BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Şahmeran Duası: Dilekler için 41 defa okunur.
Amenerrasulü 100 defa.
Duhan Suresi: Her gün 3 defa ( toplam sayısı okunabilir)
Miftahul Cennet Duası: 3 defa
Bakara Suresi, ilk 5 ayet ( Kafirun-Felak-Nas-Ayet'el Kursi ile birlikte)
İnşirah Suresi ( 786 besmele,152 ''Elem neşrah leke sadrak'' suresi ile başlanır, İnşirah ile devam edilir)
Vakıa Suresi
Ayetler Zinciri -Çok güçlü bir korunma, arınma ve kilitli kapıları açma çalışmasıdır.-
( Tevbe Suresi-Yunus Suresi-Hud Suresi- Ankebut Suresi- Zumer Suresi- Meryem Suresi)
Kevser 1000 defa
İsmi Rahman Duası 7 defa
Rical'ül Gayb Duası 7 defa
Hizbün Nasr Duası 7 defa
7 Ayetler: ( Tevbe Suresi, ayet:51 Yunus Suresi, Ayet:107, Hud Suresi, Ayet:6, Ankebut Suresi, Ayet:60, Fatır Suresi, Ayet:2 , Zümer Suresi, Ayet 38)
Güçlü Esma Çalışması: ''Ya Kadiru Ya Allah, Ya Kadimu Ya Allah, Ya Rahmanu YA Allah, Ya Rahiymu Ya Allah, Ya Kerimu Ya Allah'' 3000 defa.

Şimdilik benim yaptığım liste bu şekilde, eğer kabul ederseniz seçtiğimiz her duayı, ve faziletini de beraberce yazacağım.
Eklemek istedikleriniz varsa onları da ekleyebiliriz, sonradan veya simdi. Ne diyorsunuz?

@love_story
OMRUM79
@betul_65
@cimcimee06
@msls123

(unuttugum bırı, ya da listeye girmek isteyen biri olursa benı etıketleyerek yorum atabilir veyahut özel mesaj da olur)

ben cuma günü tatile gidiyorum şehir dışına haftaiçi okurum duayı sıkıntı olmazsa

ben cuma günü tatile gidiyorum şehir dışına haftaiçi okurum duayı sıkıntı olmazsa
Yok olmaz sıkıntı, yalnız birşey soracağım, toplu niyet önemli bir durum sonuçta, İsimlerimizi eklesek mi? yoksa gizli mi kalsın? bu konuda ne dişünüyorsunuz ?

Yok olmaz sıkıntı, yalnız birşey soracağım, toplu niyet önemli bir durum sonuçta, İsimlerimizi eklesek mi? yoksa gizli mi kalsın? bu konuda ne dişünüyorsunuz ?
isim ekleyelim canım benim adım Seval

fetih suresinin ilk ayeti 9999 kere okumak çok iyiymiş grupta herkes 1 haftada çekebilirse toplu çekebiliriz

fetih suresinin ilk ayeti 9999 kere okumak çok iyiymiş grupta herkes 1 haftada çekebilirse toplu çekebiliriz
Listeye eklerim tabii ki, ama bundan önce diğer arkadaslardan da cevap bekliyorum hala. Bir de çok zorlamayalım dedik baslangıcta daha sonra okuyalım istersen onu

Listeye eklerim tabii ki, ama bundan önce diğer arkadaslardan da cevap bekliyorum hala. Bir de çok zorlamayalım dedik baslangıcta daha sonra okuyalım istersen onu
gruptakilere nasıl uygunsa benim için uygundur

Maşallah maşallah Namasteee döktürmüşsün :))
Salevatı mecule ve salevatı Fatih okuyorduk sanırım grupta öyle hatırlıyorum
Hacet için 66 ihlas 134 ya samed celle celalühü dileklerin kabul olması için bunu da okuyabiliriz

Ben özlem bu arada evet isimle dua etmek daha iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…