- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Allah razı olsun kuzum hepimizin inşalahS selametle66 canim senin duan bitti Rabbim gönül muradina gore es nasip etsin InşaAllah
Okudum canım kendi niyetime
Kuzum rica etsem snaa zahmet olmazsa okumadığım arkadaşların dualarını paylaşabilir misin lütfen@Tospaagtd için okumayanlar
5 528mucizemmm
@bcgirl için okumayanlar
@Mutluol77
byebyeblackbird için Okumayanlar
byebyeblackbird
S selametle66
Canim senin duan bitti Rabbim gönül muradina gore bir es nasip etsin InşaAllah AminOkudum canım kendi niyetime
Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.
Kızlar yeni duamiz aşağıda okuyacağımız dua;
Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru. (Manası: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.)
NOT:KIŞI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 200 tane okuyacak
NOT:AYET OLDUGU ICIN ABDEST ŞARTI VARDIR MAZERETLI IKEN OKUNAMAZ
NOT:KIZLAR BIR ARKADAŞIMIZ ARAMIZDAN AYRILDIGI ICIN OKUYACAGIMIZ SAYI DEGISTI LUTFEN DIKKAT EDELIM
byebyeblackbird duası;
İsmim Gamze
Allah'ım sevip sevileceğim güzel bir evlilik, iyi anlaşacağım hayırlı bir eş nasip etsin. Hepimizin dualarını kabul etsin.
5 528mucizemmm
S selametle66
bcgirl
byebyeblackbird
Kafiyesizsiir
S selametle66 canim okuyacagin kişilerin duası burdaKızlar yeni duamiz aşağıda okuyacağımız dua;
Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru. (Manası: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.)
NOT:KIŞI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 200 tane okuyacak
NOT:AYET OLDUGU ICIN ABDEST ŞARTI VARDIR MAZERETLI IKEN OKUNAMAZ
NOT:KIZLAR BIR ARKADAŞIMIZ ARAMIZDAN AYRILDIGI ICIN OKUYACAGIMIZ SAYI DEGISTI LUTFEN DIKKAT EDELIM
Kafiyesizsiir dua;
Ismim Mine Duam; hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da Rabbimin Razi olacağı kültürlü eğitimli kibar yakisikli yaşıma uygun dini bütün biriyle hayırlısı ile yuvami kurup neslimin devam etmesini Rabbim nasip eylesin insaAllah burdaki tüm dua kardeşlerimin gönül muradlarina göre adaylarla evlenip mutlu olmalarini Rabbim nasip eylesin insaAllah Amin
5 528mucizemmm
S selametle66
bcgirl
byebyeblackbird
Kafiyesizsiir
Allah razı olsun kuzum benim
bcgirl için okumayanlar
S selametle66
byebyeblackbird için Okumayanlar
byebyeblackbird
S selametle66
Kafiyesizsiir için okuyanlar
byebyeblackbird
bcgirl
S selametle66
Tamam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?