- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
Ben kendim için ve Mine için okudum.
Tamam canim benimAkşama girdiğimde okurum canım. Çalışıyorum dün içinde hiç vaktim olmadı. Ben haber veririm :)
Tabi ki de hemen ekliyorum hos geldinBen de katılabilir miyim acaba?
Ismini söylemek istersen ismine niyet alırız yoksa kullanıcı adinada niyet alabilirizBen de katılabilir miyim acaba?
Çok teşekkür ederim , ismimi arkadaşlara özelden yollayabilir miyim? Türkiyede sayılı kişilerde olan bir isim çünkü..Ismini söylemek istersen ismine niyet alırız yoksa kullanıcı adinada niyet alabiliriz
Tamam öyle olursa da daha iyi olur isme niyet alırızÇok teşekkür ederim , ismimi arkadaşlara özelden yollayabilir miyim? Türkiyede sayılı kişilerde olan bir isim çünkü..
AminKafiyesizsiir @Tospaagtd byebyeblackbird bcgirl @Mutluol77 sizlere özelden ismimi yolladım hanımlar. Ben özel durumum sebebiyle yarın okuyacağım inşallah. Umarım en kısa zamanda en güzel şekilde dileklerimizi yaşamayı nasip eder Allah’ım.
Kizlar tekrar hatirlatmami yapayimsadece Hepimizin niyeti icin BİR tane okuyacagiz Taha suresini anlamadığınız bir şey olursa sorun lütfen Allah dualarimizi kabul eylesin insaAllah Amin
@Tospaagtdbyebyeblackbird bcgirl @Mutluol77 redsonja87
Canim persembe günü son günNe kadar süremiz var peki canım :)
Her üye için bir tane mi okuyacağız, yoksa bir tane Taha suresi okuyup hepimizin niyetine mi bağışlayacağız?
Bir tane Taha suresi okuyup hepimizin niyetine bagislayacagiz tek tek herkese okunmayacakHer üye için bir tane mi okuyacağız, yoksa bir tane Taha suresi okuyup hepimizin niyetine mi bağışlayacağız?Kafiyesizsiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?