dua edicem Allah şifa versinKızlarım Allah hepimizin duasını hayırlısı ile kabul etsin.Dualarımdasınız hepiniz.. Yarın babam endoskopiye girecek, lütfen dua edin..
bencede baslıyalım hatta ben bugün okurum akşam tatile gitcem çünkü bir süre yokum orda okumam zor✿Şahmeran Duası: Dilekler için 41 defa okunur.
✿Amenerrasulü 100 defa.
✿Duhan Suresi: Her gün 3 defa ( toplam sayısı okunabilir)
✿Miftahul Cennet Duası: 3 defa
✿Bakara Suresi, ilk 5 ayet ( Kafirun-Felak-Nas-Ayet'el Kursi ile birlikte)
✿İnşirah Suresi ( 786 besmele,152 ''Elem neşrah leke sadrak'' suresi ile başlanır, İnşirah ile devam edilir)
✿Vakıa Suresi
✿Ayetler Zinciri -Çok güçlü bir korunma, arınma ve kilitli kapıları açma çalışmasıdır.-
( Tevbe Suresi-Yunus Suresi-Hud Suresi- Ankebut Suresi- Zumer Suresi- Meryem Suresi)
✿Kevser 1000 defa
✿İsmi Rahman Duası 7 defa
✿Rical'ül Gayb Duası 7 defa
✿Hizbün Nasr Duası 7 defa
✿7 Ayetler: ( Tevbe Suresi, ayet:51 Yunus Suresi, Ayet:107, Hud Suresi, Ayet:6, Ankebut Suresi, Ayet:60, Fatır Suresi, Ayet:2 , Zümer Suresi, Ayet 38)
✿Güçlü Esma Çalışması: ''Ya Kadiru Ya Allah, Ya Kadimu Ya Allah, Ya Rahmanu YA Allah, Ya Rahiymu Ya Allah, Ya Kerimu Ya Allah'' 3000 defa.
✿ Fetih Suresi ilk ayet 9999 defa
✿ Hacet için 66 ihlas 134 ya samed celle celalühü
✿Salevatı mecule ve salevatı Fatih
Ekledim yeni duaları da kızlar, ama zaten dua eklemek için bol bol zaman var.
Bunları bitirelim mi baştan başlayarak? bazı arkadaşlardan hala cevap gelmedi onları da bekleyelim hersey tamamsa
baslayalım artık yavastan
sl_12
sl_12
sl_12
sl_12
sl_12
Allah razı olsundua edicem Allah şifa versin
Namasteee canım sanırım bu kadarız,katılmak isteyen olursa yine ekleriz.
bence başlayalım,herkes hem fikir ise ilk şahmeran dan başlayalım...
isim konusuna katılıyorum ismimizi yazalım,ben derya bu arada...
her dua için daha önce bir süre belirliyorduk yine o şekilde yapabiliriz,arkadaşlardan ricam zamanın da bildirim yapmaları sonra hem süre uzuyor hemde konuyu takip eden için zor oluyor.
bir de 41 şahmeranı bölüşmeli mi okuyacağız yoksa herkes 41 defamı okuyacak,buna göre süre koymamız gerek.
takipteyim :)
love_story canım haftasonu bir yoğunluk oluyor ,bide başladığımıza cevap vermeyen arkadaşlar var belki görmemişler.
bundan dolayı yarın başlangıç salı yeni dua yapalım.
Namasteee uygun mu ?
tabii ki.Kızlar bir sonraki listenize beni de alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?