ mâ lâ tâkate lenâ bih(bihî), va’fu annâ, vağfir lenâ, verhamnâ, ente mevlânâ fensurnâ alel gavmil kâfirîn(kâfirîne).

TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ PAZAR
Duayı alanlar:
love_story (Özlem)
love_story (Derya)
love_story (Büşra)
love_story (Seval)
love_story (Pınar)[/USER]
love_story

Çok teşekkür ederim canım adım Mervenur ama ben hastayım bu sureyi de ezbere bilmiyorum ezbere okuyamam ki
Ezbere okumaktan kastınızı anlamadım ezbere okuma şartı yok duayı istediğiniz yerden okuyabilirsiniz.. Hastaysanız bittiğinde okuyabilirsiniz. bu arada duanın son günü pazar.

Kızlar ben de muafım okuyabilceğim bir dua değil şuan ama muafiyetim biter bitmez okuycam inşallah
Şimdilik boş geçirmemek adına tefriciye okucam inşallah toplu niyetimize ..

Kizlar ben oncrki duayi okuyamadim. Eger okursam pazara kadar ikisini dr okurum ama pazat bildirim yapamazsam beni listeden cikarin vr hakkinizi helal edin. Bu aralar bazi sorunlar yasadim kusura bakmayin

Kizlar ben oncrki duayi okuyamadim. Eger okursam pazara kadar ikisini dr okurum ama pazat bildirim yapamazsam beni listeden cikarin vr hakkinizi helal edin. Bu aralar bazi sorunlar yasadim kusura bakmayin
Önemli değil, ama zor dualar değil bunlar belki pazara tamamlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…