BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Şahmeran Duası: Dilekler için 41 defa okunur.
Amenerrasulü 100 defa.
Duhan Suresi: Her gün 3 defa ( toplam sayısı okunabilir)
Miftahul Cennet Duası: 3 defa
Bakara Suresi, ilk 5 ayet ( Kafirun-Felak-Nas-Ayet'el Kursi ile birlikte)
İnşirah Suresi ( 786 besmele,152 ''Elem neşrah leke sadrak'' suresi ile başlanır, İnşirah ile devam edilir)
Vakıa Suresi
Ayetler Zinciri -Çok güçlü bir korunma, arınma ve kilitli kapıları açma çalışmasıdır.-
( Tevbe Suresi-Yunus Suresi-Hud Suresi- Ankebut Suresi- Zumer Suresi- Meryem Suresi)
Kevser 1000 defa
İsmi Rahman Duası 7 defa
Rical'ül Gayb Duası 7 defa
Hizbün Nasr Duası 7 defa
7 Ayetler: ( Tevbe Suresi, ayet:51 Yunus Suresi, Ayet:107, Hud Suresi, Ayet:6, Ankebut Suresi, Ayet:60, Fatır Suresi, Ayet:2 , Zümer Suresi, Ayet 38)
Güçlü Esma Çalışması: ''Ya Kadiru Ya Allah, Ya Kadimu Ya Allah, Ya Rahmanu YA Allah, Ya Rahiymu Ya Allah, Ya Kerimu Ya Allah'' 3000 defa.
Fetih Suresi ilk ayet 9999 defa
Hacet için 66 ihlas 134 ya samed celle celalühü
Salevatı mecule ve salevatı Fatih

Ekledim yeni duaları da kızlar, ama zaten dua eklemek için bol bol zaman var.
Bunları bitirelim mi baştan başlayarak? bazı arkadaşlardan hala cevap gelmedi onları da bekleyelim hersey tamamsa
baslayalım artık yavastan
sl_12
sl_12
sl_12
sl_12
sl_12

bencede baslıyalım hatta ben bugün okurum akşam tatile gitcem çünkü bir süre yokum orda okumam zor

Namasteee canım sanırım bu kadarız,katılmak isteyen olursa yine ekleriz.

bence başlayalım,herkes hem fikir ise ilk şahmeran dan başlayalım...

isim konusuna katılıyorum ismimizi yazalım,ben derya bu arada...

her dua için daha önce bir süre belirliyorduk yine o şekilde yapabiliriz,arkadaşlardan ricam zamanın da bildirim yapmaları sonra hem süre uzuyor hemde konuyu takip eden için zor oluyor.

bir de 41 şahmeranı bölüşmeli mi okuyacağız yoksa herkes 41 defamı okuyacak,buna göre süre koymamız gerek.

takipteyim :)

Herkes için uygunsa kendimiz okuyalım bence kitapta o sekilde yazılmıs, nedense bu duanın cok güçlü olduguna inanıyorum heyecanlıyım :) kac gunde okuyabiliriz? ona sen karar verirsen sevinirim

Evet 41 defa kendimiz okuyalım inşallah ..
Herkes için de uygunsa bence pazartesi günü yeni duaya geçebiliriz

love_story canım haftasonu bir yoğunluk oluyor ,bide başladığımıza cevap vermeyen arkadaşlar var belki görmemişler.
bundan dolayı yarın başlangıç salı yeni dua yapalım.

Namasteee uygun mu ?

•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur.
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA: ŞAHMERAN DUASI 41 DEFA
''Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum.Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad.Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim.Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.

Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu.Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim.Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la ilahe illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan.Allahu la ilahe illa Huvel Kadir’ul Kahiru
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs.Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis.Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.''

Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u Muhlisine Lehuddiyn.
Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.
Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.

Her türlü dilek için okunabilecek çok etkili bir duadır.
Hayırlı bir baslangıc olsun :)

TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ SALI GÜNÜ

Duayı alanlar:
Namasteee
Namasteee
Namasteee
Namasteee
Namasteee

Namasteee

Son düzenleme:
Ben okudum ama tam 41 olmadı diye bildirimde bulunmamıştım tamamlayıp gece yazayım diyordum kimse mi tamamlamamış :))

canım ben tatildeyim burda müsait olmuyorum yarın erken kalkıp okuyacagım okudu sayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…