BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Mine begüm gamze şüheda redsonja87 hepimizin niyetine Taha suresini okudum arkadaşlar inşaallah dualarımızın oldu şükrünü de yaşarız

NOT:ESKI DUADIR
@Mutluol77 canim bcgirl niyetine 200 tane okunması gereken ayeti okudun mu?
NOT: ESKI DUADIR

bcgirl canim senin niyetin için @Mutluol77 yerine ben okudum arkadaşımız banli cevap alamadim duan bitti Rabbim hayırlısı ile dualarını kabul etsin gönül muradına göre bir es adayı ile yuvani kurmayı kurmayı nasip etsin InşaAllah Amin

Çok teşekkür ederim canım agzına sağlık. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

cok guzel dusunmussun canim bugun yeni liste olusturacagim toplu niyet 1000 ihlas okuyalim diyorum kisi basi 200 sayi dusuyor Mutluol arkadaşımız pasif onun yerine Taha süresini ben okuyacagim insaAllah

TOPLU NIYET

Yeni duamiz 1000 İhlas Suresi ve bir Fetih suresi

KIZLAR YARIN YANI PERSEMBE GUNU REGAIP KANDILI BIR FETIH SURESINI YARIN KANDIL DE OKUYACAGIZ HEPIMIZIN NIYETI ICIN

200 IHLAS SURESINDE OKUMADA SON GUN CUMARTESIDIR

HERKES GRUPTA BULUNAN ARLADASLARIN ISMINI VE KENDINI NIYET ALARAK 200 TANE İHLAS SURESI OKUYACAK

NOT: HERKES IÇIN TEK TEK 200 TANE İHLAS SURESI "OKUNMAYACAK" SADECE HEPIMIZIN NIYETI ICIN "BIR SEFERLIGINE", "200 TANE " İHLAS SURESI OKUYACAGIZ INSAALLAH

NOT:ABDEST SARTI VARDIR MAZERERLI IKEN OKUNMAZ OKUMA DA SON GUN CUMARTESI GUNUDUR

Kafiyesizsiir (Mine)
5 528mucizemmm (Tuğçe )
bcgirl (Begüm)
byebyeblackbird (Gamze)
redsonja87 (arkadaşımız ozelden ismini gönderdi ismine niyet alalım )

redsonja87 5 528mucizemmm byebyeblackbird bcgirl kizlar yeni iki duamiz var Fetih suresini bir tane hepimizin niyetine yarın kandilde okuyacağız 1000 ihlas süresini de kisi başı 200 tane düşüyor bir seferligine 200 tane hepimizin niyeti icin okuyacağız ihlas süresinde okuma da son gün cumartesi ama bir Fetih suresini hepimizin niyeti icin yarın kandil gununde okuyacağız anlamadiginiz bir şey var sorabilirsiniz Rabbim dualarimizi kabul eylesin insaAllah

Ay ben sanırım yarın regl olucam ya, nasıl üzüldüm şu an. Oruç tutmaya da niyetlenmiştim oysa ki Regl iken okuyamam değil mi bu duaları?
Hayır canim okunmaz sana başka dua verelim sende hepimizin niyeti için onu oku bizde diğer dualari okurken seni niyet alacagiz listeyi şimdi tekrar duzenleyecegim senin okuyacağın dua 200 tane
“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm”
duasi cumartesiye kadar 200 tane okursun bu zikir için abdest şartı yok ☺

TOPLU NIYET

Yeni duamiz 1000 İhlas Suresi ve bir Fetih suresi

KIZLAR YARIN YANI PERSEMBE GUNU REGAIP KANDILI BIR FETIH SURESINI YARIN KANDIL DE OKUYACAGIZ HEPIMIZIN NIYETI ICIN

200 IHLAS SURESINDE OKUMADA SON GUN CUMARTESIDIR

HERKES GRUPTA BULUNAN ARLADASLARIN ISMINI VE KENDINI NIYET ALARAK 200 TANE İHLAS SURESI OKUYACAK

NOT: HERKES IÇIN TEK TEK 200 TANE İHLAS SURESI "OKUNMAYACAK" SADECE HEPIMIZIN NIYETI ICIN "BIR SEFERLIGINE", "200 TANE " İHLAS SURESI OKUYACAGIZ INSAALLAH

NOT:ABDEST SARTI VARDIR MAZERERLI IKEN OKUNMAZ OKUMA DA SON GUN CUMARTESI GUNUDUR

Kafiyesizsiir (Mine)
5 528mucizemmm (Tuğçe )
bcgirl (Begüm)
byebyeblackbird (Gamze)
@Mutluol77 ( Şüheda)
redsonja87 (arkadaşımız ozelden ismini gönderdi ismine niyet alalım mazeretli olduğu için hepimizin adına 200 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” duasını okuyacak)

Kızlar @Mutluol77 Şuheda arkadaşımız banlanmis Taha süresini okumayan o kaldı 5 528mucizemmm arkadaşımıza okuyacağını bildirmiş ben de hepimiz adına Taha süresini okudum okumayan bir Suheda kaldi oda yarina kadar bitirecek insaAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…