- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Gün içerisinde bende bir bakayım hangi duaları okuyabiliriz, elimin altında konuyla ilgili güzel bir kitap var.
Canım sen duaya bir bak istersen beraber yürütürüz.
Yok olmaz sıkıntı, yalnız birşey soracağım, toplu niyet önemli bir durum sonuçta, İsimlerimizi eklesek mi? yoksa gizli mi kalsın? bu konuda ne dişünüyorsunuz ?ben cuma günü tatile gidiyorum şehir dışına haftaiçi okurum duayı sıkıntı olmazsa
isim ekleyelim canım benim adım SevalYok olmaz sıkıntı, yalnız birşey soracağım, toplu niyet önemli bir durum sonuçta, İsimlerimizi eklesek mi? yoksa gizli mi kalsın? bu konuda ne dişünüyorsunuz ?
Listeye eklerim tabii ki, ama bundan önce diğer arkadaslardan da cevap bekliyorum hala. Bir de çok zorlamayalım dedik baslangıcta daha sonra okuyalım istersen onufetih suresinin ilk ayeti 9999 kere okumak çok iyiymiş grupta herkes 1 haftada çekebilirse toplu çekebiliriz
gruptakilere nasıl uygunsa benim için uygundurListeye eklerim tabii ki, ama bundan önce diğer arkadaslardan da cevap bekliyorum hala. Bir de çok zorlamayalım dedik baslangıcta daha sonra okuyalım istersen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?