- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Mine begüm gamze şühedaYeni duamiz TAHA SURESI
TOPLU NIYET
HERKES GRUPTA BULUNAN ARLADASLARIN ISMINI VE KENDINI NIYET ALARAK BIR TANE TAHA SURESI OKUYACAK
NOT: HERKES IÇIN TEK TEK TAHA SURESI "OKUNMAYACAK" SADECE HEPIMIZIN NIYETI ICIN "BIR SEFERLIGINE", "BIR TANE "TAHA SURESI OKUYACAGIZ INSAALLAH
NOT:ABDEST SARTI VARDIR MAZERERLI IKEN OKUNMAZ OKUMA DA SON GUN PERSEMBE GUNUDUR
Kafiyesizsiir (Mine)
5 528mucizemmm (Tuğçe )
bcgirl (Begüm)
byebyeblackbird (Gamze)
@Mutluol77 (Şuheda)
redsonja87 (arkadaşımız ozelden ismini gönderdi ismine niyet alalım )
NOT: ESKI DUADIR
~TAHA SURESI~
5 528mucizemmm (Tuğçe) OKUDU
redsonja87 OKUDU
byebyeblackbird ( Gamze) OKUDU
@mutluol77(Şüheda)
Kafiyesizsiir (Mine)
bcgirl (Begüm)
NOT: ESKI DUADIR
bcgirl canim senin niyetin için @Mutluol77 yerine ben okudum arkadaşımız banli cevap alamadim duan bitti Rabbim hayırlısı ile dualarını kabul etsin gönül muradına göre bir es adayı ile yuvani kurmayı kurmayı nasip etsin InşaAllah Amin
~TAHA SURESI~
5 528mucizemmm (Tuğçe) OKUDU
redsonja87 OKUDU
byebyeblackbird ( Gamze) OKUDU
@mutluol77(Şüheda)
Kafiyesizsiir (Mine)
bcgirl (Begüm)
cok guzel dusunmussun canim bugun yeni liste olusturacagim toplu niyet 1000 ihlas okuyalim diyorum kisi basi 200 sayi dusuyor Mutluol arkadaşımız pasif onun yerine Taha süresini ben okuyacagim insaAllahHanımlar, hepinizin ağzına yüreğine sağlık. İnşallah Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin. mutluol77 arkadaşımızın hesabı pasif. Bir o kalmış okumayan. Biliyorsunuz yarın regaip kandili. Yarın için de bir dua zinciri yapalım mı ne dersiniz?Kafiyesizsiir bcgirl 5 528mucizemmm byebyeblackbird
Canım şüheda arkadaşımız okuyucakmış haberin olsun okumacok guzel dusunmussun canim bugun yeni liste olusturacagim toplu niyet 1000 ihlas okuyalim diyorum kisi basi 200 sayi dusuyor Mutluol arkadaşımız pasif onun yerine Taha süresini ben okuyacagim insaAllah
Tamam canim yarına okuyup bitirsin amaCanım şüheda arkadaşımız okuyucakmış haberin olsun okuma
Ay ben sanırım yarın regl olucam ya, nasıl üzüldüm şu an. Oruç tutmaya da niyetlenmiştim oysa kiTamam canim yarına okuyup bitirsin ama
Hayır canim okunmazAy ben sanırım yarın regl olucam ya, nasıl üzüldüm şu an. Oruç tutmaya da niyetlenmiştim oysa kiRegl iken okuyamam değil mi bu duaları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?